Nieuwe artikelen:

 • De perfecte huisgenoot – VI Keeland & Penelope Ward

  De perfecte huisgenoot – VI Keeland & Penelope Ward
 • Waterproof make-up aanraders voor deze zomer

  Waterproof make-up aanraders voor deze zomer
 • Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging

  Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging
 • Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry

  Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry
 • Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30

  Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30
 • Het wachten waard – Chloe Liese

  Het wachten waard – Chloe Liese
 • GUESS Bella Vita Rosa

  GUESS Bella Vita Rosa
 • Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging

  Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging
 • The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN

  The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN
 • CK One Summer Daze

  CK One Summer Daze

Weekendje weg: welke kledingstukken neem je allemaal mee?

Weekendje weg: welke kledingstukken neem je allemaal mee?

Het is een heerlijke vorm van vakantie: een weekendje weg. Je bent niet te lang weg van huis, maar gaat er wel echt even tussenuit. Het kan echter wel wat lastig zijn om je tas te pakken voor zo’n weekend weg. We hebben vaak de neiging om veel te veel spullen mee te nemen, die eigenlijk helemaal niet nodig zijn. Zeker als het op kleding aankomt! Je kunt maar beter alleen de essentials meenemen, om licht bepakt te kunnen reizen. Déze kledingstukken heb je nodig tijdens een weekend weg!

Ondergoed

We beginnen bij de basis van de kledingstukken: ondergoed! Zorg natuurlijk dat je voor alle dagen binnen het weekendje weg iets schoons meeneemt. Als je met je partner op vakantie gaat, kun je ook uitpakken met lingerie. Dat geeft ook nog eens een boost aan je zelfvertrouwen! Wie namelijk mooi ondergoed draagt onder de rest van de outfit, voelt zich de hele dag goed over zichzelf. En vergeet trouwens je sokken niet – dit past tevens in het straatje van benodigd ondergoed.

Broek

Een goede broek komt altijd van pas als belangrijk algemeen kledingstuk. Of je nu een stuk gaat wandelen, in het huisje verblijft of uiteten gaat: een mooie broek dames kun je op verschillende momenten dragen. Uiteraard zijn er veel verschillende soorten broeken om te dragen. Zo is een chino een relaxte broek, die je het liefst urenlang achter elkaar draagt. Een chique look creëer je met een pantalon – ideaal tijdens een etentje of een borrelmoment tijdens het weekend weg. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een spijkerbroek dragen. Het is maar net waar jij je het fijnst in voelt.

Top

Wat je op je broek draagt? Een mooie top! Ook hier heb je weer veel opties om uit te kiezen. Neem een paar verschillende tops mee voor een weekend weg, zodat je wat kunt afwisselen. Een T-shirt is bijvoorbeeld een handige basic. Is het wat koud? Denk dan aan een longsleeve. Met een blouse ga je voor een nette styling: prachtig op een pantalon bijvoorbeeld. Zo kun je alle kanten op met je looks.

Jurk

Geen zin om een broek en top te dragen? Dan kun je nog altijd voor een jurk kiezen! Een jurk maakt je outfit al gauw wat eleganter, wat dus ook weer leuk is tijdens een uitstapje gedurende dat weekend weg. Neem een basic jurk mee van katoen die je op elk moment kunt dragen, maar denk ook aan een fancy design, zoals een sierlijke satijnen maxi-jurk.

Trui

Om je tegen de kou te kunnen kleden, neem je een trui mee. Dat is wel zo lekker in de vroege ochtenden en ’s avonds laat. Het ligt er natuurlijk een beetje aan in welk seizoen je weggaat, maar over het algemeen komt een trui wel van pas.

Jas

Als laatst is er nog de jas, die je ook goed kunt gebruiken. Zomerjas, regenjas of winterjas: bepaal wat er nodig is. Dat weekend weg kan beginnen!

Lees ook: BE Creative Make Up Frosted Flakes collectie

Volg: