Nieuwe artikelen:

 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024
 • Nieuw | hannah FlairoSun

  Nieuw | hannah FlairoSun
 • Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions

  Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions
 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024

WEEKLY DIARY | EEN HELE GEZELLIGE WEEK

WEEKLY DIARY | EEN HELE GEZELLIGE WEEK

Goedemorgen! Hopelijk hebben jullie allemaal een fijn weekend gehad? Vorige week was het een hele gezellige week, eindelijk voelde het naar maanden weer een beetje normaal en ben ik o.a. met Sterre wezen shoppen.

Maandag

Het weekend er voor had ik op Pinkit.nl een persbericht gedeeld over de nieuwe Mugler Angel Nova. Ik heb hier redelijk wat reacties en berichtjes over ontvangen, met de vraag of ik dit parfum ga reviewen. Ik was het eerst niet echt van plan, maar ik kon het niet laten en plaatste online een bestelling.

Dinsdag

Vanwege COVID-19 zijn al weken diverse events niet door gegaan, maar gelukkig kan je tegenwoordig heel veel online volgen. Ik was online aanwezig bij de essence High Beauty webinar.

Na het webinar ga ik aan de slag met koken en komt er nog een perspakket binnen met daarin een parfum van het merk Perris Monte Carlo.

Woensdag

Ook al heb ik de komende weken nog heel veel te doen, ik nam even een dagje vrij van het online-zijn. In de ochtend ben ik in huis wat aan het rommelen en komt er een perspakketje binnen met een hele mooie bronzer.

In de middag fietsen Sterre en ik naar de stad en beginnen we met een lekkere lunch bij Carpe Diem. Sterre had om half 5 een afspraak voor haar ID kaart en tot die tijd zijn we wezen shoppen. Wij gaan over een aantal weken naar Kroatië en dan is het wel handig om luchtige kleding, slippers enzovoort mee te nemen.

Donderdag

Het is al een paar dagen super benauwd en daar kan ik best wel slecht tegen. Donderdag was ik met Mariska aan het appen over dat het ging onweren, ik antwoordde met dat het hier in Hengelo zonnig was. Nog geen 5 minuten later was het hele grauw en ja hoor daar kwam het gerommel 🙂

Ondertussen ga ik met de bovenverdieping aan de slag, vooral de badkamer had weer even een grote beurt nodig (rot klus!).

Vrijdag

Ik ben in de ochtend eerst begonnen met een vakantieplanning voor Pinkit.nl. Wij gaan over een aantal weken naar Kroatië en de overige weken is Sterre ook vrij en wil ik niet elke dag uren achter de laptop zitten. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk vooruit te werken, maar het kan zijn dat er soms een paar dagen niks online komt. Tussen het werken door komen er weer diverse perspakketjes binnen zoals deze nieuwe parfum van MEXX.

Zaterdag

Al redelijk vroeg gaat de wekker, Sterre moet naar de kapper en ik ga cadeautjes kopen. Mijn vader en neef waren namelijk jarig en met een klein groepje zijn wij dat bij mijn ouders gaan vieren met een lekkere BBQ. Natuurlijk met zoveel mogelijk gepaste afstand en zonder te knuffelen, maar ik ben allang blij iedereen weer even gezien te hebben.

Zondag

Na een luie ochtend gaan we naar Roy zijn ouders voor Vaderdag en om de vakantie nog even door te spreken.

Het was een hele gezellige week en dit had ik na al die rustige weken toch wel een beetje nodig haha! Komende week gaat het ook weer lekker druk worden, maar dat zien jullie volgende week. Vanwege de 6 weken schoolvakantie is het aanstaande maandag voorlopig ook even de laatste Weekly Diary die online gaat komen.

Misschien ook interessant om te lezen:
Nieuwe The Body Shop lanceringen
Polaar IcyMagic Instant Eye Contour Multi Energiser
Olay Clay Stick Masks

Volg:

3 Reacties

 1. juni 22, 2020 / 3:38 pm

  Wat een fijne weekje heb je gehad..

  P.s: kom zeker eens een kijkje nemen op mijn blog zou ik super vinden ☺
  Heidi onlangs geplaatst…Mijn Job..My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge