Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

LIFESTYLE | HUREN OF KOPEN?

LIFESTYLE | HUREN OF KOPEN?

Misschien ken je dat wel je bent aan het rond kijken naar een andere woning, maar je vraagt je af gaan we huren of kopen? Wij wonen in een koopwoning, maar zijn voor in de toekomst rond aan het kijken voor een ander huis. Dit keer is alleen de vraag of wij gaan huren of weer opnieuw kopen. Op de website van huren.nl kan je niet alleen woningen vinden die te huur staan, maar ook auto’s, opslagruimte’s…of wat dacht je van een Sinterklaas kostuum?!

Nou neem ik in mijn voorbeeld dat wij samen kijken naar een andere woning, maar tegenwoordig is eigenlijk alles bijna wel te huur. Ik koop soms wel iets voor een gelegenheid zoals een tijdje terug een statafel (was voor een feestje), die statafels is denk ik twee keer gebruikt en ligt nu op zolder stof te happen…zonde van het geld! In deze periode van het jaar kopen veel mensen ook diverse kostuums zoals die van Sinterklaas. Zo’n pak kopen is best een investering (als je er één wilt hebben van goede kwaliteit), terwijl dat huren dan vaak een veel goedkopere oplossing is.

Omdat ik geen idee had wat er zoal te huur is, heb ik een collega gemaakt met items. Misschien dat voor jullie zelf nu ook een hele nieuwe huur-wereld open gaat haha!

PicMonkey Collage
Items huren is niet iets waar ik zelf bij stil sta, ik denk wel regelmatig “oh dat koop ik dan wel even”. Alleen net zoals bij de statafel belanden zulke items bij ons vaak op zolder, in de schuur of worden zelfs weg gegooid. En dat is natuurlijk enorm zonde! Plus huren is soms (niet altijd) een stuk goedkoper. Een paar jaar terug heb ik voor een gelegenheid een knal roze limousine gehuurd, en dat vond ik écht een geweldig moment en leuk om mee te maken. Ik zag trouwens ook dat er heel veel oer Hollandse spellen opstaan, zulke spellen zijn leuk om te gebruiken bij een familiedag of een avond met vrienden en een lekker drankje erbij.


Wij zouden soms wel eens wat meer items moeten huren, zodat spullen niet onnodig op zolder belanden (of bij de stort). Maar nu ben ik vooral benieuwd of jullie zelf ook wel eens items huren? Of kopen jullie gewoon alles liever zelf, zodat je het na afloop kan houden en het echt van “jou” is?

post signature
*Dit is een gesponsord artikel.

Volg:

5 Reacties

 1. Sanne
  november 26, 2015 / 12:53 pm

  ik huur altijd kostuums zowel voor sinterklaas als de kerstman vooral leuk voor de kindjes die zijn dan helemaal verbaasd aan het kijken 🙂

 2. november 26, 2015 / 1:00 pm

  Interessant artikel! Ik huur eigenlijk nooit dingen en koop ze gewoon. Als je het koopt is het ook écht van jou. Al kan ik in sommige gevallen, zoals bv. een Sinterklaaspak, wel begrijpen dat je het even huurt. X

 3. Manon
  november 26, 2015 / 2:28 pm

  Sommige dingen snap ik wel als je het huurt, want dan heb je het voor een kortere periode nodig en verder gebruik je het misschien wel niet. De meeste dingen koop ik wel.

 4. november 26, 2015 / 6:58 pm

  Leuk artikel, eerlijk? Ik huur nooit dingen meestal koop ik het gewoon wat inderdaad niet zo slim is want je gebruikt het altijd maar 1 keer en dan lig het in de kast te verstoffen! Volgende keer ga ik het huren 😉 X

 5. november 27, 2015 / 12:18 pm

  Ik huur eigenlijk zelden iets. Toen we gingen verhuizen hebben we wel zo’n boedelkar gehuurd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge