Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

EVEN BIJKLETSEN | VAKANTIE, TERSTAL & YOUTUBE

EVEN BIJKLETSEN | VAKANTIE, TERSTAL & YOUTUBE

Zo dat lijkt wel eeuwen geleden dat ik een gewoon klets artikel online plaats, en dat terwijl ik zo goed ben ik kletsen 😉 Ik wil jullie even bijkletsen over een paar onderwerpen, en dacht dat combineer ik gewoon gezellig even in een artikel.

Vakantie
Als ik heel eerlijk ben zag ik een beetje tegen de zomervakantie op, maar jeetje wat vliegen de weken snel voorbij! Roy heeft op dit moment nog ander halve week vrij, en Sterre nog een weekje extra! Dan begint voor haar het grote groep 5 avontuur. Ook al gaan we niet écht op vakantie, we doen wel allemaal leuke en vooral gezellige dingen. Op het moment dat jullie dit artikel lezen zijn wij een lang weekend weg, maar daar vertel ik volgende week wat meer over. Mijn ouders zijn in ons huis, of Fee (onze hond) aan het passen. Wat zijn jullie deze vakantie allemaal aan het doen?

terStal
Een paar weken geleden zag ik een oproep dat het familiemode bedrijf terStal opzoek was naar bloggers. Aangezien ik regelmatig bij hun shop, en ik dol ben op bloggen…heb ik gereageerd. Een tijdje later kreeg ik een mail, en ik was één van de uitgekozen bloggers…yes! Inmiddels staan er twee artikelen op de site je kan ze vinden op de terStal blog. Ongeveer twee keer per maand komt er een artikel van mij online, en ik zit bomvol inspiratie!

Youtube
Misschien is het al een paar mensen opgevallen, maar ik zit weer helemaal in een Youtube flow. Ik vind filmen erg leuk om te doen, maar als ik niet lekker in mijn vel zit kruip ik gewoon niet graag voor de camera. Dat is ook de reden dat ik soms weken niet film. Ik kan heel vrolijk en blij overkomen, maar geloof mij ik heb ook écht wel eens behoorlijke dipjes. En ik vind het dan heel moeilijk om daar weer uit te komen. Dus op dit moment geniet ik weer even heel erg van het feit, dat het allemaal zo goed gaat.

Dan het volgende Youtube puntje, Sterre is haar eigen kanaal begonnen. Nou klinkt dit heel grootst, maar of ik plaats de video’s op mijn eigen kanaal of op die van haar. Dat maakt natuurlijk niks uit. Ze wilde alleen zo graag iets van haar eigen hebben, dus dikke prima. Wij letten natuurlijk op alles wat er geplaatst word, en ook op de reactie’s. Mochten jullie nieuwsgierig zijn, haar Youtube kanaal heet Sterre XO.

Ik ben de hele vakantie lekker bezig met artikelen plaatsen (al zeg ik het zelf haha), maar het kan zijn dat het volgende week iets rustiger is. Wij komen maandag namelijk terug van het weekendje weg, dinsdag zijn we ook de hele dag weg, en woensdag t/m vrijdag zijn mijn ouders hier. Mijn ouders hebben een kamer bij van der Valk geboekt, zodat we een paar dagen allerlei leuke dingen kunnen doen (zoals zwemmen & wokken. Dat is dan mijn vakantie week. Ik wil dan namelijk niet de hele tijd alleen maar achter de laptop zitten :-), maar dat begrijpen jullie vast wel!

post signature

Volg:

9 Reacties

 1. Jori
  augustus 12, 2016 / 7:42 am

  Heel veel plezier tijdens jullie weekend weg.Ben ook benieuwd hoe het met WW gaat…wil je daar binnenkort een update over schrijven? Fijne vakantie ☺

 2. augustus 12, 2016 / 9:52 am

  Het viel mij al op al je filmpjes! Leuk! En gaaf hoor, zo’n samenwerking, super tof! Geniet van je leuke uitjes. x

 3. augustus 12, 2016 / 11:07 am

  Leuk om het weer even te lezen om up to date te zijn 🙂 Super leuk dat je nu ook schrijft voor de andere site en Sterre haar YT is ook heel tof!

 4. augustus 12, 2016 / 1:03 pm

  Superleuk dat je nu blogt voor terStal! Ook leuk dat jullie een weekendje weg zijn, alvast veel plezier! Ik vind het trouwens fijn dat je weer meer Youtube filmpjes maakt, maar het is heel begrijpelijk dat je niet graag filmt als je niet lekker in je vel zit. Gewoon doen waar jij je het beste bij voelt, dat is het belangrijkste X

 5. augustus 12, 2016 / 8:50 pm

  Oh wat gaaf, bij Ter Stal… Ik koop daar ook vaak wat.
  Fijne vakantie, hier is mijn man nu ook 3 weken vrij. We kunnen wegens omstandigheden dit jaar weer niet weg, ik baal… Maar ja er zijn belangrijkere dingen,
  Ik wens je veel liefde,geluk en happy holiday toe!

 6. augustus 12, 2016 / 9:10 pm

  Hey Bianca,

  Super leuk dat je voor TerStal blogt 🙂 ! En geniet lekker van jullie lange weekend en de rest van de vakantie 🙂 !

  Liefs!

 7. Aarti
  augustus 12, 2016 / 10:10 pm

  Fijne vakantie gewenst en lekker van genieten. Liefs Aarti

 8. augustus 16, 2016 / 7:15 pm

  Zo leuk nieuws en ik ga meteen een kijkje nemen op de website van die shop.
  Nu ben ik geabonneerd op je dochter haar y.t. k..
  Geniet nog van jullie holiday 😉

  Xoxo

 9. augustus 20, 2016 / 6:38 pm

  Proficiat met je blogs voor TerStal! Ga ze meteen eens bekijken, net als het kanaal van Sterre. Leuk dat ze haar eigen plekje heeft! Zie al helemaal een blogster worden 🙂 Liefs 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge