Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

WEEKLY DIARY WEEK 47 2020

WEEKLY DIARY WEEK 47 2020

Het is alweer een tijdje geleden, maar de Weekly Diary is weer terug van weggeweest. In dit artikel deel ik een aantal foto’s van wat wij de afgelopen week zoal hebben gedaan, maar ik vertel ook waarom het al een paar weken anders gaat hier op Pinkit.nl…

Bianc wat ben je stil, gaat alles wel goed?

Laat ik eerst beginnen dat ik jullie berichtjes en mailtjes super waardeer. Sinds een aantal weken ben ik online wat stiller en heb ik qua bloggen ook ineens geen rooster of logica meer. Hoe dit komt? Ik kan en wil hier niet alles over delen, maar vorig jaar was het mij al duidelijk dat ik iets mis naast het bloggen. Ik deed er alleen niet echt iets actiefs mee, dit gebeurde wel toen Covid-19 er o.a. voor zorgde dat ik geen blogcollega’s meer zag en vanaf maart mij compleet alleen voelde.

Ik zag een paar weken terug een vacature en binnen een week was ik aangenomen. Huh?! Dat was echt een verrassing dat alles zo snel kon veranderen. De eerste weken heb ik fulltime een training gehad en vanaf nu heb ik iets meer uren vrij, zodat ik het bloggen ook weer beter kan oppakken. Wat ik precies voor werk doe, daar wilt ik verder online niks over vertellen. Maar ik heb nu dus twee banen en heb eindelijk collega’s en een andere uitdaging erbij.

Maandag

Vanwege verkoudsheidsklachten mag ik een aantal dagen niet op kantoor komen, dus ga ik thuis aan de slag met het huishouden en Pinkit.nl. Aan het einde van de middag heb ik nog een online Go See Beauty event, handig dat dit gewoon vanuit huis kan.

Dinsdag

Bij de DM heb ik een tijdje terug allemaal items gekocht zoals vitamine’s, deze warme citroen drank, hoestsiroop enzovoort. Het is daar gewoon een stuk goedkoper en normaal heb ik zulke producten eigenlijk nooit in huis. Dit keer kwam het goed van pas 🙂

Woensdag

Een paar dagen terug was er een onwijs groot perspakket van Douglas binnen gekomen met o.a. deze drie adventskalenders. Ik maakte deze foto voor op Instagram en ging ook gelijk aan de slag met een unboxing. Er zat ook een groot make-up palette bij, maar die had Sterre gelijk in gebruik genomen (met mijn toestemming!) 🙂

Donderdag

Eindelijk zijn alle verkoudsheidsklachten weg! Verder ben ik vooral aan het rommelen in huis, niet zo spannend ik heb tussendoor blijkbaar ook geen foto’s gemaakt.

Vrijdag

Eindelijk weer lekker kunnen werken! Eenmaal thuis heeft Roy voor ons gekookt….

Zaterdag

Er kwamen weer een aantal leuke perspakketjes binnen zoals deze producten van Deborah Milano uit de Formula Pura lijn. Natuurlijk ga ik een aantal van deze producten testen en reviewen.

Op de zaterdagen dat Sterre bij ons is, slaan wij meestal het avondeten over en doen we diverse hapjes wat later in de avond in combinatie met een film. Er was nog meer dan de helft over, dat staat vanavond (terwijl ik dit artikel schrijf) lekker op tafel.

Zondag

Sterre moet voor school een Sinterklaas surprise maken, daarvoor gingen wij even snel naar de Action (ik probeer de weekend drukte zoveel mogelijk te vermijden). Natuurlijk kan ik niet met een aantal items uit de Action lopen en had ik weer een tas vol. Ik kocht ook wat make-up, maar ik twijfel om daar nog een review over te schrijven…

En dat was onze week weer! Alle veranderingen was voor iedereen even wennen, maar volgens mij begint er nu een soort ritme te komen. Ik wens jullie een hele fijne week toe!

Misschien ook interessant om te lezen:
Unboxing DM Balea Adventskalender + win
Oolaboo Morning Dew Prebiotic Program
Mijn wishlist voor Black Friday 2020

Volg:
Share:

10 Reacties

 1. Nicole
  november 22, 2020 / 6:59 pm

  Snap het hoor dat je de gezelligheid van kantoor mist, heb ik ook nu ik thuis werk.

 2. november 22, 2020 / 7:37 pm

  Wat ontzettend leuk dat je nu ook nog een baan hebt naast je blog. Dat zal inderdaad enorm wennen zijn. Ik merkte wel dat je schema iets anders was, maar evengoed heb je nog meer dan genoeg te lezen gepubliceerd;-) Ik hoop dat je snel je draai vind en het heel erg naar je zin hebt op je nieuwe werk!
  bychristiana onlangs geplaatst…The Body shop Winter jasmine (special edition voor kerst 2020)My Profile

 3. Lenny
  november 22, 2020 / 8:24 pm

  Gefeliciteerd met je baan! Veel plezier gewenst. Het avondeten overslaan en bij een film lekkers op tafel zetten doen wij ook regelmatig. Ook hier is dat een grote hit.

 4. Annet
  november 22, 2020 / 8:31 pm

  Gefeliciteerd met je nieuwe werk! Ik mis zelf ook mijn collega’s en vooral mn studiegenoten (helaas wonen die allemaal ver weg/buitenland sinds corona), ik zit ook alweer sinds maart thuis.. Naja we maken er maar het beste van. Succes met de surprise 😉

 5. Per
  november 23, 2020 / 8:22 am

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan, echt super leuk! Kan je ook weer energie en inspiratie uit halen ❤️
  En wat moest ik lachen dat Roy vrijdag lekker had gekookt, heerlijk droog weer ?.
  Fijne dag vandaag!

 6. Rachel
  november 23, 2020 / 8:25 am

  Wat super dat je een baantje hebt, beetje onder de mensen! Gelukkig is je verkoudheid vrij vlot over gegaan. Je hebt mooie producent gehad zie ik.
  Succes met testen

  Groetjes Rachel

 7. Jeanelle
  november 23, 2020 / 9:35 am

  Succes met je nieuwe job! En wat zag je week er weer heerlijk uit…zo leuk om te lezen altijd.

 8. Jolijn
  november 26, 2020 / 9:55 pm

  Gefeliciteerd! En die pizza ziet er heeel goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge