Nieuwe artikelen:

 • Tis the Season for Revenge by Morgan Elizabeth

  Tis the Season for Revenge by Morgan Elizabeth
 • De vernieuwde webshop van Beautywinkel.nl + kortingscode

  De vernieuwde webshop van Beautywinkel.nl + kortingscode
 • Hier moet je op letten bij het ontwerpen van geboortekaartjes

  Hier moet je op letten bij het ontwerpen van geboortekaartjes
 • Wat trek jij voor leuks aan tijdens de feestdagen?

  Wat trek jij voor leuks aan tijdens de feestdagen?
 • Tip | Trakteer jezelf met een ochtendjas deze kerst!

  Tip | Trakteer jezelf met een ochtendjas deze kerst!
 • Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig

  Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig
 • Notino.nl Black Friday 2022

  Notino.nl Black Friday 2022
 • Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?

  Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?
 • Madison Kate by Tate James

  Madison Kate by Tate James
 • Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben

  Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben

Meidenavond? Dit haal je in huis

Meidenavond? Dit haal je in huis

Heb je je vriendinnen al veel te lang niet gezien? Heb je zin in eens een gezellig avondje, bijpraten, lol hebben en echte quality time met elkaar? Dan is het tijd voor een meidenavond! Mannen niet toegestaan! Maar wat haal je in huis, naast je vriendinnen, om zo’n avond een succes te maken?

Zorg voor genoeg hapjes en drankjes

Echt gezellig wordt het natuurlijk pas als er continue genoeg hapjes en drankjes binnen handbereik zijn. Waar je precies voor kiest, dat hangt van jullie voorkeuren af. Misschien vind je het leuk om de avond af te trappen met een uitgebreid diner dat je zelf hebt bereid, misschien is het beter om iedereen iets mee te laten nemen. Pizza of iets anders lekkers bestellen kan natuurlijk ook, net zoals het leuk en handig kan zijn om juist meer voor een soort koud buffet met hapjes te gaan, zodat iedereen steeds wat kan pakken wanneer daar behoefte aan is. Denk er goed over na, maar het belangrijkste is natuurlijk dat er sowieso iets is; wat maakt niet eens heel veel uit.

Ook niet vergeten: wijn kopen. Als jij en je vriendinnen daarvan houden, uiteraard. Probeer voor een wijn te gaan die iedereen lekker vindt, een Spaanse witte wijn, bijvoorbeeld. Ook slim: laat iedereen een fles van haar favoriete wijn meenemen, dan weet je zeker dat er voor iedereen iets lekkers is.

Een fijne serie of film

Samen een serie bingen of een film kijken is de perfecte invulling van een meidenavond. Kies het liefst voor iets dat makkelijk te volgen is, of wat jullie zelfs al een keer eerder hebben gezien. Dan is het namelijk niet zo erg als er volop doorheen wordt gepraat want ja, ook dat is natuurlijk wel typisch iets dat bij een meidenavond hoort: gezellig kletsen!

Een lekker maskertje of andere verwennerij

Al jarenlang een echte hit: een lekker gezichtsmasker. Hop, die make-up eraf, en een maskertje (liefst eentje met een grappige print) erop. Tijd om je gezicht even goed te verzorgen, en even de tijd te moeten nemen om het masker zijn werk te laten doen. Samen met zo’n ding op je gezicht zitten zorgt altijd voor hilariteit, en tegelijk voor een mooie huid: win-win situatie!

Blijft iedereen slapen?

Een meidenavond wordt extra gezellig als je er een sleepover van maakt. Hoeft niet lastig te zijn; wat yogamatjes of luchtbedden in de kamer, allemaal jullie mooiste pyjama aan en gaan. Op die manier is het ook meteen geen probleem als er net teveel wijntjes gedronken zijn, en kan de avond tot in de vroege uurtjes doorgaan. Veel plezier!

Lees ook: Tips voor het maken van een ooglook + mijn favorieten

Volg: