Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

WELKE SERIE’S BEN IK MOMENTEEL AAN HET KIJKEN #2

WELKE SERIE’S BEN IK MOMENTEEL AAN HET KIJKEN #2

Ik kan zo onwijs genieten van een serie, bingewatchen is dan vaak het gevolg (en het huishouden wordt dan eventjes vergeten haha). En sinds een paar dagen is dat nog erger geworden, want naast mijn lidmaatschappen van Netflix, ben ik nu ook geabonneerd op Videoland. Nog meer serie’s! Dus vandaag een lijstje met serie’s die ik momenteel kijk of waar ik net klaar mee ben. Mochten jullie nog een goede aanrader hebben, laat mij dat dan zeker even weten.

13 Reasons Why (Netflix)
Na dat ik zowat iedereen hier over hoorde, ben ik deze serie ook gaan kijken. Het gaat over een meisje dat zelfmoord heeft gepleegd. Ik snap dat deze serie een boodschap aan iedereen wilt mee geven, zoals niet pesten/oordelen over elkaar enzovoort. Maar normaal zit ik helemaal “in” een serie, dit keer lukte dat amper of eigenlijk pas bij aflevering 7.

Suspects (Videoland)
Dit is een Nederlandse politieserie met o.a. Carly Wijs & Jeroen Spitzenberger, twee geweldige acteurs die mij ook steeds aan Divorce doen denken. Suspects doet mij een beetje denken aan Baantjer/Moordvrouw met een vleugje CSI. Ik moest de eerste aflevering wel wennen aan hoe er wordt, dat is een beetje in een soort vlog-stijl, maar hier door komt het wel een stuk realistischer over. Seizoen 1 heb ik al helemaal afgekeken, dus hopelijk komt er ook snel een tweede seizoen.

Riverdale (Netflix)
Hallooo favoriete serie van dit moment! Dit is zo’n leuke teen-drama serie, elke vrijdag staat er een nieuwe aflevering online en is het voor mij een uurtje pauze. Waar het over gaat? Dat verklap ik niet, ik zou zeggen gooi Netflix aan en succes met je nieuwe Riverdale-verslaving 😉

Nieuwe Buren (Videoland)
Deze serie bestaat al een tijdje, en ik heb ook wel eens een aflevering “gewoon” op tv gezien. Toen boeide het mij vrij weinig, maar afgelopen weekend zijn mijn vriend en ik toch weer opnieuw begonnen. Momenteel zijn we pas bij aflevering 3 dus ik kan nog weinig over het verhaal vertellen, maar er spelen wel hele goede acteurs in mee zoals Daan Schuurmans, Bracha van Doesburg, Katja Schuurman & Thijs Römer.

Dit zijn wel de vier belangrijkste serie’s van dit moment, die ik aan het kijken ben. Ook ben ik begonnen met de oude afleveringen van Baantjer (Videoland), super leuk omdat ook weer eens terug te zien. Welke serie ben jij op dit moment aan het volgen?

post signature

Volg:

7 Reacties

 1. april 28, 2017 / 11:41 am

  Leuk lijstje! Ik heb 13 Reasons Why ook gekeken en ben bezig met Riverdale. Verder kijk ik nog heel veel andere series haha, onder andere Grey’s Anatomy en Jane the Virgin.
  Loes onlangs geplaatst…Challenge – The Power of Make-UpMy Profile

 2. Britt
  april 28, 2017 / 5:31 pm

  Riverdale lijkt me heel leuk! Die wil ik ook nog wel zien. Hoog op mijn lijstje om te kijken staat ook nog Stranger Things. Momenteel kijk ik 13 Reasons Why, Once Upon A Time en Gossip Girl, ook superseries!

 3. Daniëlle
  april 28, 2017 / 7:34 pm

  Ik heb momenteel een Reign verslaving,zo’n mooie serie!

 4. april 28, 2017 / 8:23 pm

  Ik ben 13 reasons why ook en het kijken en vind het een erg goede serie. Daarnaast kijk ik ook girlboss nu
  Manon onlangs geplaatst…Shoplog DM DrogisterijMy Profile

 5. Linda
  mei 3, 2017 / 8:38 am

  13 Reasons why ben ik nu ook mee bezig, maar ik kan hooguit maar twee afleveringen achter elkaar kijken. Daarna wil ik iets luchtigs zien. Verder heb ik Rectify (Netflix) in twee dagen bekeken. Er zijn vier seizoenen maar Netflix heeft er pas één…..
  Linda onlangs geplaatst…Ratjetoe saladeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge