Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

5 DINGEN WAAR IK EEN HEKEL AAN HEB

5 DINGEN WAAR IK EEN HEKEL AAN HEB

Goh Bianc, wat een positief begin van de donderdag ochtend! Ik lag vannacht even wakker, en moest gewoon uit het niets aan dingen denken waar ik een hekel aan heb. En ik dacht waarom schrijf ik daar geen artikel over? Het is misschien iets anders dan beauty/speelgoed reviews, maar dat maakt hopelijk niks uit 😉 Dus vandaag eens een lijstje met 5 dingen waar ik een hekel aan heb!

De tandarts:
Dit lijstje komt vooral door mijn bezoek aan de tandarts. Vorige week had ik een afspraak, vandaag moet ik weer en volgende week ook. Wat ben ik toch een enorme bofkont…not! De behandeling van vorige week voel ik nog, maar hopelijk valt de afspraak van vandaag wel een beetje mee. Wie gaat er nog meer niet graag naar de tandarts toe?

Te laat komen:
Als ik een afspraak met iemand maak, vind ik het heel prettig als mensen op tijd komen (en zelfs iets vroeger maakt niet uit). Maar zodra mensen te laat komen, zonder belletje/berichtje dan ga ik mij daar een beetje aan ergeren. Nou maakt een paar minuten niks uit, maar als je twee uur later komt opdagen…dan kan ik daar niet zo heel goed tegen.

Een ander ritme:
Eigenlijk heb ik elke dag een soort van zelfde ritme, dat werkt voor mij gewoon het prettigste. Sommige mensen vinden dit misschien vreemd of saai, maar anders raak ik een beetje in paniek of als het heel extreem is zelfs overstuur en gaan mijn emoties alle kanten op. Als mijn ritme dus in eens heel anders is (maakt niet uit door wat), dan begint de chaos in mijn hoofd…

Te goed voelen:
Mensen die online altijd vriendelijk doen, berichtjes sturen en praatjes maken. En zodra je ze tegen komt op bijvoorbeeld een persevent, en zich dan te goed voelen om hoi te zeggen, en net doen of ze je niet kennen. Nou dan hoef je online ook niks meer te zeggen…Bye! Of mensen die zich in eens anders gaan gedragen als er andere mensen bij staan, bijvoorbeeld op een feestje…nee doe maar niet. Wees gewoon jezelf!

En toen was die leeg:
Ik heb een kleine mobiele verslaving, mijn mobiel gaat overal mee naar toe haha. En als ik dan weg ben naar een verjaardag, visite of waar dan ook…ik wil dan graag bereikbaar zijn. Mijn mobiel (Iphone 6S) heeft alleen sinds een tijdje dat ie steeds vaker uitvalt. Dan heb ik een batterij die op 35% staat, en dan gaat die ineens naar 20%…en dan hoppaa compleet leeg! En dat allemaal binnen een half uur tijd. Bloed irritant! Iemand misschien een tip wat ik hier aan zou kunnen doen? Ik wil natuurlijk wel overal Pokémon Go blijven spelen 😉 haha!

Wat staat er op jullie “5 dingen waar ik een hekel aan heb” lijstje?

post signature

Volg:

17 Reacties

 1. Beautycutiestyle
  februari 16, 2017 / 7:43 am

  ^_^ Oe, ik vind altijd je mag een kwartier eerder komen en wanneer je binnen een kwartier te laat bent, vind ik het nog niet zo storend… Ligt er ook aan wie het is hoor, want ik vind dat instanties op tijd horen te zijn, dan ben ik plotseling heel streng, haha :-} Maar op alle 5 ergernissen valt wat te zeggen, dus ik ben met je eens! Liefs H ღ

 2. februari 16, 2017 / 8:06 am

  Te laat komen inderdaad! Vreseijk, brrr. De tandarts vind ik tegenwoordig wel oké, sinds ik bij een andere praktijk zit ben ik meer op mijn gemak. Ook heb ik een hekel een luie mensen. Een lui momentje hebben we allemaal wel eens, maar sommige mensen spannen de kroon. Bijvoorbeeld niet werken, maar dan thuis ook niets doen, maar de hele dag gamen/slapen/bankhangen. Verschrikkelijk ?En ik heb een hekel aan te weinig slaap, maar daar zal ik maar aan moeten gaan geloven aangezien ik uitgerekend ben ik mei haha!
  Heleen onlangs geplaatst…Vijf keer de leukste kinderboeken deel 1!My Profile

 3. februari 16, 2017 / 8:11 am

  Nou ik sluit me bij enkele punten aan. Ik moet al een maand bellen voor een controle afspraak tandarts… ik durf niet!
  Ik ben altijd te vroeg. Ik zit op hete kolen als iemand te laat komt. Net of je verlamd bent en dan niks meer kunt tot diegene er is.
  Door mijn ADHD ben ik ook heel erg strak in mijn leefschema. Ik moest vandaag naar een afspraak, maar bel dan af omdat ik moet poetsen. Mijn vriendin vind het onzin, maar die begrijpt niet hoe belangrijk dit voor mij is. Nu heb ik controle over de situatie.
  En ook dat mensen anders zijn dan verwacht… vreselijk. Ik ben een druktemaker en groet iedereen, dus dat zit wel goed. Ik deed mij wel altijd beter voor op mijn zusjes verjaardag… allemaal zakenlui en hoge shit, voelde mij dan net een boerentrien. Nu doe ik het niet meer, kwam erachter dat hun ook gewone mensen zijn.
  Yuri heeft ook de 6s en dan moet je via iTunes eea doen… ff googlen!
  YuSt onlangs geplaatst…Shoppen bij de Action | ShoplogMy Profile

 4. februari 16, 2017 / 8:22 am

  Leuk om te lezen! Ik heb ook een hekel aan de tandarts. Ik wens je dan ook veel succes! Verder kan ik ook niet tegen mensen die zich te goed voelen t.o.v. een ander, jammer dat we dit zo vaak terugzien in de blogwereld en op social media. En te laat komen… Nee, ik kom ook altijd liever iets te vroeg X
  Vanessa onlangs geplaatst…5 tips voor productief thuiswerkenMy Profile

 5. Linda
  februari 16, 2017 / 8:54 am

  Vroeg opstaan dat staat bij mij op 1

 6. Gerrie
  februari 16, 2017 / 8:58 am

  Die tandarts staat bij mij ook op 1?
  Ook te laat komen heb ik een hekel aan ⌚
  En idd laat mensen gewoon normaal doen en niet hoog uit de bol oid.
  Fijne donderdag?

 7. februari 16, 2017 / 10:15 am

  Ik heb eigenlijk een hekel aan het gedrag van postbodes. Zij zeggen dat ze de bel niet horen (hij hangt vlakbij de gang in de huiskamer) en houden dan hun vinger op de bel de hele tijd. Alsof ik doof ben. Zo irritant is dat.
  Dan ben ik juist geneigd om niet open te doen. (vandaag weer gebeurd)

 8. februari 16, 2017 / 12:44 pm

  Zo’n artikel is helemaal niet verkeerd, kunnen wij in de reacties ook onze frustraties kwijt. Ik heb er een hekel aan als mensen niet begrijpen waarom je thuis zit en niet werkt, dat daar meestal wel een reden achter zit. en oohh de tandarts, verschrikkelijk.

 9. februari 16, 2017 / 2:47 pm

  Te laat komen, dat vind ik zelf ook verschrikkelijk.
  De tandarts moest laatst boren en dan lig ik gewoon trillend in de stoel, niet meer rustig te krijgen maar voor de rest heb ik eigenlijk aan weinig dingen een hekel.
  Mijn dag moet echt niet elke dag hetzelfde zijn want dan vind ik het saai worden.

 10. Nikita
  februari 17, 2017 / 3:11 pm

  Niet op komen dagen of meer dan een kwartier te laat zijn, zorgt dat mijn bloed gaat koken, maar te vroeg is net zo irritant, meer dan 5 mins te vroeg en je hebt best kans dat de deur niet eens open gaat, ik heb nl meer te doen dan zitten wachten tot iemand komt en best kans dat ik dus zelf nog niet eens thuis ben.

  Tandarts ga ik fluitend naar toe, twee keer per jaar controle en ik zit langer in de wachtkamer dan in de stoel.

  Ik hou ook van ritme of in ieder geval duidelijkheid, ga niet op de dag zelf mijn schema overhoop gooien dan raak ik in de stress.

  Afwachtende houding van andere/alles van 1 kant laten komen, ik heb er veel moeite mee dat contact soms altijd maar van mijn kant moet komen of initiatief om leuke dingen te ondernemen.
  Als ik iets voorstel zijn ze enthousiast maar als ik moet wachten tot hun initiatief nemen kan ik wachten tot ik een ons weeg of als er dan wat wordt gepland zelf helemaal niks uitzoeken(ff zelf kijken welke films en hoe laat ze draaien bijvoorbeeld)

  Of mensen die zogenaamd altijd druk zijn en nog geen tijd hebben of ff bakkie thee samen te doen en je na een half jaar nog niks van hun kant heb gehoord.

 11. maart 4, 2017 / 2:11 pm

  Er zijn mensen waarbij ik de afspraak altijd een half uur vervroeg, omdat ik al bij voorbaat weet dat ze een half uur te laat gaan komen. Ook zo’n hekel aan. Zelf ben ik altijd op tijd, zelfs als ik probeer te laat te komen omdat ik niet ergens als eerste wil verschijnen.
  Esmée onlangs geplaatst…Blogger? Wat doe je dan de hele dag?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge