Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

HOME | EEN HUIS VOL BEAUTY

HOME | EEN HUIS VOL BEAUTY

Een kale muur, wie wil daar nou tegenaan kijken? Of heb je al een gedecoreerde muur maar vind je het tijd voor iets anders? Zet de stap en kies voor iets nieuws. Het is tijd voor verandering. Ze zeggen niet voor niets: stilstand is achteruitgang. 

Maar wie kent het gevoel nou niet? Het moment dat je het huis van een vriend of kennis binnenstapt en je je ogen uitkijkt. Prachtige decoratie en wonderbaarlijke schilderijen. Misschien ben je wel een tikkeltje jaloers. Zelf zou je dit ook graag in jouw huis aanbrengen, maar hoe doe je dat precies? Hoe breng je stijl aan in je huis? Eén ding is zeker. Het ophangen van een schilderij kan een wereld van verschil maken.  Op zoek naar het perfectste schilderij kan je natuurlijk blaadjes van woonboulevards door gaan bladeren, maar volgens mij het antwoord is veel simpeler: blijf dicht bij jezelf. 

Maar hoe kies je nou een schilderij dat echt bij jou past? Met behulp van drie simpele vragen help ik jou het antwoord op deze grote vraag te vinden.  

Eén van de belangrijkste dingen is om na te gaan, is de vraag waar jij nou echt gelukkig van wordt. De één wordt blij van dieren, de andere van steden en weer iemand anders van rust en natuur. Ten tweede moet je nagaan wat jouw favoriete kleuren zijn. Waarschijnlijk kan je die al terugvinden in je huis.

Het is natuurlijk prettig als jouw nieuwe aanwinst ook past bij de kleuren van het interieur in je huis. Vind je het moeilijk om één bepaalde kleur te kiezen? Een aanbieder van mooie kleurrijke schilderijen is MyNewArt.nl. Tot slot is het belangrijk dat je weet welke interieurstijl bij je past. Word je blij van een klassieke stijl of gaat jouw hart juist sneller kloppen van moderne meubelstukken?

Natuurlijk helpt het om eventjes rond te kijken in je eigen woonkamer, maar ervaring leert dat niet iedereen hier wijzer van wordt. De één is nou eenmaal beter in het inrichten van het huis dan de ander, en bij sommige is het moeilijk een bepaalde interieurstijl terug te vinden. Daarom kan het helpen om eens een Ikea binnen te lopen of een dagje uit te gaan bij Villa Arena, de grootste woonboulevard van Nederland. Hier zal je borden vol inspiratie opdoen. Als je weet wat je gelukkig maakt, welke kleuren je mooi vindt en welke interieurstijl bij je past, heb je binnen no-time het perfecte schilderij gevonden!

Dus waar wacht je nog op? Het is tijd om die saaie muur te versieren en beauty in je huis aan te brengen.  

Volg:

1 Reactie

 1. juni 17, 2019 / 11:00 am

  Ik vind schilderijen en foto’s ook leuk voor aan de muur, het geeft direct heel veel sfeer, gezelligheid en kleur! Ik was heel nieuwsgierig en heb direct even op de site gekeken, die abstracte schilderijen zijn wel leuk. Onze muren zitten alleen al aardig vol;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…Nieuwe eetkamerstoelen uitzoeken | Zó doe je dat!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge