Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

MOMMY TALK | IK ZAG HAAR VOOR MIJN OGEN WEGZAKKEN

MOMMY TALK | IK ZAG HAAR VOOR MIJN OGEN WEGZAKKEN

De vaste bezoekers van Pinkit.nl zijn misschien wel gewend dat er dagelijks meerdere artikelen online komen, en dat ik op social media ook lekker aanwezig ben. Sinds een paar maanden ben ik alleen wat meer op de achtergrond getreden, en is mijn blog schema ook steeds weer anders en onregelmatiger. Hoe komt dit toch? Er zijn meerdere oorzaken, maar de grootste reden is door wat er in december is gebeurd…

Begin december was het op een maandag ochtend dat Sterre (mijn dochter) uit het niets helemaal niet lekker werd. Ik dacht aan een griepje, of gewoon een beetje moe. En in eens werd ze lijk wit en zakte ze zo voor mijn ogen weg, op de grond. Ik denk dat ze door de pijn was flauw gevallen. Hoe ze daar lag…dat beeld vergeet ik nooit meer. En in plaats van dat ik rustig bleef, raakte ik in paniek. Gelukkig was ze snel weer bij, en wat er daarna gebeurde kan je lezen in het artikel “En toen lag Sterre in het ziekenhuis“. Het had allemaal te maken met een nierbekkenontsteking, die gelukkig naar een behandeling enzovoort weer is verdwenen.

Drie maanden later zijn wij nog bezig met diverse ziekenhuis afspraken, en dokters bezoekjes. Ik ga niet verder in details omdat ik dat gewoon privé wil houden, maar de laatste maanden voel ik mij 10 jaar ouder geworden door alle zorgen. Laat ik wel duidelijk zijn dat er gelukkig niks levensbedreigend is, en dat het allemaal goed komt alleen heeft dat veel tijd nodig. Er is dus gelukkig niks mis met Sterre haar nieren.

Sterre is alles voor mij, ik ben een mega beschermende moeder (dat word nog wat straks als ze haar eerste vriendje ooit krijgt haha). En het beeld dat ze zo voor mijn ogen wegzakte, plus de overnachtingen in het ziekenhuis… hoe ze daar de eerste twee dagen als een zielig hoopje in dat bed lag… Serieus als ik daar aan terug denk kan ik weer gaan janken. Ik lig er nog steeds regelmatig wakker door, of ’s nachts krijg ik in eens allemaal gedachtes over wat er allemaal aan de hand zou kunnen zijn. En mijn wallen worden alleen maar groter, de concealer heb ik in bulk verpakking ingeslagen haha.

Natuurlijk kan er altijd wat gebeuren, en zijn er ergere dingen in het leven. Maar dit heeft mij wel doen beseffen dat er meer is in het leven dan 8-10 uur per dag achter de laptop geplakt te zitten. En de eerste weken na dit alles was ik ook te moe, maakte mij zoveel zorgen. Sinds een tijdje weten wij meer over wat er gaat gebeuren, en de onderzoeken die er gaan komen. Aankomende dinsdag zijn Sterre en ik ook weer een hele dag in het ziekenhuis, en daar zijn we nu al voorbereidingen voor aan het treffen. Jullie begrijpen dan vast, dat ik soms minder energie over heb voor andere dingen.

Waarom ik dit deel? Ik wilde het even van mij afschrijven, en jullie ook een beetje op de hoogte houden. Ook al vertel ik geen verdere details, dat hou ik gewoon liever privé. Gelukkig zit ik momenteel weer in een goede flow, en voel ik mij weer een beetje de oude (een paar nachten goed slapen doet echt wonderen). En met Sterre gaat het verder ook zo goed als prima, ze heeft geen pijn…het is alleen soms een beetje lastig en vervelend allemaal. Ik moest het vooral een soort van plekje geven. En mocht er ooit nog zoiets gebeuren, hoop ik echt dat ik niet in paniek raak.

Mocht je dus vinden dat ik wat afwezig ben geweest, dan ligt dat niet aan het feit dat ik geen zin meer heb om te bloggen. Of geen zin meer heb in contact. Ik heb mij vanwege dit alles gewoon een beetje (beetje heel erg) terug getrokken, dit alles gaat namelijk voor en het kost van ons allemaal ook redelijk wat energie.

post signature

Volg:

17 Reacties

 1. Monique
  maart 15, 2017 / 9:48 am

  Jeetje bianca dat is niet leuk… sterkte met alles!

 2. Céline
  maart 15, 2017 / 1:52 pm

  Logisch toch! Kies voor je lieve meid en jezelf en ik hoop dat Sterre haar gezondheid beter gaat. Liefs Céline

 3. maart 15, 2017 / 7:22 pm

  Kinderen gaan voor… je bent een goede moeder.
  Ik ben zelf verlamd geweest door nierbekken ontsteking en ik weet hoe pijnlijk het is. Fijn dat het nu beter gaat met Sterre en ik hoop dat jij kunt inzien dat het leven soms zonder gebruiksaanwijzing en controle paneel komt.
  Knuffel! ?
  Sonja onlangs geplaatst…Red my Lips 2017 | Fem Foto’sMy Profile

 4. Aarti
  maart 15, 2017 / 8:24 pm

  Veel sterkte ermee gewenst en vooral aan jezelf denken en je gezin.
  Liefs Aarti x

 5. Anke
  maart 15, 2017 / 10:12 pm

  Heel veel sterkte! X

 6. maart 16, 2017 / 7:02 am

  Je hebt helemaal gelijk en je kind is veel belangrijker dan bloggen!

  Héél erg veel sterkte met jullie dochter….

  Xoxo

 7. Beautycutiestyle
  maart 16, 2017 / 8:04 am

  Wees niet te streng voor jezelf hoor! Uiteindelijk kun je echt niet overal op voorbereid zijn ;-} Neem je tijd, daar ben ik nu ook mee bezig… Lief dat je ons op de hoogte houdt! Sterkte Liefs H ღ

 8. Sharon de Ridder
  maart 16, 2017 / 11:56 am

  Niks erger dan wanneer er iets met je kind is… Sterkte!

 9. maart 16, 2017 / 1:47 pm

  Wat naar dat het zo’n nasleep heeft gekregen. En ik vind het best logisch dat je in paniek bent geraakt, ik denk dat ik hetzelfde zou hebben. Ook al is het niet wat je op dat moment zou willen. Ik hoop dat het goed komt met Sterre en dus ook wat beter met jou zou gaan. Succes dinsdag!

 10. Nikita
  maart 18, 2017 / 3:59 pm

  Kan mij heel goed voorstellen dat dit een enorme impact op je heeft gehad en nog steeds heeft.

  Gelukkig gaat het nu een stuk beter met Sterre en jij hebt simpelweg tijd nodig om alles te verwerken.

  Het is ook niet niks als je je kind zo ziek ziet zijn.

 11. sabrina
  maart 20, 2017 / 12:09 pm

  Vreselijk zeg! Je kunt je ooit zo machteloos voelen. Ik ben ook zo’n beschermende moeder, is niet altijd handig…
  Hoop dat het snel weer helemaal top gaat met Sterre, en jou natuurlijk!

 12. maart 23, 2017 / 6:29 am

  Kind gaat altijd voor! Keira lag als baby en peuter heel vaak in het ziekenhuis,dus ik ken het gevoel maar al te goed! Sterkte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge