Nieuwe artikelen:

 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau
 • Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)

  Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)
 • Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

  Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

RELAX & SLEEP MET PHYSALIS

RELAX & SLEEP MET PHYSALIS

Onze nachtrust is van essentieel belang om mentaal en fysiek gezond en fit te blijven. Terwijl wij slapen vinden er in ons lichaam allerlei herstelprocessen plaats die ervoor zorgen dat we uitgerust en met een frisse geest aan de nieuwe dag kunnen beginnen. De producten van Physalis uit de Relax & Sleep / Good Night lijn, kunnen je daarbij helpen om weer lekkerder en beter te slapen!

Slaaptekort:

Gemiddeld is de ideale slaapduur zo’n zeven tot negen uur per nacht, maar per persoon kan de behoefte aan slaap verschillen tussen de vijf en tien uur. Wanneer we niet of te weinig slapen, gaat er van alles mis. Slaaptekort veroorzaakt allerlei klachten als hoofdpijn, duizeligheid, prikkelbaarheid, vermoeidheid en concentratieproblemen. Ook je immuunsysteem functioneert op een lager niveau als je te weinig slaapt. Met als gevolg een verminderde weerstand en een verhoogde kans op allergieën.

Physalis Relax & Sleep Bio €15,29 (inhoud 45 tabletten)

“Physalis Relax & Sleep is een voedingssupplement op basis van drie biologische plantenextracten die je helpen te ontspannen en die zorgen voor een goede nachtrust. Het bevat valeriaan, passiebloem en slaapmutsje, planten die bekend staan om hun rustgevende werking. De combinatie draagt op natuurlijke en veilige wijze bij tot het verbeteren van je nachtrust, zonder gewenning of afhankelijkheid.”

Ongeveer een half uur tot een uur voordat je gaat slapen neem je 1á2 tabletten met water of kruidenthee. Deze tabletten dragen bij tot een goede nachtrust, werken ondersteunend bij stress en spanningen.

 • Valeriaan wordt al meer dan 2000 jaar gebruikt voor zijn ontspannende eigenschappen. Valeriaan is bij uitstek geschikt bij slaapstoornissen die te maken hebben met stress en angstige gevoelens. Valeriaan helpt je gemakkelijker in slaap te vallen en zorgt dat je goed door kunt slapen.
 • Passiebloem is een remedie die over de hele wereld gebruikt wordt bij slapeloosheid en onrust. Het kalmeert bij angsten en verbetert de slaap.
 • Het slaapmutsje of ‘California poppy’ is familie van de papaver en heeft mooie oranje bloemen. Het bevat stoffen die rustgevend werken waardoor je gemakkelijker in slaap valt.

Physalis Relax & Sleep Bio Kruidenthee €4,09 (inhoud 20 theezakjes)

“Physalis Relax & Sleep Biokruideninfusie is een speciale kruidenthee waarvan je ‘s avonds één à twee koppen drinkt om de nachtrust te bevorderen. De theezakjes bevatten een mix van valeriaan, passiebloem, meidoorn, citroenmelisse en zoethout, die stuk voor stuk ontspannend werken en je helpen de dagelijkse stress en spanningen kwijt te raken. De thee is zacht en aangenaam van smaak en het ritueel vormt de perfecte voorbereiding op een goede nachtrust! Let op: Omdat de mix zoethout bevat wordt mensen met een hoge bloeddruk aangeraden niet meer dan een kop per avond te drinken.”

In de avond drinken ik eigenlijk altijd wel een kop thee, deze kruidenthee is heerlijk! Ik pak een grote mok en laat het theezakje 5 minuten goed trekken. Het is misschien geen spannend product waar veel over te zeggen is, maar zeker wel een lekker/fijn product dat het proberen waard is.

Physalis Good Night Pocket Roll-On €11,99 (inhoud 10ml)

“Physalis heeft sinds kort ook aroma pocket roll-ons in het assortiment: handig voor onderweg of op reis, maar ook heel gemakkelijk voor thuis. De Good Night Pocket roll-on bevat een synergie van essentiële oliën voor een goede nachtrust. Gedurende de avond en eventueel ‘s nachts als je wakker wordt, kun je de synergie gemakkelijk aanbrengen op de polsen, slapen en in de nek. De olie bevat sinaasappel, lavendel, petitgrain, citroenmelisse, groene mandarijn, bergamot, marjolein, geranium, ylang-ylang en citroenverbena.”

De Good Night Pocket Roll-On is te gebruiken voor het slapen gaan (duh vandaar ook de naam!). Je brengt het aan op de polsen, slapen en in de nek. Vooral op de polsen vind ik een fijne plek, aangezien ik zo de geuren goed kan ruiken. Ik lig namelijk altijd helemaal opgekruld in bed, met mijn handen vlakbij mijn gezicht. Het is een heerlijke geur, niet overdreven lavendel, want daar hou ik niet van. Doordat ik mij focus op deze fijne, kruidige geur merk ik dat ik echt ontspannen op bed lig. Ook de roller voelt lekker verkoelend aan op de huid, dit is mijn favoriete product!

Physalis Good Night Essential Oil Synergy €11,49 (inhoud 10ml)

“Ook met behulp van Physalis Aromatherapie kun je een goede nachtrust bevorderen. Door het verstuiven van bepaalde essentiële oliën kun je de juiste ontspanning vinden en prikkels die worden veroorzaakt door zorgen, stress of angst af laten nemen. Aromatherapie veroorzaakt geen gewenning, zoals wel het geval is bij geneesmiddelen om de slaap te bevorderen. Physalis Good Night bevat dertien zorgvuldig geselecteerde biologische essentiële oliën die je helpen te ontspannen en goed te slapen. Het bevat onder meer citroenmelisse, lavendel, petitgrain, citroenverbena, ylang-ylang en groene mandarijn. Deze synergie is bij uitstek geschikt om te verstuiven met behulp van een diffuser of aromalampje in de slaapkamer voor een verkwikkende nachtrust.”

Dit product kan je op meerdere manieren gebruiken: voor een massage, in bad een paar druppeltjes gebruiken, gebruiken als een roomspray of in een diffuser. Omdat deze essentiële olie zo geconcentreerd is heb je maar een klein beetje nodig. Binnenkort ga ik even kijken naar een mooie/goede diffuser zodat ik die op onze slaapkamer kan gebruiken.

Ik ben vooral erg enthousiast over de Good Night Pocket Roll-On en lekkere kruidenthee. Natuurlijk ga ik ook de Relax & Sleep Bio tabletten verder gebruiken en de Good Night Essential Oil Synergy. De producten van Physalis zijn o.a. te koop bij Holland&Barrett.

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Misschien ook interessant om te lezen:
Lush Magic Crystals Shower Scrub
Dr. Organic Coffee Fresh Mint
Otentic Perfumes Discovery Set

Volg:

2 Reacties

 1. Tonnia
  januari 10, 2020 / 9:15 pm

  dit wil ik wel proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge