Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

WEEKLY DIARY| KRUIDVAT SQUAD, KLUSSEN & VOETBAL

WEEKLY DIARY| KRUIDVAT SQUAD, KLUSSEN & VOETBAL

Goedemorgen, er is weer een nieuwe week begonnen tijd dus ook voor een nieuwe Weekly Diary! De afgelopen week zat ik vooral achter mijn laptop geplakt, soms heb je wel eens van die weken er tussen zitten. En sinds het weekend zijn Roy en ik ook bezig met klussen en werd het officieel bekend gemaakt dat ik het komend jaar onderdeel ben van de Kruidvat Squad…

Maandag

Het is een vrij standaard dagje, ik ben bezig met het huishouden en in de middag zet ik diverse nieuwe producten op de foto. Voor het fotograferen neem ik tegenwoordig wat langer de tijd, zo maak ik ook nog aparte foto’s speciaal voor Instagram.

Dinsdag

Na het sporten zit ik met mijn laptop op schoot en ga ik (bijna) alle foto’s ik heb gemaakt bewerken. Ook daar gaat weer wat tijd in zitten en ondertussen schrijf ik ook nog wat nieuwe artikelen. De dag vliegt zo voorbij, alleen is het voor de Weekly Diary niet heel spannend om te laten zien 🙂

Woensdag

In de ochtend fiets ik naar de Jumbo om nog wat boodschappen te halen, zo was de cornflakes van Sterre op. Daarna ga ik aan de slag met foto’s maken van haar slaapkamer. Omdat wij haar slaapkamer gaan opknappen, gaan veel meubels weg zoals het bureau en de stoel. Beide heb ik op Facebook gezet om gratis af te halen. Inmiddels is alles netjes opgehaald en hebben we er hopelijk andere kindjes er blij mee gemaakt.

Donderdag

Tijdens het opruimen staat de pakketbezorger weer voor de deur met o.a. lanceringen van Bleu M en een nieuwe lijn van Biodermal. Het is een drukke periode met lanceringen en het blijft soms onwerkelijk met wat er hier allemaal voor tofs binnenkomt #dankbaar.

Na alweer een drukke dag met vele uren achter een laptop geplakt te zitten, had ik even geen zin meer om te koken. Dus bestelde ik frietjes en wat snacks, voor een keertje is dat natuurlijk ook wel lekker! In de avond kijken Roy en ik naar een nieuwe wedstrijd van Ajax, maar jeetje wat een irritante wedstrijd door Getafe (de tegenpartij).

Vrijdag

Sterre heeft na school een logeerpartij omdat een vriendinnetje binnenkort jarig is. Ik haal in de ochtend nog wat cadeautjes en pak die gelijk even in.

Om 06.30 uur gaat mijn wekker, zodat ik eerst even rustig kan wakker worden en de wasmachine aan kan zetten. En dan is het tijd om Sterre haar slaapkamer leeg te maken en een slaapplek voor haar te maken op mijn werkkamer. Roy gaat haar slaapkamer goed isoleren, nieuw plafond en ander behang. Verder komt er als het klussen klaar is ook een ander bureau enzovoort…nog genoeg te doen dus.

Ook komen er weer wat perspakketjes met o.a. Marc Jacobs Daisy Daze Eau so Fresh, alleen die flacon is al een plaatje <3

Sterre is inmiddels ook weer thuis, volgens mij hebben de meiden tijdens het feestje niet heel veel geslapen 😉 Dus ik laat haar verder maar bijkomen op de bank met Fee.

Zondag

Eind van de ochtend werd op het Instagram account van Kruidvat al een deel van de nieuwe Kruidvat Squad voor het komende jaar bekend gemaakt. En daar zit ik bij! Dit wist ik zelf al een paar weken, maar leuk om mezelf zo voorbij te zien komen. Voor de Kruidvat Squad ontvang ik o.a. elke maand een pakket met producten en die kan ik weer gebruiken voor foto’s en reviews. Alles is geheel vrijblijvend en mijn mening blijft natuurlijk ook 100% eerlijk.

Van klussen krijg je trek dus zet ik de Tefal OptiGrill Elite aan om wat tosti’s voor iedereen klaar te maken. In de middag werk ik nog wat aan mijn blog, schrijf ik dit artikel vast en is het weer tijd voor een nieuwe Ajax voetbalwedstrijd.

Ik wens jullie allemaal een mooie/gezellige week toe!

Misschien ook interessant om te lezen:
Juvia’s Place Nubian 3 Coral
Pink Gellac Felicity collectie swatches
Dsquared2 Red Wood

Volg:

10 Reacties

 1. Pauline
  maart 2, 2020 / 7:51 am

  Leuk om je week zo in beeld te zetten. Gefeliciteerd met de squatteam van Kruitvat. Altijd leuk om producten te testen… fijne nieuwe week.

 2. maart 2, 2020 / 8:40 am

  Echt leuk dat je weer bij de Kruidvat Squad zit! En wat een mooie verpakking van Marc Jacobs! Ik heb de limited edition van vorig jaar nog, want ik had er een op voorraad gekocht.

 3. maart 2, 2020 / 9:31 am

  Ah, wat leuk dat Sterre haar kamer opgeknapt wordt. Ze zal wel heel erg uitkijken naar het resultaat. Toen mijn zus vorig jaar ging verhuizen, hebben we ook geholpen met het gezellig maken van de drie kamertjes van mijn nichtjes. Mijn oudste nichtje verrast met behang van Pip studio;-) Wat tof dat je nu ook onderdeel bent van de Kruidvat Squad! Gefeliciteerd;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…Wat is couperose en wat kan ik hier zelf aan doen?My Profile

 4. chucky1012
  maart 3, 2020 / 7:16 am

  Zo een leuke en fijne week had je ??

  Xoxo

 5. Lieke van Veen
  maart 3, 2020 / 5:11 pm

  Dat parfumflesje ziet er echt kleurrijk uit.

 6. Jouvence
  maart 3, 2020 / 6:13 pm

  Ik had de foto van Sterre’s gestripte kamer op je Instagram gezien, dat is nog eens een kamer ‘strippen’ 😉 Ben heel benieuwd naar het eindresultaat.

 7. Marian
  maart 3, 2020 / 8:43 pm

  Het bureau en de stoel vond ik nog heel leuk!
  De flacon is idd een plaatje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge