Nieuwe artikelen:

 • Daglichtlamp voor je make-up tafel

  Daglichtlamp voor je make-up tafel
 • Mijn ervaring met Kobo Plus

  Mijn ervaring met Kobo Plus
 • Tips voor het verwijderen van mee-eters

  Tips voor het verwijderen van mee-eters
 • Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer

  Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer
 • Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?

  Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?
 • Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine

  Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine
 • Atelier des Ors Pink Me Up

  Atelier des Ors Pink Me Up
 • Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te …

  Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te verzorgen
 • Een vakantiehuis kopen in Spanje

  Een vakantiehuis kopen in Spanje
 • Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

  Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

HET KLUSSEN KAN WEER BEGINNEN!

HET KLUSSEN KAN WEER BEGINNEN!

Na lang twijfelen is voor ons de kogel door de kerk, wij gaan weer beginnen met klussen. Roy (mijn vriend) en ik waren een flinke tijd aan het nadenken om te gaan verhuizen of misschien toch onze huidige woning te gaan opknappen. Inmiddels zijn we erover uit wij blijven in onze huidige woning, alleen moet daar nog wel wat aangedaan worden.

Onze badkamer

Het is misschien één van de kleinste ruimtes in onze woning, maar onze badkamer gaat een groot project worden. Eindelijk gaat deze doorn in onze oog weg en beginnen we binnenkort met het slopen en kan het badkamer ontwerpen beginnen! Eindelijk weg met die vreselijk rode tegeltjes, alleen dat zal al een grote vooruitgang zijn. Wij hebben beide al diverse ideeën qua badkamer ontwerp, alleen nu moeten we het samen nog over een paar bepaalde dingen eens gaan worden 🙂

Ik had gehoopt om binnenkort een badkamer met een bad te hebben (hallo Lush bruisballen), maar helaas dat dit er niet in qua ruimte. Qua badkamer ontwerp zal het ongeveer donkere zwart/grijze tegels worden, nieuwe badkamermeubel en kranen. Roy is alleen iets meer van het ouderwetse ontwerp en ik ben juist iets meer van het moderne design, daar zal vast wel een goede tussenweg voor gevonden worden. Gelukkig hebben wij daar nog even de tijd voor, voordat het klussen toch echt gaat beginnen (kan mij niet snel genoeg beginnen).

Ramen en kozijnen

Er moet ook groot onderhoud gedaan worden aan diverse ramen en kozijnen. Dit wilde Roy eerst helemaal zelf gaan doen, maar hier gaan we toch wel een bedrijf voor inhuren. Ook dit gaan we z.s.m. aanpakken zodat het ook gelijk een stuk warmer zal zijn in onze slaapkamers. Vorig jaar is Sterre haar slaapkamer al verbouwd, maar dit hebben wij toen niet meegepakt omdat het z.s.m. af moest zijn en nu hebben wij daar wel alle tijd voor.

Uitbouwen!

Mocht het financieel mogelijk zijn dan gaan we een stuk uitbouwen, zodat de woonkamer wat groter wordt. Eerst maar eens uitzoeken hoe dit allemaal werkt en of het ook écht haalbaar is. Voor ons drieën is de huidige woonkamer net groot genoeg, maar een beetje extra ruimte zou stiekem toch wel fijn zijn. Eerst maar eens samen goed gaan kijken wat de mogelijkheden zijn.

Dit zijn momenteel de drie grote klussen die op de planning staan voor de komende maanden. Het ligt er natuurlijk wel aan wanneer de bouwmarkten enzovoort weer fatsoenlijk open zijn. Natuurlijk zijn er ook wat kleinere dingen die gedaan “moeten” worden zoals het kopen van een andere bank, wat nieuwe meubels en gordijnen…maar dat heeft allemaal nog niet zoveel haast.

Het is fijn om eindelijk te weten waar we aan toe zijn, want het klussen hadden we beide een beetje uitgesteld met het idee “misschien gaan we nog verhuizen”. Omdat de huizenmarkt in Hengelo momenteel niet veel soeps is en onze huidige locatie perfect is, gaan we onze woning nu gewoon mooi opknappen zodat wij hier nog wat jaren kunnen blijven wonen <3

Misschien ook interessant om te lezen >> #INNERBEAUTY Hyaluron Bears

Volg:

1 Reactie

 1. februari 10, 2021 / 8:08 am

  Fijn dat jullie er over uit zijn wat jullie gaan doen! Oh, wat heerlijk, een nieuwe badkamer in het vooruitzicht. Het geeft inderdaad een hele hoop rommel, vooral het slopen van zo’n oude badkamer, maar uiteindelijk ben je al die rommel zo vergeten als je op een dag heerlijk voor het eerst in je nieuwe badkamer je tanden staat te poetsen.
  bychristiana onlangs geplaatst…Een koophuis verzekeren, hiér moet je allemaal aan denken!My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge