Nieuwe artikelen:

 • Tis the Season for Revenge by Morgan Elizabeth

  Tis the Season for Revenge by Morgan Elizabeth
 • De vernieuwde webshop van Beautywinkel.nl + kortingscode

  De vernieuwde webshop van Beautywinkel.nl + kortingscode
 • Hier moet je op letten bij het ontwerpen van geboortekaartjes

  Hier moet je op letten bij het ontwerpen van geboortekaartjes
 • Wat trek jij voor leuks aan tijdens de feestdagen?

  Wat trek jij voor leuks aan tijdens de feestdagen?
 • Tip | Trakteer jezelf met een ochtendjas deze kerst!

  Tip | Trakteer jezelf met een ochtendjas deze kerst!
 • Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig

  Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig
 • Notino.nl Black Friday 2022

  Notino.nl Black Friday 2022
 • Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?

  Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?
 • Madison Kate by Tate James

  Madison Kate by Tate James
 • Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben

  Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben

Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?

Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?

De slaapkamer is de plek waar de magie plaatsvindt. Dit gezegde is jammer genoeg niet in elke slaapkamer van toepassing. In de nodige slaapkamers ontbreekt het namelijk aan spanning, genot en intensiteit. Klinkt dat herkenbaar? Mogelijk is het dan de hoogste tijd om je vriendin eens goed te verrassen…

Heeft je vriendin een hekel aan verrassingen? Zelfs dan is het aan te raden om je vriendin in de slaapkamer te verrassen. Een verrassing in de slaapkamer is namelijk niet te vergelijken met een ‘normale’ verrassing. Nee, een verrassing in de slaapkamer brengt genot met zich mee en zorgt voor een betere relatie!

Geef je vriendin een heerlijke massage

Voordat je je vriendin echt gaat verrassen, kun je haar een heerlijke massage geven. Hoe je deze massage af laat lopen, is uiteraard volledig aan jezelf. Het is wel aan te raden om massageolie te gebruiken. Dit komt het genot voor je vriendin alleen maar ten goede.

Bijkomend voordeel: grote kans dat je na enige tijd van je vriendin ook een massage krijgt.

Laat je vriendin met je meekijken

Elke vrouw heeft wel bepaalde fantasieën op het gebied van seks. Vind je vriendin het bijvoorbeeld heerlijk om met je mee te kijken? Bind je vriendin dan op een liefdevolle manier aan het bed vast, pak de automatische masturbator erbij en laat je vriendin met je meekijken. Grote kans dat ze helemaal gek wordt op een positieve manier welteverstaan.

Koop speeltjes voor je vriendin

Om het genot in de slaapkamer naar een hoger niveau te tillen, kun je tal van seksspeeltjes aanschaffen. Met deze speeltjes maak je de seks niet alleen leuker, maar ook gevarieerder. Dit is bijvoorbeeld het geval met een vibrerende buttplug. Zo’n speeltje brengt voor je vriendin een hele andere dimensie met zich mee. En daarmee ook een andere manier van genot. Het is super om je vriendin dit zelf eens te laten ervaren!

Laat haar grootste fantasieën uitkomen

Eerder heb je al kunnen lezen dat elke vrouw bepaalde fantasieën heeft. Weet je al wat de fantasieën van jouw vriendin zijn? Dan is het erg leuk om haar grootste fantasieën eens uit te laten komen. Belangrijk is uiteraard wel dat je je hier goed bij voelt, maar dit is nou écht een punt waar je je partner oprecht mee kunt verrassen.

Het advies is vooral om nieuwe dingen uit te proberen. Dit kan een vrij simpele massage zijn, maar kan ook een geheel nieuw speeltje of standje zijn. In de slaapkamer kun je je vriendin in ieder geval perfect verrassen.

Lees ook: Cadeau inspiratie voor de feestdagen

Volg: