Nieuwe artikelen:

 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen

HOME | TIPS OM OP ELEKTRICITEIT TE BESPAREN

HOME | TIPS OM OP ELEKTRICITEIT TE BESPAREN

Zuinig zijn met energie is iets waar we allemaal mee bezig zouden moeten zijn. Zeker als ouder zijnde moeten we onszelf zorgen maken om de opwarming van de aarde en wat dit gaat betekenen voor de volgende generatie. Door de jaren heen zijn mensen steeds meer energie gaan gebruiken en hierdoor zijn we verantwoordelijk voor meer CO2 uitstoot in de atmosfeer. Het aantal elektrische apparaten is bijvoorbeeld flink gestegen en hiermee ook ons elektriciteitsverbruik. Slimme koppen zijn bezig om te zoeken naar manieren om met groene energie elektriciteit op te wekken. Het kan echter geen kwaad om zelf ook te trachten om minder te verbruiken. De elektricien Amsterdam deelt drie tips die je in staat stellen om elektriciteit te besparen.


Apparaten uitzetten niet op stand-by
Elektriciteit besparen kan heel makkelijk zijn. Soms heeft een kleine verandering in ons gedrag al een grote besparing tot gevolg. De elektricien Amsterdam noemt als voorbeeld het vermijden van apparaten op stand-by laten staan. Televisies, computers en computerschermen blijven een hoeveelheid elektriciteit verbruiken wanneer deze op de stand-by stand staan. Door de apparaten helemaal uit te zetten kan je daarom simpel een besparing realiseren.

Koop enkel energiezuinige apparaten
Fabrikanten van huishoudelijke apparatuur zijn zichzelf bewust van het feit dat consumenten graag bijdragen aan een beter milieu. Uiteraard willen zij ook minder geld betalen aan het energiebedrijf. Om deze reden worden apparaten als koelkasten, wasmachines en vaatwassers steeds zuiniger gemaakt. Deze ontwikkeling wordt ook door de overheid gestimuleerd met wetten en regels. De tweede tip van de elektricien Amsterdam is enkel apparaten kopen die zo energiezuinig mogelijk zijn wanneer deze vervangen moeten worden.

Laat elektricien zonnepanelen installeren
Als je echt een groot verschil wilt maken dan kan je overwegen om de elektricien Amsterdam zonnepanelen te laten installeren. Met deze panelen op je dak die zonne-energie omzetten in elektriciteit kan je woning volledig zelfvoorzienend zijn. De hoeveelheid elektriciteit die hiermee opgewekt wordt is vaak meer dan je nodig hebt. Het overschot kan dan zelfs verkocht worden aan het energiebedrijf. Hierdoor krijg je dus een positieve elektriciteitsrekening. Het is de ultieme manier om bij te dragen aan een groenere wereld en betere vooruitzichten voor de generatie na ons.

Zijn jullie bewust bezig met het besparen van elektriciteit?

post signature
*Dit is een gesponsord artikel

Volg:

3 Reacties

 1. maart 9, 2017 / 7:47 am

  Handige tips!
  Ik zal er beter op gaan letten dat alles nooit meer op standby zal staan….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge