Nieuwe artikelen:

 • Waterproof make-up aanraders voor deze zomer

  Waterproof make-up aanraders voor deze zomer
 • Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging

  Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging
 • Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry

  Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry
 • Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30

  Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30
 • Het wachten waard – Chloe Liese

  Het wachten waard – Chloe Liese
 • GUESS Bella Vita Rosa

  GUESS Bella Vita Rosa
 • Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging

  Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging
 • The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN

  The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN
 • CK One Summer Daze

  CK One Summer Daze
 • Vergeet niet te smeren, het zonnebrand seizoen is weer begonnen!

  Vergeet niet te smeren, het zonnebrand seizoen is weer begonnen!

RANDOM THINGS I LOVE #1

RANDOM THINGS I LOVE #1

Elke maand probeer ik in een video of artikel vorm te laten zien wat mijn beauty favorieten zijn. Maar naast beauty heb ik nog veel meer favorieten! Ik laat wel eens wat zien natuurlijk op Snapchat of via Instagram, maar ik heb genoeg lezeressen die mij daar (nog) niet volgen. Ik heb wat random favorieten op een rijtje gezet…enjoy!


Muziek
Ik kan zo onwijs genieten van muziek, eigenlijk staat het grootste gedeelte van de dag de radio (538) aan. Op dit moment zijn mijn favorieten nummers: Army – Ellie Goulding, Faded – Alan Walker & Niet omdat het moet – Lil Kleine ft Ronnie Flex. Als ik één van deze nummers hoor gaat het volume even wat harder (sorry buurvrouw), en zing ik heel hard en vals mee.

Eten & Drinken
Volgens sommige kom ik echt onder een steen vandaan, want ik heb pas kennis gemaakt met de thee van Clipper. Hoe heb ik dat als echte theeleut kunnen missen? Oké ik had even moeite met het doosje te openen (zie mijn laatste VLOG, ik zag pas bij het editen hoe het doosje wel open moest), maar verdorie wat lekker! Inmiddels heb ik meerdere smaken in huis, ik kan weer even vooruit met mijn koppen thee! Oh en de chocolade van Johnny Doodle mag ook niet ontbreken, soms mag je wel een klein beetje zondigen toch?!

Fashion
Leuke kleding voor een maatje meer vinden lijkt soms echt een onmogelijke missie, of het is gewoon best prijzig! De webshop forever21 kent iedereen denk ik wel, en via die site kan je ook kleding shoppen als je een maatje meer hebt. Omdat ik het lastig vind om de juiste maat te gokken, heb ik een shirtje besteld en hij past! Dus jullie kunnen binnenkort een kleding shoplog gaan verwachten, aangezien mijn winkelmandje inmiddels vol ligt.

Mijn Adidas Neo mag ik ook niet vergeten te noemen. Deze sneakers heb ik vorig jaar van Roy gehad, en draag ik de laatste tijd steeds vaker…ze lopen zo enorm lekker! Ik ben nou eenmaal niet van de hoge hakken, en hier kan ik gewoon een wandeling van 5km+ mee maken. Omdat ik graag nog een paar van Adidas wil hebben, ga ik binnenkort mij eens in de wereld van sneakers verdiepen. Mocht jij nog een aanrader hebben, laat het mij dan vooral even weten.

Dit zijn op het moment mijn random favorieten, die ik toch even graag met jullie wilde delen. Hopelijk vinden jullie het leuk om af en toe zo’n lijstje voorbij te zien komen. Wat zijn jouw random favorieten van de afgelopen tijd?

post signature

Volg:

6 Reacties

 1. maart 29, 2016 / 1:58 pm

  Leuk voor te lezen, ik hou ontzettend van muziek als ik aan het strijken ben dan moet de radio aan of een cd zodat ik luid mee kan zingen en zo gaat de strijk sneller 😉
  X

 2. maart 29, 2016 / 2:08 pm

  Leuk, zo’n lijstje met random favorieten! Goede muziekkeuze en leuk dat we binnenkort een Forever 21 shoplog mogen verwachten 😉 X

 3. Manon
  maart 29, 2016 / 5:29 pm

  Jammer dat forever 21 niet bij mij in de buurt zit, anders was ik daar ook echt vaak geweest

 4. maart 29, 2016 / 5:53 pm

  Hey Bianca,

  Super leuk om te lezen 🙂 . Faded is inderdaad een mooi nummer, staat in mijn playlist van Spotify 🙂 . En Johnny Doodle, owww yummm, die zijn echt heerlijk!

  Liefs!

 5. Melissa
  maart 29, 2016 / 6:13 pm

  Fijn om je random favorieten te zien! Vorige week sprong ik nog eens binnen bij de de Forever 21, maar vond het wat tegenvallen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge