Nieuwe artikelen:

 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau
 • Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)

  Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)
 • Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

  Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

MOMMY TALK | ER WAS EENS…EEN VERMISTE BEAUTYBLENDER

MOMMY TALK | ER WAS EENS…EEN VERMISTE BEAUTYBLENDER

Door de titel denk je vast dat er een sprookje komt, maar nee dit is echt gebeurd (lekker dramatisch haha). Een paar weken geleden heb ik een Beautyblender gekocht, en daar is pas een review over online gekomen. Mocht je niet weten wat het is : een knal roze eivormige spons, die heel mooi foundation aanbrengt. Ik was na een paar keer gebruiken al helemaal gek op mijn Beautyblender, maar hij moest toch echt even goed gewassen worden.

Dus ik met mijn goede gedrag heb gelijk mijn Beautyblender gewassen, hij was bijna weer knal roze. Eenmaal klaar met wassen, heb ik de Beautyblender op de trap gelegd (op een doekje), zodat ik hem mee kon nemen als ik naar boven ging. Boven zit namelijk mijn werkkamer en daar bewaar ik alles.

Na het koken wil ik naar boven gaan en de Beautyblender pakken, maar hij was weg! Hoe kan dat nou? Ik begon al aan mij zelf te twijfelen en ben gaan zoeken op de meest rare plaatsen zoals: koelkast, vriezer, pannenlade, in de schoenen, in de jassen. Nergens was dat ding te vinden. Had ik hem dan al naar boven gebracht? Mijn zoektocht ging verder, en ik kreeg hulp van mijn vriend en dochtertje…maar helaas nergens te bekennen! Niemand had dat ding gezien, maar de Beautyblender kan toch niet zo maar weg zijn?

Stiekem baalde ik best wel omdat het niet een super goedkoop product is, en ik de Beautyblender echt fijn in gebruik vind. Eigenlijk wilde ik gelijk een nieuwe bestellen, maar daar was mijn budget even niet zo blij mee plus ik wist zeker dat als ik een nieuwe zou kopen ik de oude weer zou vinden.

Een paar dagen later was ik bezig met een opruim aanval, en begon ik op de kamer van mijn dochtertje. Zij was namelijk een paar dagen bij haar vader, dus had ik mooi de tijd om alles even goed onder handen te nemen. Eerst haar kledingkast, en daarna haar bureau. In haar bureaulade zag ik in eens wat liggen…mijn Beautyblender! Alleen dan in twee delen… Mijn eerste gedachtes waren vooral waarom mijn dochtertje hier over heeft gelogen en waarom ze het zomaar stuk maakt. Dus belde ik haar vader op en kreeg ik onze dochter aan de lijn.

Het was een gewoon leuk lief gesprek, maar ik stelde wel tussendoor twee keer de vraag of zij echt geen idee had waar de Beautyblender was gebleven (zij weet precies wat dit is haha). En toen ik vertelde dat ik hem had gevonden, kwam de waarheid aan het licht. Ze heeft de Beautyblender stuk gemaakt omdat ze boos was.

Natuurlijk vind ik het niet leuk dat ze was stuk maakt, en daar dan nog over gaat liegen. Maar het ergste vind ik dat ze ergens heel boos over is, en dan dat niet laat blijken en opkropt. En dan het uit door iets kapot te maken, en te verstoppen. De volgende dag kwam Sterre thuis en hebben wij hier nog even over gepraat. Ik heb haar duidelijk gemaakt dat ze de volgende keer als ze boos is, gewoon met mij of haar vader (of met onze partners) er over kan praten en kan knuffelen.

Laat ik het hierbij? Nee ook al was ze boos om iets (ze weet niet meer waarom ze toen precies boos was), mijn dochtertje krijgt wel een straf. De komende dagen mag ze diverse klusjes gaan doen om de Beautyblender terug te verdienen. En deze mama gaat voortaan gelijk spullen naar boven brengen (ook al weet mijn dochtertje van 8 echt wel dat ze van bepaalde dingen moet afblijven…dacht ik!), en ik heb weer een reden om te gaan shoppen!

Heeft jouw kindje(s) ook wel eens zoiets gedaan?

post signature

Volg:

6 Reacties

 1. Tamara
  mei 6, 2016 / 3:45 pm

  Wat een verhaal … . Dacht eerst dat de hond dacht, leuk een nieuw speeltje. Ik leg meestal ook dingen op de trap die ik mee moet nemen naar boven, maar hondje kan er niet aan mijn katers soms wel (als ze naar boven glippen wat normaal verbodrn terrein voor hun is) dus let ik altijd op. Ja kleine meisjes worden groot en doen dan vaak iets dat je totaal niet zou verwachten. Ik heb zo (bloos) als kind eens mijn schoenen in een ton gesmeten met brandend afval omdat ik geen nieuwe schoenen kreeg. Vergeet het nooit meer heb weken op blote voeten mogen lopen als straf, wel beter als die oude en knellende schoenen. Meisjes zijn over het algemeen stiekemerd dan jongens. Jij bent zekerst niet alleen als mama die zoiets mee maakt. Hoop dat ze haar les eruit getrokken heeft en dat deze streek eenmamig is een geen fase. Succes en een fijn weekend samen

 2. Manon
  mei 6, 2016 / 4:09 pm

  Oh jeetje wat een verhaal. Ergens dacht ik dat al een beetje in het begin, omdat kinderen dat toch vaker doen. Volgens mij heb ik dat zelf ook een keer gedaan iets verstopt en dan niet zeggen dat ik het had. Wat vervelend dat ze ergens boos over was, hopelijk komt ze de volgende keer gewoon bij jullie .

 3. YuSt
  mei 6, 2016 / 6:01 pm

  Wat sneu aan de ene kant dat je dochter zo boos was, dat jij zo rustig er onder blijft vind ik ook nog eens knap.
  Mijn oudste had ooit ook iets kapot gemaakt, ik heb toen de oog-om-oog toegepast, niet zo slim van deze moeder om dan iets van hem kapot te gooien. Niet netjes van mij. Nu weet ik beter. Ook moeders moeten leren.
  Ik vind het wel fijn dat je dit post, zo kunnen andere mama’s ook inzicht krijgen over dit soort probleempjes!
  En Sterre, je hebt een super mama! ?

 4. Sanne
  mei 7, 2016 / 7:32 am

  zonde me zoontje haalt ook wel eens van die boevestreken uit 🙂

 5. mei 23, 2016 / 6:22 pm

  Wow heftig, maar je hebt wel goed gehandeld! Hopen dat ze de volgende keer gewoon naar je toe komt als ze ergens mee zit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge