Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

Nieuw | Molinard Vétiver Eau de Parfum

Nieuw | Molinard Vétiver Eau de Parfum

Van het Franse parfumhuis Molinard heb ik een nieuwe lancering ontvangen , genaamd Vétiver. De parfums van Molinard heb ik online regelmatig voorbij zien komen, maar nog nooit zelf kennis mee gemaakt. Tot deze week! In dit artikel vertel ik meer over deze nieuwe lancering en over het merk zelf…

Van het Franse parfumhuis Molinard heb ik een nieuwe lancering ontvangen , genaamd Vétiver. De parfums van Molinard heb ik online regelmatig voorbij zien komen, maar nog nooit zelf kennis mee gemaakt. Tot deze week! In dit artikel vertel ik meer over deze nieuwe lancering en over het merk zelf...

Molinard Vétiver Eau de Parfum €68 (inhoud 75ml)

“Molinard takes you on a journey far away, through arid and exotic lanscapes. Across these expanses of sandy soil grows a dense carpet of tall, straw-green grasses with an intriguing appearance. Vétiver arouses curiosity, appearing to float in the air while being rooted deep in the earth, omnipresent yet insignifiant. An encounter with the Élément.”

Wat natuurlijk gelijk opvalt is de mooie, luxueze paarse flacon. De dop is magnetisch en alles ziet er gewoon op en top uit. Ik had om eerlijk te zijn eigenlijk bij dit parfum een hoger prijskaartje verwacht, dat is dus gelijk al een mooie meevaller. Molinard Vétiver is een unisex parfum, houtachtig gemixt met citrus noten. Niet alleen ik ben blij met deze mooie lancering, maar ik weet nu al zeker dat mijn vriend deze flacon ook regelmatig gaat gebruiken.

Over Molinard

Molinard een parfumeur, kunstenaar en pionier in hart en nieren, Sinds 1849 is de geschiedenis van Molinard verweven met die van de wereldhoofdstad van de parfums. Tussen zee en bergen, ligt Grasse. Grasse heeft een buitengewone geografische ligging en een onvergelijkbaar klimaat, dat zijn land perfect maakt voor de teelt van bloemen. Molinard neemt je mee, mee naar landschappen van exotische landen.

Van het Franse parfumhuis Molinard heb ik een nieuwe lancering ontvangen , genaamd Vétiver. De parfums van Molinard heb ik online regelmatig voorbij zien komen, maar nog nooit zelf kennis mee gemaakt. Tot deze week! In dit artikel vertel ik meer over deze nieuwe lancering en over het merk zelf...

Topnoten: Bloedsinaasappel, Pompelmoes & Roze Bai
Hartnoten: Lavendel, Violet & Amber
Basisnoten: Vétiver Java & Haïti, Tabak & Eikenmos

Vanaf de eerste spray ruik ik vooral de houtnoten en tabak, het is een hele mooie wat aanwezige geur. Molinard Vétiver is voor mij een parfum die ik graag draag voor een avondje weg. Elegant, rokerig en sexy zijn wel de woorden die gelijk bij mij opkomen als ik deze geur ruik en draag. De sillage is gemiddeld/sterk en na ruim 7 uur nog goed aanwezig op mijn huid.

Wat een enthousiaste en vooral mooie eerste kennismaking met dit parfumhuis, ik ben erg benieuwd naar de andere geuren van Molinard. Mochten jullie nog aanraders hebben, laat die dan zeker even achter in een reactie. De verkooppunten van Molinard Vétviver zijn o.a. @beautyadvisorsgoes & @parfumdambrebruxelles.

Lees ook: Diego Dalla Palma MyHappyToy Mascara

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge