Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

LIFESTYLE | DIT STAAT ER OP MIJN HOME WISHLIST

LIFESTYLE | DIT STAAT ER OP MIJN HOME WISHLIST

Zoals sommige van jullie wel weten, zijn mijn vriend en ik onze woning al enige tijd aan het opknappen. Het klussen is alweer een paar maanden geleden, dit komt o.a. omdat we aan het sparen zijn voor onze vakantie. Na onze vakantie gaan mijn vriend en ik weer aan de slag en inmiddels ben ik alweer heerlijk aan het rondkijken. Ik ben niet goed in klussen (of eigenlijk gewoon totaal niet), dus ik hou mij meer bezig met het uitzoeken van de meubels en accessoires.

Omdat ik de afgelopen weken regelmatig de vraag heb gekregen of ik een hometour zou willen laten zien, dacht ik misschien is het wel leuk om een soort van home wishlist te delen. Ik ga namelijk niet onze gehele woning op foto of video zetten, dat vind ik gewoon te privé.

Op de website van Emob.nl heb ik een mooie kledingkast (model Galaxy 2) gezien voor op de kamer van Sterre. Momenteel heeft Sterre een ladekast waar al haar kleding in zit, maar dat is helemaal niet meer zo praktisch. Het is juist leuk om haar jurkjes en dergelijke op te gaan hangen, dus na de vakantie komt er eerst een mooie kledingkast. Als het aan Sterre ligt gaat ook het roze behang weg en komt er blauw voor terug…tsja kleine meisjes worden groot!

De grootste klus gaat onze badkamer worden, hier waren we al een beetje aan begonnen alleen kwam dat qua timing enzovoort op dat moment niet heel goed uit. Helemaal niet erg zo hebben we alle tijd om rond te kijken, het liefste zou ik een regendouche willen hebben (gewoon een budgetproof variant) en een nieuwe wastafel met ladekast (daar kunnen dan mooi alle beauty en verzorgingsproducten in haha).

Het volgende project gaat onze slaapkamer worden, het is toch nog niet helemaal goed zoals het is en er moeten nog enkele dingen gedaan worden. Sowieso gaat het tapijt er uit en komt er laminaat voor terug, dat is denk al de belangrijkste verandering waar ik heel blij mee zal zijn.

Gelukkig zijn onze woonkamer en keuken wel gewoon prima, er zullen denk ik altijd wel projecten en dingetjes zijn die mijn vriend of ik zouden willen veranderen…zo blijf je bezig! Ik kan inmiddels wel al een mooie buffetkast van mijn wishlist afstrepen (gekregen van mijn schoonouders) en een prachtige mixer van Kenwood #loveit.

Wat zouden jullie nog willen veranderen aan je huidige woning? En wat staat er nog zoal op jouw home wishlist?

post signature

 

Volg:

2 Reacties

 1. juni 23, 2018 / 7:53 am

  Awwww….het roze behang weg;-) Kleine meisjes worden inderdaad groot;-) Ehm, wat staat er op mijn wishlist voor het huis? Heb je even? Onze volgende grote project wordt waarschijnlijk een nieuwe SMEG koelkast en we willen onze trappen nog laten doen. Ook een tuinset wil ik nog graag. Eerst maar eens trouwen en kijken of we daarna niet failliet zijn;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…Review Kruidvat Daily defenseMy Profile

 2. Tonnia
  juni 24, 2018 / 8:13 am

  ik wil graag nog een nieuwe bank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge