Nieuwe artikelen:

 • Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh

  Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh
 • Zwaartekracht – Olivia Lewis

  Zwaartekracht – Olivia Lewis
 • Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner

  Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner
 • Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT

  Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT
 • Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?

  Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?
 • Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in …

  Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in te huren
 • Deze dingen doe ik graag online

  Deze dingen doe ik graag online
 • Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum

  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum
 • A Not So Meet Cute – Meghan Quinn

  A Not So Meet Cute – Meghan Quinn
 • Favoriete zomerparfums voor mannen

  Favoriete zomerparfums voor mannen

HOME | EEN HUIS VOL BEAUTY

HOME | EEN HUIS VOL BEAUTY

Een kale muur, wie wil daar nou tegenaan kijken? Of heb je al een gedecoreerde muur maar vind je het tijd voor iets anders? Zet de stap en kies voor iets nieuws. Het is tijd voor verandering. Ze zeggen niet voor niets: stilstand is achteruitgang. 

Maar wie kent het gevoel nou niet? Het moment dat je het huis van een vriend of kennis binnenstapt en je je ogen uitkijkt. Prachtige decoratie en wonderbaarlijke schilderijen. Misschien ben je wel een tikkeltje jaloers. Zelf zou je dit ook graag in jouw huis aanbrengen, maar hoe doe je dat precies? Hoe breng je stijl aan in je huis? Eén ding is zeker. Het ophangen van een schilderij kan een wereld van verschil maken.  Op zoek naar het perfectste schilderij kan je natuurlijk blaadjes van woonboulevards door gaan bladeren, maar volgens mij het antwoord is veel simpeler: blijf dicht bij jezelf. 

Maar hoe kies je nou een schilderij dat echt bij jou past? Met behulp van drie simpele vragen help ik jou het antwoord op deze grote vraag te vinden.  

Eén van de belangrijkste dingen is om na te gaan, is de vraag waar jij nou echt gelukkig van wordt. De één wordt blij van dieren, de andere van steden en weer iemand anders van rust en natuur. Ten tweede moet je nagaan wat jouw favoriete kleuren zijn. Waarschijnlijk kan je die al terugvinden in je huis.

Het is natuurlijk prettig als jouw nieuwe aanwinst ook past bij de kleuren van het interieur in je huis. Vind je het moeilijk om één bepaalde kleur te kiezen? Een aanbieder van mooie kleurrijke schilderijen is MyNewArt.nl. Tot slot is het belangrijk dat je weet welke interieurstijl bij je past. Word je blij van een klassieke stijl of gaat jouw hart juist sneller kloppen van moderne meubelstukken?

Natuurlijk helpt het om eventjes rond te kijken in je eigen woonkamer, maar ervaring leert dat niet iedereen hier wijzer van wordt. De één is nou eenmaal beter in het inrichten van het huis dan de ander, en bij sommige is het moeilijk een bepaalde interieurstijl terug te vinden. Daarom kan het helpen om eens een Ikea binnen te lopen of een dagje uit te gaan bij Villa Arena, de grootste woonboulevard van Nederland. Hier zal je borden vol inspiratie opdoen. Als je weet wat je gelukkig maakt, welke kleuren je mooi vindt en welke interieurstijl bij je past, heb je binnen no-time het perfecte schilderij gevonden!

Dus waar wacht je nog op? Het is tijd om die saaie muur te versieren en beauty in je huis aan te brengen.  

Volg:

1 Reactie

 1. juni 17, 2019 / 11:00 am

  Ik vind schilderijen en foto’s ook leuk voor aan de muur, het geeft direct heel veel sfeer, gezelligheid en kleur! Ik was heel nieuwsgierig en heb direct even op de site gekeken, die abstracte schilderijen zijn wel leuk. Onze muren zitten alleen al aardig vol;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…Nieuwe eetkamerstoelen uitzoeken | Zó doe je dat!My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge