Nieuwe artikelen:

 • IN THE MIX DIVERSE PRODUCTEN VAN ILIA BEAUTY

  IN THE MIX DIVERSE PRODUCTEN VAN ILIA BEAUTY
 • KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION

  KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION
 • MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN

  MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN
 • HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND

  HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND
 • NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE

  NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE
 • CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST

  CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST
 • PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE

  PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE
 • VIER NIEUWE REINIGERS VAN COLLISTAR

  VIER NIEUWE REINIGERS VAN COLLISTAR
 • MIJN MAKE-UP AANRADERS ZOMER-EDITIE

  MIJN MAKE-UP AANRADERS ZOMER-EDITIE
 • ZENZ OIL TREATMENT DEEP WOOD NO.99 VOOR HAAR & HUID

  ZENZ OIL TREATMENT DEEP WOOD NO.99 VOOR HAAR & HUID

HOME | DE VERANDERINGEN VAN ONZE SLAAPKAMER

HOME | DE VERANDERINGEN VAN ONZE SLAAPKAMER

Hopelijk zijn jullie mijn artikelen over onze slaapkamer en verbouwing nog niet zat, want ik krijg er juist ook heel veel inspiratie door. Ik heb heel lang na de verandering uitgekeken en eindelijk gaat onze slaapkamer precies zo worden, dat we het beide mooi vinden.

Doei oude gordijnen

Het eerste wat ik van de rails heb afgehaald zijn de oude, rode gordijnen waar de gaten al in zaten. Serieus, waarom hebben we dit niet eerder gedaan? Ik denk dat ze nog van de vorige bewoners waren…bah! Wat er voor terugkomt? Een rolgordijn! Het raam is wel wat breder, daarom laten we waarschijnlijk een duo rolgordijn op maat maken. Wij hebben meerdere rolgordijnen in onze woning en dat maakt het dan toch een stuk netter in plaats van elke kamer iets anders te hebben.

Ein-de-lijk een nieuw bed

Het oude bed inclusief matras was al minimaal 15 jaar oud, ook daar hebben we gelukkig afscheid van genomen. Vanaf 13 april hebben we een boxspring, ik kan niet wachten om een zomerslaap te gaan houden 😉 In de winkel hebben we het bed “getest” en het lag gelijk al 100x beter.

Doei vloerbedekking, hoi laminaat

Ook het vloerbedekking was al jaren oud en ook al maakte ik het regelmatig schoon, er zaten toch best wat vlekken in. Wij zijn beide sowieso niet echt fan van vloerbedekking dus dat komt er niet meer in, dit keer komt er net zoals in de andere kamers laminaat.

Naast het bed komen er aan beide kanten een plankje in plaats van een nachtkastje en verder ben ik nog aan het rondkijken voor accessoires. Natuurlijk moet de slaapkamer niet té druk worden, maar gezellige aankleding vind ik toch wel net zo mooi. Mocht je denken hoe vies/oud was jullie slaapkamer wel niet? Ja daar kan ik kort over zijn dat was het ook, maar na de verbouwing van de woonkamer enzovoort moest er eerst weer even goed gespaard worden. Het is misschien ook enorm duidelijk dat ik heel enthousiast ben over de verbouwing en veranderingen in onze woning, maar het voelt nu steeds meer écht als “thuis” en van ons drieën.


Mochten jullie nog tips hebben voor decoratie en accessoires voor de slaapkamer, laat die dan zeker even achter in een reactie.


post signature
Volg:

2 Reacties

 1. maart 14, 2019 / 7:17 am

  Jullie zijn lekker druk! Heerlijk om met zulke dingen bezig te zijn. Wij hebben ook door het hele huis laminaat. Ondanks dat de stijlen in verschillende ruimtes in ons huis wel anders zijn, creëer je met overal hetzelfde laminaat toch een eenheid.
  bychristiana onlangs geplaatst…Hydratatie of voeding |Wat heeft jouw huid nodig?My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
Germaine de Capuccini The Journey
BEAUTY | GERMAINE DE CAPUCCINI THE JOURNEY COLLECTION

Germaine de Capuccini komt weer met een mooie seizoenscollectie genaamd The Journey. Deze make-up producten heb ik ontvangen en daar...

Close