Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

GADGETS | BINNENKORT IS DE LANCERING VAN DE NIEUWE IPHONE X!

GADGETS | BINNENKORT IS DE LANCERING VAN DE NIEUWE IPHONE X!

Voordat ik mijn vriend Roy leerde kennen, wist ik eigenlijk helemaal niks van Apple. Ik had altijd gewoon een simpele mobiel & laptop, dat werkte voor mij toen ook gewoon prima. Maar 4.5 jaar geleden leerde ik Roy kennen en hij heeft mij aangestoken met het Apple virus. En binnenkort is de lancering van de Iphone X! daar kijken wij beide al helemaal naar uit!


Hoe het begon:
Mijn mobiel was al een tijdje stuk, en ik gebruikte eigenlijk steeds zijn Iphone…en dat was echt een verschil met mijn oude mobiel waar ik het merk niet eens meer van weet. Omdat ik toen nog geen ander abonnement kon afsluiten, heb ik enkele maanden zijn mobiel gebruikt (en hij had toen een goed excuus om weer een nieuwere Iphone te kopen). En ja daar is mijn Apple verslaving denk ik wel écht mee begonnen. Na de Iphone zijn er ook andere Apple producten bij ons in huis gekomen, zoals de Apple TV & MacBook Air. De producten van Apple hebben wel een wat hoger prijskaartje, maar ik vind ze elke euro meer dan waard.

Lancering Iphone X:
Inmiddels zijn we een paar jaar verder, en binnenkort is de lancering van de Iphone X. De releasedatum weet ik zelf nog niet precies (volgens mij is dit ook nog niet officieel bekend of wel?), maar de Iphone X staat inmiddels al op onze wishlist. Ik hoop wel dat de Iphone X meer indruk op ons gaat maken, dan de Iphone 7(s) want daar vond ik de veranderingen maar minimaal. Dat was voor mij ook de reden om mijn Iphone 6s nog een tijdje langer te houden. Maar nu ik al wat nieuwtjes heb gehoord/gelezen over de Iphone X, kan ik bijna niet meer wachten 🙂

Samen met mijn vriend zit ik alle nieuwtjes over de Iphone X in de gaten te houden. Ik twijfel alleen nog of ik het toestel met een abonnement ga afsluiten of met een sim only…gelukkig kan ik daar nog een paar weken goed over nadenken. Ik hou de Iphone X release van KPN in de gaten, en ik hou jullie via social media ook over de lancering op de hoogte.

Kijken jullie ook al uit naar de nieuwe Iphone X?

post signature

Volg:

10 Reacties

 1. augustus 24, 2017 / 4:13 pm

  Ik had altijd een iPhone5c maar die kon geen foto’s meer maken. Nu heb ik bij gebrek aan beter een Wiley Fox. Maar ik mis de iphone wel.
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…De ‘vakantiehater’My Profile

 2. augustus 24, 2017 / 4:40 pm

  Ik heb sinds kort ook een (gebruikte) Iphone en tezamen met mijn MacBook Air ben ik inmiddels ook helemaal Apple minded. Een nieuwe zit er qua budget nog niet in, maar ik ben wel heel benieuwd naar de nieuwste features. Met name de fotografie.

 3. augustus 25, 2017 / 7:35 am

  Ik kan nog niet helemaal wennen aan de iPhone. Was altijd heel merktrouw (Sony) en toen mijn laatste telefoon kapot ging, kreeg ik dus deze ter vervanging. Vind hem nog altijd niet heel handig, terwijl ik verder heel erg fan ben van Apple. Maar wie weet raak ik nog eens bevangen door het virus 😉
  Merel onlangs geplaatst…Puberteit: hoe overleef je met drie pubers in één gezin?My Profile

 4. augustus 25, 2017 / 9:48 am

  Spannend hé! Ik heb nu een iPhone 6S en ik twijfel heel erg of ik een 8 ga halen… Want ja wat maakt die dan zoveel beter, behalve dat hij sneller is. Ik ben een echte Apple freak, maar helaas heb ik wel het idee dat na het overlijden van Steve Jobs de ontwikkeling bij Apple niet meer zo vlot gaat als voorheen. Het zijn nog steeds top producten en ik twijfel nog even lekker verder!
  Mariëlle | Me-licious onlangs geplaatst…VLOG: Victoria Juwelen Party bij mij thuis + WIN 50 euroMy Profile

 5. augustus 25, 2017 / 10:33 am

  Dat klinkt goed!
  Ben er nu ook zo benieuwd naar….

  Xoxo

 6. Marieke
  augustus 25, 2017 / 3:11 pm

  Leuk he? Ik ben ook heel benieuwd naar de iphone 8! Wij hebben ook verschillende iphones en andere apple producten in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge