Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

Zo kies jij je favoriete bikini deze zomer

Zo kies jij je favoriete bikini deze zomer

Wanneer de eerste mooie dagen van het jaar in aantocht zijn, dan beginnen we ons toch vaak lichtelijk druk te maken of we nog wel voldoende zomerkleding in de kast hebben, laat staan bikini’s. Vooral tijdens een warme zomer, zijn bikini’s natuurlijk een onmisbaar item in iedere kledingkast. Waar de meeste mannen één en bij uitzondering twee zwembroeken hebben, geldt dit voor vrouwen absoluut niet! Voor de meeste vrouwen zijn bikini’s immers veel meer dan alleen een outfit waarmee ze een duik in de zee of het zwembad nemen. Ze moeten immers ook nog leuk staan en het liefst matchen bij de rest van de outfit die ze op dat moment dragen. Kortom, een hele uitdaging!

De pasvorm

Allereerst is natuurlijk de pasvorm van je bikini van groot belang of deze wel of niet fijn zit. Afhankelijk van je figuur bepaal je welk type bikini past bij jouw. Wanneer je tijdens het auto huren Zakynthos oncomfortabel achter het stuur zit tijdens je ritje naar één van de prachtige strand doordat je bikini knelt, is dat niet zo prettig. Eén van de meest voorkomen lichaamsvormen bij vrouwen is vaak het ‘peerfiguur’ Dit figuur kenmerkt zich door de vaak wat bredere heupen en smalle schouders. Afhankelijk van jouw figuur is het goed verschillende type bikini’s te passen, want alleen zo kun je bepalen wat het beste bij jouw staat.

Welke kleur of kleuren gaan het worden?

Naast de pasvorm van je bikini, is de kleur ook van essentieel belang. Vaak is het afhankelijk van je eigen lichaamskleur welke kleur de beste match is. Waar je tegenwoordig ook vaak ziet dat er wordt gekozen voor een combinatie van twee verschillende kleuren, blijft een top en broekje in dezelfde kleur toch de meest gekozen optie. Wanneer je relatief vroeg in de zomer een bikini draagt, dan is de kans aanzienlijk dat je huid nog wat aan de lichte kant is, uiteraard niets mis mee, maar wel belangrijk om rekening mee te houden met de kleurkeuze van je bikini. Wanneer je deze zomer wilt shinen in eigen land, wanneer je alleen of met vriendinnen een dagje auto huren Rotterdam gaat, dan is de juiste bikini kleur natuurlijk wel belangrijk. Ben je gek op felle kleuren, zorg dan eerst even dat je een kleurtje hebt. Heb je dit niet, dan zijn neutrale of pastelkleuren een goede keuze.

Het prijskaartje

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk ook de prijsklasse van je bikini. Net als met alles, kun je het ook met een bikini zo gek maken als dat je zelf wilt. Toch is het verstandig te kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige bikini met goede pasvorm. Je draagt hem immers toch vaak dagelijks de nodige uurtjes. De juiste ondersteuning is dan wel zo prettig. Daarnaast is ook de kwaliteit van je bikinibroekje belangrijk. Het is natuurlijk geen gezicht wanneer je bikinibroekje na enkele keren dragen volledig vormloos is en gaat slobberen. Met de juiste bikini’s kun jij onbezorgd op vakantie een auto huren en zo de allermooiste stranden bezoeken en maximaal genieten van jouw vakantie!

Lees ook: Deze dingen doe ik graag om te ontspannen

Volg: