Nieuwe artikelen:

 • HEMPTOUCH NURTURING FACE CREAM & PURIFYING FACE CLEANSER

  HEMPTOUCH NURTURING FACE CREAM & PURIFYING FACE CLEANSER
 • BETTY BARCLAY PURE SUN

  BETTY BARCLAY PURE SUN
 • DEZE 4 BODY SCRUBS GEBRUIK IK MOMENTEEL GRAAG

  DEZE 4 BODY SCRUBS GEBRUIK IK MOMENTEEL GRAAG
 • WEEKLY DIARY WEEK 14 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 14 2021
 • IN THE MIX | DIVERSE PRODUCTEN VAN NUXE

  IN THE MIX | DIVERSE PRODUCTEN VAN NUXE
 • MARIA MALKI MAKE-UP BRUSHES

  MARIA MALKI MAKE-UP BRUSHES
 • OPPO LANCEERT NIEUWE IJSSMAKEN IN NEDERLAND: 60% MINDER CALORIEËN & SUIKER

  OPPO LANCEERT NIEUWE IJSSMAKEN IN NEDERLAND: 60% MINDER CALORIEËN & SUIKER
 • CLARINS TONIC BODY PRODUCTS

  CLARINS TONIC BODY PRODUCTS
 • BE CREATIVE MAKE UP MAJOR LASH XL VOLUME MASCARA

  BE CREATIVE MAKE UP MAJOR LASH XL VOLUME MASCARA
 • #ME-TIME MET PIXI BODYTREATS

  #ME-TIME MET PIXI BODYTREATS

HOME | BIEDEN DE SLOTEN VAN JOUW WONING WEL GENOEG VEILIGHEID?

HOME | BIEDEN DE SLOTEN VAN JOUW WONING WEL GENOEG VEILIGHEID?

Veiligheid is één van de belangrijkste dingen waar je als ouder jezelf zorgen om moet maken. Zo moet je proberen om van je woning een zo kindvriendelijk mogelijke omgeving te maken. Dit betekent zorgen dat gevaren niet bij je kinderen kunnen komen. Dit zijn zowel gevaren binnen in huis en die van buitenaf kunnen komen. Denk bijvoorbeeld aan inbrekers of andere indringers die onuitgenodigd je huis binnen willen dringen. De eerste bescherming tegen deze vorm van gevaar zijn de sloten op de deuren van je woning. Bieden de sloten van jouw woning echter nog wel voldoende beveiliging? De professionals van deze slotendienst uit Oostende geven je advies hoe je dit kunt weten.

Hoeveel jaar oud zijn de sloten?

De meeste mensen hebben geen idee hoeveel jaar oud de sloten van hun woning zijn. Huizen worden immers meestal opgeleverd met de sloten al op de deuren geplaatst. Je kan echter wel vaak beantwoorden hoelang je al in een woning woonachtig bent. Wanneer je meerdere jaren de sloten niet hebt laten vervangen door een slotenmaker dan is de kans groot dat deze niet meer up-to-date zijn. Oude sloten beschermen niet tegen nieuwe inbraakmethodes die de zwaktes van deze sloten hebben blootgelegd. Het zou dus kunnen dat de sloten hierdoor niet meer voldoende beveiliging tegen inbrekers bieden.

Is het slot voorzien van een hardmetalen cilinder?

Een voorbeeld van een inbraakmethode die de laatste jaren steeds meer wordt toegepast is kerntrekken. Het is een methode waarmee inbrekers zichzelf toegang tot een woning verschaffen door de complete cilinder uit een slot te trekken. Zij draaien een schroef in de cilinder van het slot en trekken hier met grote kracht aan. Hiermee kunnen zij de complete cilinder uit het slot trekken en vervolgens gemakkelijk de deur openen met een schroevendraaier. Wanneer een slot is voorzien van een hardmetalen cilinder dan kan de methode niet meer toegepast worden.

Slotenmaker adviseert sloten met SKG keurmerk

Wanneer je sloten nog niet vele jaren oud zijn en voorzien zijn van een hardmetalen cilinder dan is dit nog altijd niet voldoende om inbrekers voor onbepaalde tijd buiten de deur te houden. Geen enkel slot is hiertoe in staat. Wel heeft de toepassing een vertragende functie waardoor veel inbrekers besluiten om niet eens een poging te wagen. Wanneer zij immers vijf minuten aan een deur moeten rommelen dan is de kans op ontdekking te groot voor hen. Een goede indicatie voor de tijd die een inbreker nodig heeft om een slot open te krijgen is de sterrencertificering van het SKG keurmerk. De slotenmaker in Oostende adviseert om enkel sloten met een SKG keurmerk te gebruiken. Het liefste de sloten met de beste certificering van drie sterren.

post signature
*Dit is een gesponsord artikel

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

NIEUWE BEAUTY LANCERINGEN:

Estée Lauder
Jimmy Choo
Dior J’adore
Dior
Nuxe
Huda Beauty
Bareminerals
Estée Lauder
Jimmy Choo
Dior J’adore
Dior
Nuxe
Huda Beauty
Bareminerals
Read previous post:
BEAUTY | KEUNE REPAIR SHAMPOO, CONDITIONER & TREATMENT

Omdat ik mijn haren regelmatig verf, vind ik het ook belangrijk om mijn haar zo goed mogelijk te verzorgen. Ik...

Close