Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

Wat zijn mooie momenten om een kaartje te sturen?

Wat zijn mooie momenten om een kaartje te sturen?

Het is mooi om je naasten van tijd tot tijd te verrassen met een kaartje. Bij een viering, of juist om een hart onder de riem te steken: er zijn genoeg geschikte momenten aan te wijzen. Ben je benieuwd wanneer je kaartjes kunt sturen? Lees gauw verder: we zetten het voor je op een rijtje.

Feestdagen

De meeste kaarten versturen we tijdens de feestdagen, met kerst bijvoorbeeld. Dit is dan ook een mooi moment om kaartjes op de bus te doen. Met kerstkaarten wens je iemand een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar toe, wat natuurlijk een fraai gebaar is. Ga voor een kaartje in een leuk design, het liefst helemaal in thema. Kerstbomen, sneeuwpoppen, sterren en kerstsokken, het is allemaal passend. Of ontwerp zelf een kaartje, als je lekker creatief in de weer wilt gaan. Zo stuur je ook nog eens een extra persoonlijke kaart.

Jubileum

Jubilea zijn er om te vieren, met een kaartje! Feliciteer iemand bij het behalen van een bepaald jubileum, zoals een huwelijk of een indiensttreding bij een bedrijf. Zeker als het al een lange tijd geleden is, is dit moment bijzonder. Stuur bijvoorbeeld een kaartje bij 25 jaar getrouwd, naar je familieleden of kennissen die dit hebben behaald. Voor alle jubilea zijn er geschikte kaartjes te vinden, of het nu gaat om 5 of 50 jaar.

Verjaardag

Nog een feestelijk moment voor een kaartje? Dat is natuurlijk een verjaardag. Bij iedere verjaardag past een kaartje, maar al helemaal bij bijzondere leeftijden zoals 18, 25, 50 of 75 jaar. De leeftijd staat er vaak groot op, wat een gezellig en grappig resultaat oplevert. De inhoud van het kaartje bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Misschien wil je wel een uitgebreid verhaal noteren: deel een mooie herinnering of wens iemand iets moois toe voor de periode die in het leven te wachten staat. Maar ook een leuke felicitatiewens is vaak al voldoende – je geeft met een kaartje in ieder geval aan dat je aan iemand hebt gedacht. En dat is wat telt natuurlijk.

Beterschap

Een kaartje kan ook het doel hebben om een hart onder de riem te steken. Dit is bijvoorbeeld mooi als iemand ziek is: stuur een kaartje met een beterschapswens. Hier past een kaartje met bloemen of hartjes op de voorkant vaak goed bij, om maar een idee te noemen.

Sterkte

Naast een beterschapskaart bestaat er ook een kaart om sterkte te wensen. Zo’n kaart kun je op verschillende momenten sturen, bijvoorbeeld bij liefdesverdriet of het overlijden van een naaste. Je geeft de ontvanger van het kaartje hiermee een knuffel op papier, wat hij of zij goed kan gebruiken.

Bedankt

Een kaartje is een uitgelezen manier om iemand te bedanken, of dat nu zakelijk of privé is. Heeft iemand de afgelopen periode voor jou klaargestaan? Stuur dan een kaartje om te laten weten dat je dit waardeert.

Uitnodiging

Wil je gasten uitnodigen, bijvoorbeeld om je verjaardag te vieren of voor je bruiloft? Dit kun je digitaal doen, maar het is eigenlijk veel leuker om een kaartje te sturen. Maak een speciale uitnodigingskaart in het thema dat past bij de aangelegenheid. Ook hier is het weer leuk om het kaartje (deels) zelf te ontwerpen, zodat het helemaal naar wens is.

Zomaar

Een laatste reden om een kaartje te sturen: gewoon, zomaar! In de huidige, digitale samenleving doen we dit eigenlijk nog maar weinig. En dat is zo jammer. Het is hartstikke leuk om spontaan een kaartje te ontvangen, met daarin een gezellige boodschap. Stuur dit daarom gewoon weer eens een keer. Misschien kun je zelfs een penvriend(in) zoeken om af en toe naar te schrijven.

Het is heel attent om een kaartje te sturen, om welke aangelegenheid het ook gaat. Van een gezellige kaart tot een kaartje om medeleven mee te tonen, neem de tijd voor het schrijven en versturen ervan. Daar maak je een ander echt blij mee.

Lees ook: Dé gids voor city hopping door Europa

Volg:
Share: