Nieuwe artikelen:

 • MEDIK8 PRESS & GLOW + MICELLAR MOUSSE

  MEDIK8 PRESS & GLOW + MICELLAR MOUSSE
 • MAX FACTOR FACEFINITY LASTING PERFORMANCE FOUNDATION

  MAX FACTOR FACEFINITY LASTING PERFORMANCE FOUNDATION
 • VERANTWOORD ZONNEN MET AUSTRALIAN GOLD®

  VERANTWOORD ZONNEN MET AUSTRALIAN GOLD®
 • M.A.C BLACK CHERRY LIMITED EDITION BLUSH & LIPSTICK

  M.A.C BLACK CHERRY LIMITED EDITION BLUSH & LIPSTICK
 • WIN EEN BEAUTYTASTING.COM BEAUTYPAKKET

  WIN EEN BEAUTYTASTING.COM BEAUTYPAKKET
 • HEMPTOUCH NURTURING FACE CREAM & PURIFYING FACE CLEANSER

  HEMPTOUCH NURTURING FACE CREAM & PURIFYING FACE CLEANSER
 • BETTY BARCLAY PURE SUN

  BETTY BARCLAY PURE SUN
 • DEZE 4 BODY SCRUBS GEBRUIK IK MOMENTEEL GRAAG

  DEZE 4 BODY SCRUBS GEBRUIK IK MOMENTEEL GRAAG
 • WEEKLY DIARY WEEK 14 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 14 2021
 • IN THE MIX | DIVERSE PRODUCTEN VAN NUXE

  IN THE MIX | DIVERSE PRODUCTEN VAN NUXE

POST KRIJGEN IS LEUK, STUUR TOCH EENS EEN KAARTJE!

POST KRIJGEN IS LEUK, STUUR TOCH EENS EEN KAARTJE!

Tegenwoordig sturen mensen dagelijks diverse e-mail om met elkaar te communiceren, maar échte post krijgen is veel leuker! Iemand verrassen met een verjaardagskaart , of een brief naar je penvriend/penvriendin is toch vele malen persoonlijker, dan even snel achter je laptop kruipen.

Als ik zie dat rond twaalf uur de postbode hier voorbij komt, en wat langs brengt dan ik altijd heel benieuwd wat ik allemaal ontvang. Vaak zijn het foldertjes of brieven van de Belastingdienst die mogen wel wegblijven.  Maar soms is het ook een leuk kaartje van Judith (vriendin van mij), mijn moeder of tante. Sinds dat ik in Hengelo woon, sturen wij regelmatig kaartjes naar elkaar toe en dat is een traditie die ik graag in stand houd.


Binnenkort is het de dag van de geheime liefde a.k.a. Valentijnsdag, een dag waar iedereen natuurlijk voor de brievenbus ligt om de zakken vol kaartjes op te vangen 😉 Met een valentijnskaart kan je iemand op een geheime manier je liefde verklaren, of als je net zoals ik al een relatie hebt je partner verrassen met een lieve kaart. Elk jaar vieren wij (mijn partner en ik) Valentijnsdag, gewoon om elkaar extra te laten blijken hoe gek wij op elkaar zijn. Meestal stuur ik dan ook een kaartje, en koop ik een leuk en origineel cadeautje, gewoon een kleinigheidje. En wat mijn partner dit jaar voor mij in petto heeft…dat is nog even afwachten haha.

Ik weet wel dat ik een héél blij gevoel kan krijgen, als er weer iets leuks of liefs bij de post zit. Het is jammer dat tegenwoordig steeds minder mensen echte post versturen, want dat is toch veel leuker om te doen? Vaak hoor je dan het excuus van “ik heb het te druk”, maar een kaartje schrijven en versturen kost echt geen uren van je tijd. Dus kruip in de pen, en verras eens iemand met een leuke/lieve kaart!

Sturen jullie nog wel eens een kaartje naar iemand?

post signature
*Dit is een gesponsord artikel.

Volg:

6 Reacties

 1. januari 28, 2017 / 6:24 am

  Doe ik veel te weinig. Heb van jongs af aan heel fanatiek geschreven naar penvriendinnen. Met één inmiddels 25 jaar contact. Vroeg me toevallig deze week nog af of jonge meiden dat nog steeds doen.
  Patricia onlangs geplaatst…Nijmeegse Vierdaagse lopen na bevallingMy Profile

 2. Elly Jilesen
  januari 28, 2017 / 8:11 am

  Mijn vriend en ik geven elkaar ook elk jaar op de dag dat we een relatie kregen een valentijnskaart (5 febr) en die schrijven we dan helemaal vol met lieve dingen.
  Na m’n miskraam afgelopen jaar heb ik ook een aantal kaartjes gekregen en dat waardeer je net iets meer dan dat mensen alleen een appje sturen.
  Erg jammer dat er tegenwoordig zo weinig kaarten verstuurd worden. Ik vond m’n verjaardag vroeger ook veel leuker. Oa door de kaarten die je allemaal per post kreeg.

 3. Nikita
  januari 28, 2017 / 3:13 pm

  Kaartjes ontvangen en versturen vind ik erg leuk, maar ik doe het nog maar weinig, al heb ik toevallig gisteren een verjaardagskaart verstuurd.

  Sinds je bij postnl minimaal 5 postzegels MOET kopen en ze ook nog eens zo idioot duur zijn geworden doe ik het gewoon veel minder.

  Nu had ik nog drie zegels liggen dus dan wil ik wel een kaartje versturen, zodra ze op zijn is dat ook weer afgelopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

NIEUWE BEAUTY LANCERINGEN:

Dior
Bareminerals
Estée Lauder
Huda Beauty
Dior J’adore
Nuxe
Jimmy Choo
Dior
Bareminerals
Estée Lauder
Huda Beauty
Dior J’adore
Nuxe
Jimmy Choo
Read previous post:
BEAUTY | SMASHBOX COVER SHOT EYE PALETTE GOLDEN HOUR

Een paar weken geleden zag ik via Social Media dat Smashbox een samenwerking ging uitbrengen, met de prachtige Shay Mitchell (o.a. bekend van Pretty...

Close