Nieuwe artikelen:

 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau
 • Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)

  Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)
 • Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

  Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

WEEKLY DIARY | NAAR DE DM & WAT EEN WARMTE!

WEEKLY DIARY | NAAR DE DM & WAT EEN WARMTE!

Goedemorgen, er is weer een nieuwe week begonnen dus het is ook tijd voor een nieuwe Weekly Diary. De afgelopen dagen heb ik i.v.m. de warmte niet heel veel gedaan, al was ik wel twee keer in Duitsland te vinden o.a. om te shoppen bij de DM.

Maandag

Iets voor 07.30 uur sta ik al bij de sportschool, goed begin van de week. Ik ben net zo vroeg als mijn vriend opgestaan (hij moest nog wel werken) en ik dacht…tijd om het sporten weer goed op te pakken.

Eenmaal thuis ben ik vooral bezig geweest met het huishouden en werk. In de avond ga ik een paar uur wegzwijmelen bij de Titanic.

Dinsdag

Na het sporten (ik was weer lekker vroeg aanwezig), fiets ik door naar de Lidl om wat boodschappen te halen. Tegen twaalf uur ga ik lunchen met zalm en veldsla…heerlijk!

Na het lunchen loop ik naar de huisarts, ik heb namelijk een afspraak gemaakt bij de assistent voor mijn oren. Elke 3/4 maanden moeten beide oren uitgespoten worden, geloof mij dit is dan ook écht nodig.

Ik ben net op tijd, de pakketbezorger komt namelijk met een aantal toffe perspakketjes. Onder ander dit prachtige pakket met drie Lancaster producten, binnenkort vertel ik hier nog wat meer over.

Woensdag

In de ochtend komt Mirthe (schoonzusje) mij halen en gaan we boodschappen doen in Duitsland. Eerst gaan we even langs de DM, daar heb ik mij trouwens heel netjes ingehouden. Ik koop wat lekkers voor Fee en wat basics voor Roy en mij. Het enige make-up item is een nieuwe foundation van Maybelline, hier komt uiteraard nog een review over online.

Vlak naast de DM zit een slijterij (#nietdrinkenonderde18) en daar kopen we ook nog het één en ander. Ik stuurde Roy deze foto door en kreeg als reactie “Bianc wat koop je allemaal?!”, maar dit is niet alleen van mij haha. Ik ga naar huis met 3 flessen likeur en 4 biertjes voor Roy.

Donderdag

In verband met de hitte heeft Roy een halve dag vrij genomen van zijn werk. In de middag gaan we even langs Bauhaus en daarna gaan we naar de McDonalds. Ik vind de zoete aardappel frietjes zó lekker en de koude koffie shake was ook wel erg welkom.

Vrijdag

Na een ochtend heel rustig aan het huishouden weer op orde krijgen, is Roy weer in de middag thuis. Hij stelde dit keer zelf voor om naar Duitsland te gaan (auto heeft airco haha), daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Ik shop wederom weer wat items bij de DM. Niet alleen voor mezelf maar ook voor een winactie die binnenkort online komt.

Naast de DM zit een REWE supermarkt en daar doen snuffelen we ook altijd even rond. Het was zo lekker koel in de winkel, dat het rondje iets langer duurder dan normaal 😉

Zaterdag

Vanwege de aanhoudende warmte en flink wat slaap te kort, heb ik van deze dag geen foto’s gemaakt. Ik ben niet vooruit te branden en heb ook nergens de puf voor. In de avond gaan we nog wel even gezellig bij Roy zijn ouders op visite.

Zondag

In de ochtend halen Roy en ik weer wat boodschappen en hij gaat daarna aan de slag met de Belasting voor Pinkit.nl. Ik ruim nog wat op en kruip daarna op de bank (met de ventilator naast me) en kijk twee afleveringen van The Big Bang Theory. Ondertussen app ik nog even met Sterre (zij is nog bij haar vader) en bedenk ik wat artikelen voor de komende dagen. Vanwege het warme weer komen er minder make-up reviews online…maar dat begrijpen jullie vast wel.

Dit was weer onze week in foto’s! Ik wens jullie allemaal een mooie week toe.

Misschien ook interessant om te lezen:
Tips om te besparen op een dagje pretpark
Sans Soucis Illuminating Pearl Gel Mask & 24H Care
La Mer Soleil de La Mer Bronzing Powder

Volg:

8 Reacties

 1. juli 29, 2019 / 8:56 am

  Pfoeh ja wat een hitte! Maar de DM en andere Duitse winkels blijven heerlijk om te shoppen <3

 2. Tonnia
  juli 29, 2019 / 10:13 am

  leuke week en de warmte was niet leuk meer

 3. Jane
  juli 29, 2019 / 10:34 am

  leuke week twee keer DM #loveit een winactie ook altijd leuk 😉

 4. juli 29, 2019 / 5:00 pm

  Ja wat was het warm zeg, niet leuk gewoon! De ijskoffie van de maccie vind ik heerlijk, en oh wat wil ik ook graag naar de DM! Helaas niet vlakbij mij
  Laura onlangs geplaatst…My ikea wishlist | HomeMy Profile

 5. juli 29, 2019 / 11:42 pm

  Leuke foto’s!! 😀 Oe, the Big Bang Theory, daar ben ik fan van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge