Nieuwe artikelen:

 • Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)

  Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)
 • Je outfit compleet maken met een tas

  Je outfit compleet maken met een tas
 • Deze fashion items gaan mee op vakantie

  Deze fashion items gaan mee op vakantie
 • Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil

  Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil
 • Goede tips om een jarige te verrassen

  Goede tips om een jarige te verrassen
 • Mijn lieve lijf – Emma Linckx

  Mijn lieve lijf – Emma Linckx
 • Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 

  Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 
 • 6 leuke ideeën om te doen in de zomer

  6 leuke ideeën om te doen in de zomer
 • Haarverzorging tijdens de zomermaanden

  Haarverzorging tijdens de zomermaanden
 • Eens in je leven – Marijke Vos

  Eens in je leven – Marijke Vos

LIFESTYLE | 5 ITEMS OM JE HUIS OP TE FLEUREN

LIFESTYLE | 5 ITEMS OM JE HUIS OP TE FLEUREN

Door Agneta – Mijn appartement is best wel klinisch wit en gezien dit soms wel eens wat saai oogt probeer ik mijn appartementje altijd op te fleuren met leuke items. Vandaag laat ik je zien welke items mijn appartementje helemaal hebben opgefleurd!

SAMSUNG CSC

In mijn appartement kun je er niet meer omheen tegenwoordig en dat is mijn “collectie” cactussen. Mijn liefde voor de cactus heb ik geërfd van mijn pake (opa in het Fries). Hij had altijd cactussen in huis. Wist je trouwens dat de cactus in heel veel soorten, maten en kleuren verkrijgbaar zijn? Zo kun je een mini cactus voor €1,- al in je bezit hebben, maar heb je ook mooie grote exemplaren voor over de €100,- Zelf heb ik momenteel 9 in huis en ik vind het super leuk en word er altijd vrolijk van als ik er naar kijk. Je kan er ook heel veel mee doen, Google maar eens naar cactus interieur en je krijgt een wereld aan inspiratie.

SAMSUNG CSC

Verse bloemen! Waar het misschien een luxe is voor sommige mensen om elke week nieuwe verse bloemen te halen doe ik dit bijna elke week. Verse bloemen zijn voor mij iets waar ik ontzettend vrolijk van kan worden en ze fleuren het appartement meteen op. Het hoeft ook niet altijd duur, want vaak heb je voor €2,99 al een leuk bosje tulpen. Afgelopen week kocht ik deze bloemen en ik vind ze echt prachtig!

agneta1
Kaarsen ontbreken tegenwoordig ook echt niet meer in mijn appartement. Van kleine kaarsen, tot waxinelichtjes en geurkaarsen je vind ze door mijn hele huis heen. Ik vind het vaak erg gezellig staan en s’ avonds verlichten ze het appartement altijd heel erg leuk. Ik word vrolijk van de kleuren van de kaarsen, de geuren die ze hebben en ik word altijd blij als ik naar mijn Yankee Candle jar kijk.

SAMSUNG CSC

Dit klinkt misschien een beetje apart, maar als je net als mij een wat klinisch huis hebt dan is dit wel echt iets wat je op kan fleuren. Het is niet alleen heel fleurig qua kleuren, maar stimuleert je ook nog eens om gezonder te leven. Ik heb het over een open fruitschaal met verschillende soorten fruit erin. Anderzijds vind ik het soms ook zonde om er fruit uit te halen omdat ik het zo mooi vind lijken.

SAMSUNG CSC

Als laatste wat je huis op zou kunnen fleuren zijn persoonlijke momenten. Dit kunnen foto’s zijn, maar voor mij is dat mijn gekregen portret van mijn fiets avontuur van de Alpe D’HuZeS die ik fietste in 2013. Voor mij een prachtig moment waarbij alle emoties wel voorbij gekomen zijn. Altijd als ik er naar kijken voel ik mij trots op de prestatie die ik destijds heb geleverd en word ik er blij van. Kan mij voorstellen dat dit ook geldt voor foto’s van je kindjes of dierbaren. In leuke verschillende lijstjes of juist afdrukken op polaroid met leuke teksten. Hiermee kun je eindeloos spelen.

Dat waren mijn 5 items die ik gebruik om mijn appartement op te fleuren. Ik ben erg benieuwd naar jullie tips! Laat ze vooral even achter in een reactie, want ik ga binnenkort verhuizen en ben dus op zoek naar nieuwe inspiratie.

Wat mag er in jouw woonkamer vooral niet ontbreken?

Liefs Agneta

Volg:

5 Reacties

 1. maart 31, 2016 / 2:08 pm

  Vooral bloemen/planten vind ik erg leuk om de boel wat op te fleuren ♥ xx

 2. maart 31, 2016 / 2:16 pm

  Leuk om te lezen! Ik vind vooral bloemen en geurkaarsen leuk om de woonkamer op te fleuren X

 3. Shoppingsarah
  maart 31, 2016 / 3:53 pm

  Wat leuk! Ik ben ook dol op mijn huis versieren met wat groen. Het liefst heb ik ook alles klinisch wit alleen mijn vriend wordt dan gek haha.

 4. Nikita
  maart 31, 2016 / 6:20 pm

  Ik fleur het liefst op met schilderijen en dan gewn 13 in een dozijn prut en met mooie snuisterijen zoals oliebranders en kaarsenhouders, meestal in gothic stijl.

 5. maart 31, 2016 / 7:49 pm

  Leuk voor te lezen, ik vind cactussen zo mooi en leuk staan in huis 🙂
  X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge