Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

WEEKLY DIARY | THUIS AAN HET WERK, CORONAVIRUS & STERRE HAAR EERSTE DISCO

WEEKLY DIARY | THUIS AAN HET WERK, CORONAVIRUS & STERRE HAAR EERSTE DISCO

Goedemorgen, een nieuwe week is begonnen en het is ook weer tijd voor een nieuwe Weekly Diary. Deze editie begint op een dinsdag en de afgelopen dagen stonden o.a. in het teken van werken, het Coronavirus en Sterre haar eerste disco.

Dinsdag

Maandag en dinsdag was ik dankzij een migraine aanval net een zombie. Door mijn menstruatie had ik weer een aanval en daardoor heb ik o.a. een leuk event moeten missen. Er kom o.a. wel een leuk pakketje binnen met mijn Ici Paris XL bestelling. Ik heb twee producten van het merk Queen Tarzi gekocht, daar vertel ik binnenkort wat meer over.

Woensdag

Omdat ik dinsdag voor een groot gedeelte als een zombie op de bank heb gelegen, ben ik o.a. online gaan shoppen. Ik was even bij Hoesjes Outlet op de website aan het kijken en zo zat er ineens een nieuw hoesje in mijn winkelmandje 🙂 En het nieuwe hoesje is woensdag binnengekomen, samen met een bijpassende portemonnee.

In de middag zit Sterre haar favoriete Noodles te eten als lunch en ga ik nog even aan de slag voor Pinkit.nl. Mijn Bijenkorf bestelling komt ook binnen met o.a. de lekkerste thee van Rituals en een prachtig palette van Charlotte Tilbury.

Donderdag

Net zoals bij iedereen is het Coronavirus ook onderwerp van de dag/week. Ik kijk de persconferentie en merk toch dat mijn nuchtere blik omdraait naar angst. Het is natuurlijk belangrijk om rustig te blijven, maar ik maak mij wel zorgen om bijvoorbeeld mijn dochter en ouders.

Wat later in de avond is Roy thuis van zijn werk en gaan we boodschappen doen bij de Jumbo. Dit zijn onze weekboodschappen, maar ik heb wel een paar extra producten meegenomen zoals pasta & brood. Ik zag later dat veel mensen uit paniek zijn gaan hamsteren.

Vrijdag

Na school gaat Sterre douchen en tutten! In de avond heeft zij namelijk op school haar eerste disco, dit is gewoon in haar klas met groep 7/8. Rond 22.30 uur is ze weer thuis en wat vond ze het leuk 🙂

Zaterdag

Roy is aan het klussen, alle boodschappen zijn in huis dus ik ga aan de slag met de was. Na drie wassen is de wasmand nog niet leeg, dit is echt een neverending story haha!

In de avond gaan we bij Roy zijn ouders op visite, even bijpraten en borrelen (Roy drinkt natuurlijk geen alcohol aangezien hij de BOB is).

Zondag

Op dit moment is er nog redelijk wat onduidelijkheid over de aankomende week. Moet Roy wel werken? Gaat Sterre naar school? Daarom zijn Roy en ik in de ochtend nog even naar Bauhaus gegaan om alle materialen alvast in huis te halen voor Sterre haar slaapkamer.

De komende week blijf ik zoveel mogelijk in huis. Dit doe ik niet alleen voor onszelf, maar ook om het risico van het Coronavirus te verkleinen en om eventueel andere te besmetten. Ik ben ook benieuwd of de scholen vanaf maandag dicht gaan, op het moment dat ik dit artikel schrijf is daar nog niks bekend over.

Ik wens jullie allemaal een mooie week toe en pas allemaal goed op jezelf en elkaar <3

Misschien ook interessant om te lezen:
Wat te doen tijdens een thuis quarantaine?
Only You Deep Dive Eyeshadow Palette
Lunar Beauty Strawberry Dream

Volg:

3 Reacties

 1. maart 16, 2020 / 3:22 pm

  Ik vind dat hamsteren ook zo’n flauwekul, wij hebben onze ‘normale’ standaard boodschappen gedaan en ik er stond geen potje of blik meer in de winkel. Wc papier was op net zoals de afbakbroden..

 2. chucky1012
  maart 17, 2020 / 8:23 am

  Balen dat jij migraine had!
  Leuk dat je dochter haar eerste disco had.
  Kleine meisjes worden heel snel groot.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge