Nieuwe artikelen:

 • Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh

  Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh
 • Zwaartekracht – Olivia Lewis

  Zwaartekracht – Olivia Lewis
 • Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner

  Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner
 • Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT

  Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT
 • Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?

  Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?
 • Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in …

  Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in te huren
 • Deze dingen doe ik graag online

  Deze dingen doe ik graag online
 • Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum

  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum
 • A Not So Meet Cute – Meghan Quinn

  A Not So Meet Cute – Meghan Quinn
 • Favoriete zomerparfums voor mannen

  Favoriete zomerparfums voor mannen

WEEKLY DIARY WEEK 38 2020

WEEKLY DIARY WEEK 38 2020

Goedemorgen! Een nieuwe week is weer begonnen, tijd voor een nieuwe Weekly Diary. Afgelopen week was ik lekker druk bezig met Pinkit.nl en zat ik o.a. in een Zoom gesprek met Charlotte Tilbury…hoe tof is dat?!

Maandag

In de ochtend ben ik bezig met het huishouden en rond 11 logde ik in voor een online event van Davines. En ondertussen geniet ik van een flinke kop thee met mijn favoriete Fabienne Chapot mok.

Dinsdag

De pakketbezorger stond al redelijk vroeg voor onze deur met o.a. de nieuwe Yoga Care lijn van Teaology. Ik ben gek op dit merk en binnenkort vertel ik wat meer over deze nieuwe lancering.

Woensdag

Ik moest wat pakketjes versturen dus fietste ik naar Groot Driene en ging ik ook nog even snel wat boodschappen halen bij de AH. Op Instagram zag ik steeds de 0% suiker siropen van Teisseire voorbij komen en omdat het nu 1+1 gratis was, nam ik ook twee flessen mee. Roy heeft de Tropical mee naar zijn werk, Sterre en ik zijn gek op de Citroen & Limoen variant.

Zodra Roy onderweg naar huis is van zijn werk belt hij altijd even op, dit keer met de vraag “vanavond frietjes?”. Tja daar zeggen wij geen nee tegen 🙂

Donderdag

Voor Pinkit.nl ben ik in de ochtend en middag voornamelijk bezig met het maken van productfoto’s. Wat later in de middag zit ik weer klaar voor een online event, dit keer een Zoom webinar van Charlotte Tilbury. Echt zo tof om dit mee te mogen maken! Vanaf 1 oktober komt Charlotte Tilbury met zoveel mooie nieuwe producten en giftsets voor de feestdagen.

Vrijdag

Het was niet echt een spannende dag, ik was vooral bezig met het uitzoeken en bewerken van een paar honderd foto’s. In de middag komt de Ultimate Adventskalender van The Body Shop binnen, binnenkort laat ik zien wat hier allemaal in zit.

Zaterdag

Omdat ik begin september jarig was, mijn broer de 17e en mijn moeder de 20e, hebben wij dit gevierd bij mijn ouders in de tuin met een BBQ. Natuurlijk volledig volgens alle richtlijnen en met gepaste afstand.

Ik ging naar huis met o.a. deze mooie bos bloemen en andere leuke cadeautjes. Op de terugweg zijn we ook nog even op visite gegaan bij mijn schoonouders, het was een lange maar vooral ook een hele gezellige dag.

Zondag

Van Postnl had ik een briefje ontvangen dat er een pakketje lag te wachten bij de Jumbo en dat ik nog even €18 moest betalen 🙂 Ik had namelijk deze drie paletten van Juvia’s Place gekocht vanuit Amerika en die waren nu eindelijk binnen. Gelukkig heb ik deze set tijdens de sale gekocht en viel het totale bedrag (met de douanekosten) nog mee.

Ook zijn Roy en ik (Sterre was bij haar vader) nog even naar de Action geweest. Daar zag ik o.a. deze leuke Aroma set voor €7,95 en ik nam ook gelijk nog wat andere geurkaarsen en decoratie mee. Wat later in de middag is het tijd voor voetbal (Ajax – RKC Waalwijk) en ben ik ondertussen nog even voor Pinkit.nl aan het werk.

Ik wens jullie allemaal een mooie week toe en pas allemaal goed op jezelf en elkaar <3

Misschien ook interessant om te lezen:
Esse Resurrect Serum
NIVEA Naturally Good Shower Gel
Pat McGrath Labs MatteTrance Lipstick Trio

Volg:

1 Reactie

 1. september 21, 2020 / 9:41 am

  Oh lekker zo’n BBQ! Ik geloof dat wij, raar maar weer omdat we nu zoveel in onze nieuwe tuin zitten, in het afgelopen jaar maar 1 keer de BBQ erbij gepakt hebben;-) Ah jammer is dat altijd, van die douanekosten. Ik bestelde jaren geleden eens kussens van een Amerikaanse stylist die ik moest en zou hebben. Het waren heel dure kussens en ik sloeg echt steil achterover toen de postbode voor de deur stond ik dus ook douanekosten moest betalen. Het fijne is wel dat ik nog steeds plezier heb van die kussens, het zijn onder andere die lila die op bed liggen;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…Ideal of Sweden Jade marble hoesje (en hoe bevalt de iPhone 11 mij?)My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge