Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

KIDS| LOST MY NAME + WIN

KIDS| LOST MY NAME + WIN

Lees jij ook wel eens je kindje voor of leest jouw kindje inmiddels al helemaal zelf? Dan heb ik misschien wel een hele leuke tip voor jou! Ik ben namelijk een aantal weken terug in contact gekomen met het bedrijf Lost My Name, dit bedrijf maakt magische gepersonaliseerde kinderboeken voor jongens en meisjes tussen de 2-6 jaar. Sterre mocht een boekje proberen maar zij is inmiddels 7 geworden, zou dat dan wel zo leuk zijn nog voor haar leeftijd? Ja! Mocht je een wat ouder kindje hebben dan is een boekje van Lost My Name nog steeds leuk, ze kunnen deze namelijk zelf lezen (of lekker in de avond met papa en mama op de bank gezellig samen lezen). Het boekje heet ” Wat een pech, mijn naam is weg” en in het verhaal is het kindje zijn of haar naam kwijt, in het verhaal komen de letters terug en op het einde vind het kindje zijn/haar naam weer terug. Deze naam is de naam van jouw kindje! Lost My Name is wereldwijd te bestellen en de verzending is gratis.

lostmyname2Het online bestellen is echt heel eenvoudig en je kan zelfs het voorwoord wijzigen zodat het nog persoonlijker word. Ik heb gekozen voor deze tekst, vind dit een leuke persoonlijke touch geven aan een leesboek.

Wat voorbeelden van bladzijdes zodat jullie kunnen zien hoe een letter in het verhaal word verwerkt:

lostmyname3 lostmyname4Na ongeveer drie letters had Sterre door wat er gebeurde, haar naam komt in het verhaal terug! Je had haar gezicht moeten zien, en in eens was het stukje over de grote enge spin helemaal niet zo eng meer.
lostmyname5 lostmyname6Lost My Name is een heel leuk concept en daar naast ziet het boek zelf ook heel netjes en vrolijk eruit met mooie illustratie’s. Dit is een boek die je bijvoorbeeld heel leuk cadeau kan doen bij een verjaardag. Het is zeker een boek wat naast veel gelezen gaat worden! Omdat het boek gepersonaliseerd is plus ik heb het voorwoord geschreven, is dit zeker een boek wat heel goed bewaard gaat blijven <3

Lost My Name Wat een pech, mijn naam is weg kost €23,99,- en de verzendkosten zijn gratis.

De win actie:
Ik mag van Lost My Name iemand blij maken met zijn of haar eigen exemplaar! De winnaar mag dus zelf kiezen of het een jongens of meisjes editie gaat worden, en zelf online zijn boek “ontwerpen”. Wat je daar voor moet doen? Hier onder een reactie achter laat dat je kans wilt maken op een exemplaar en vergeet niet om een geldig e-mail adres te gebruiken in het daar voorbestemde vakje. Het zou leuk zijn als je Pinkit volgt op social media zoals Bloglovin, Youtube, Twitter, Facebook, Instagram (dit is niet verplicht word wel gewaardeerd). Mee doen kan tot 10 september, ik neem met de winnaar contact op per e-mail.
post signature
*Dit is een samenwerking.

Volg:

12 Reacties

 1. september 1, 2015 / 2:16 pm

  Wat zou het leuk zijn als Lotus haar eigen boekje zou hebben! Daarom zou ik deze graag voor haar willen winnen.

 2. september 1, 2015 / 2:34 pm

  Super leuk boekje! Wij kochten hem ook al voor onze dochter. Graag had ikt och meegedaan met de wedstrijd zodat ik een exemplaar cadeau zou kunnen doen aan mijn dochter haar kleine nichtje.

 3. Carijn
  september 1, 2015 / 2:49 pm

  Een super leuke actie!! Ik vind dit zo’n leuk boek!! Het gepersonaliseerde maakt het extra speciaal. Er wordt goed rekening gehouden met namen waarin dubbele letters voorkomen.
  Ik zou dit boek graag cadeau doen aan een dochtertje (3 jaar) van een goede vriendin van mij. Ze is erg goed met taal en nu erg bezig met letters en namen. Dat maakt dat dit een geweldig cadeau voor haar zou zijn! ?

 4. Kim
  september 1, 2015 / 2:55 pm

  Super leuk mijn beide dochtertjes zijn verzot op lezen en daar is mama heel blij mee ☺️ Ik weet zeker dat de kleinste van de 2 Feline heel trots zou zijn met een eigen naam boek

 5. Kelly - Pluiskonijn.nl
  september 1, 2015 / 4:51 pm

  Wat een super leuk concept! Het lijkt mij echt heel gaaf om zo’n mooi boek voor onze dochter te mogen winnen! Ik doe dan ook heel graag mee met deze leuke actie zodat ze voor nu maar ook voor later een heel bijzonder boekje heeft.

 6. Vivian
  september 1, 2015 / 5:22 pm

  Super leuk! Mijn lieve neefje waar ik tante van ben is binnenkort jarig en dit lijkt me een superleuk cadeautje aangezien ik nog niks heb! Tof dat je het zo persoonlijk kan maken, dat maakt het echt specialer dan een “simpel” boek. Liefs! X

 7. Nynke B
  september 1, 2015 / 7:01 pm

  Wat een leuk persoonlijk idee, ik doe graag mee.

 8. september 1, 2015 / 7:32 pm

  Leuk he? Ik heb hem voor Keano ook. Ik zou hem graag voor mijn nichtje willen winnen om haar ook blij te maken

 9. september 1, 2015 / 10:51 pm

  Super leuk, zo lezen kinderen het liefst omdat ze hun eigen naam lezen in de boek 🙂
  X

 10. november 14, 2016 / 11:57 am

  Dat zou super leuk zijn mijn zoon is 8 jaar n leest niet geaag maar op deze manier hoop ik dan tich wel.

  • Bianca
   Auteur
   november 14, 2016 / 12:00 pm

   Deze winactie is van 2015 en is allang gesloten 🙂 groetjes Bianca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge