Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

LEUKE CADEAU IDEEËN VOOR EEN TIENER

LEUKE CADEAU IDEEËN VOOR EEN TIENER

Aangezien het de komende weken bij ons feest is met diverse verjaardagen, haak ik daar op Pinkit.nl een beetje mee in. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag wat Sterre zou willen hebben voor haar verjaardag en of ik nog cadeau ideeën heb voor een tiener. Nou is elk kind anders, maar toch heb ik een aantal tips verzameld.

Een nieuwe fiets

Rond de pubertijd schiet je kind vaak nog even extra de lengte in, dat had Sterre tenminste wel. Ze was toe aan een nieuwe fiets en die heb ik vorige maand ook gekocht. Het is wel een wat duurder item dus ik heb gezegd dat de fiets ook gelijk voor haar verjaardag is. Deze fiets wil ik natuurlijk wel gelijk klaar hebben, dus heb ik ook fietstassen en een fietsverzekering van Diks afgesloten. Ik vind een verzekering wel belangrijk aangezien ik hoop dat ze met de fiets nog wel een paar jaar voor uit kan.

Boeken!

Lezen blijft belangrijk, maar in dit digitale tijdperk komt het wel minder voor. Sterre zit momenteel wel in een lees fase en dat stimuleer ik dan graag met leuke/spannende boeken.

Samen wat leuks doen

Een cadeau hoeft niet altijd heel groot te zijn, je kan ook samen wat leuks doen. Wat dacht je van een middagje naar de bioscoop? Wat lekkers gaan eten? Er zijn best veel mogelijkheden en voor elk budget is er wel iets te bedenken.

Cadeaubonnen

Tieners spelen vaak minder met speelgoed en gaan liever zelf graag winkelen. Daarom zijn cadeaubonnen vaak ook een uitkomst. Tegenwoordig heeft elke winkel een cadeaubon of wat dacht je van bioscoopbonnen?!


Ik moet wel zeggen dat het steeds lastiger is om iets leuks en origineels te bedenken. Zoals ik al zei elk kind is anders, Sterre is zelf helemaal gek op make-up (nagellak, lipgloss, mascara, parfum). Maar speelgoed daar kijkt zij totaal niet meer om, ja Fortnite op de Playstation maar dat is gelukkig gratis te downloaden haha!


Mochten jullie nog leuke cadeau ideeën hebben voor een tiener, laat die dan zeker achter in een reactie.

Volg:

1 Reactie

 1. april 25, 2019 / 11:56 am

  Samen wat leuks doen, dat is inderdaad echt een top idee! Afgelopen weekend was het natuurlijk Pasen en toen kwam mijn nichtje van Sterre’s leeftijd logeren. Zaterdag middag hebben we gewinkeld (ze doet niets liever dan shoppen, liefst voor make-up haha) en eerste paasdag hadden we een paasbrunch op een mooie locatie. Zowel wij zelf als zij hebben volop genoten van het weekend!
  bychristiana onlangs geplaatst…Zó hou je je marmer aanrechtblad langer mooiMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge