Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

GADGET | NINTENDO SWITCH & MARIO KART 8 DELUXE

GADGET | NINTENDO SWITCH & MARIO KART 8 DELUXE

Vanaf jongs af aan ben ik al een Nintendo fan, het begon met de NES en nu vele jaren later heb ik (eindelijk) de Nintendo Switch. Natuurlijk heb ik ook een Nintendo 64, Gameboy, DS, WII & WII U gehad. Na mijn scheiding en verhuizing had ik geen Nintendo meer, ik ging samenwonen met een Playstation fan…maar ik zei tegen mijn vriend er komt ooit een Nintendo in huis. Inmiddels zijn we bijna vijf jaar verder en raad eens wat er in huis is haha!
Nintendo Switch
Ik wil wel als een soort disclaimer zeggen dat ik absoluut geen game-pro ben, maar ik ben gewoon gek op gamen! Een paar maanden geleden is de Nintendo Switch uitgebracht en ik was gelijk enthousiast…die wil ik hebben! De Switch doet mij een beetje denken aan de WII U (volgens vele is de WII U geflopt…daar ben ik het alleen niet zo mee eens) alleen dan een véél betere versie en design. Nu dat er weer een Nintendo in huis is, kan ik eindelijk weer spelletjes van Mario, Yoshi & Zelda spelen (mijn 3 favorieten Nintendo karakters).

Omdat het best een behoorlijk bedrag is, heb ik er eerst een tijdje voor moeten sparen en gewacht op het juiste moment. Alleen na het zien van een aantal Youtube video’s kon ik niet meer wachten, ik ben de stad ingedoken en heb de Switch gehaald. Natuurlijk ook gelijk met een spel…Mario Kart 8 Deluxe (super leuk!!). Er zijn ook Switch sets verkrijgbaar (dan zit er een spel bij) en je kan kiezen uit de grijze Nintendo Switch of met gekleurde Joy-Con grip (blauw/rood). Ik ben voor de grijze set gegaan, maar mijn dochter Sterre heeft later de gekleurde Joy-Con grip set nog los erbij gekocht.

Nintendo Switch Grijs 32 GB inhoud:

– Nintendo Switch systeem
– Linker en rechter Joy-Con controllers
– Nintendo Switch Dock
– Joy-Con Grip
– Joy-Con polsbandjes
– Stroomkabel
– Handleiding

Sterre heeft ook een Nintendo Switch video gemaakt:

Je kan de Switch op meerdere manieren gebruiken zoals direct op de tv of via de Nintendo Switch zelf (een beetje zoals een DS). De Joy-Con kan je van de Nintendo Switch verwijderen en dan als twee losse controllers gebruiken. Mocht je met meer dan twee spelers willen gamen, dan is het wel nodig om losse Joy-Con controllers er bij te kopen. Er zijn ook nog andere leuke accessoires te koop zoals een “wiel” daar klik je de Joy-Con in…dat geeft het Mario Karten helemaal een boost 😉

Mario Kart is denk ik bij iedereen wel bekend en de nieuwe Mario Kart 8 Deluxe is ook zeker weer een aanrader. Je kan racen & wedstrijden spelen tegen de Nintendo Switch zelf of met vrienden/familie, maar er ook een online functie. Als ik dit spel vergelijk met één van de eerste versie’s is er veel veranderd (en toch ook weer niet #goodoldtimes).


Ik ben écht als een kind zo blij met deze aankoop! Op dit moment hebben we maar 1 spel, maar voor de feestdagen staat ook de nieuwe Just Dance & Mario Odyssey op de planning. Je kan op de Nintendo Switch ook een aantal demo’s downloaden, zo kan je op een leuke manier kennis maken met een spel voordat je het eventueel gaat kopen. Sterre en ik zijn dagelijks diverse wedstrijdjes met elkaar aan het spelen (mijn vriend blijft trouw aan zijn Playstation…), zo komen wij de koude winter maanden wel door 😉

De Nintendo Switch kost €329,- & Mario Kart 8 Deluxe kost €49,99 en is o.a. bij Bol.com te koop.

Mochten jullie nog leuke Nintendo Switch aanraders hebben laat die dan zeker even achter in een reactie!

post signature

Misschien ook interessant om te lezen >> Mijn parfum collectie 2020

Volg:

10 Reacties

 1. november 12, 2017 / 9:24 am

  Keira heeft heel lang de Nintendo DS gehad en later de PSP, vond auto spelletjes wel leuk altijd

 2. november 12, 2017 / 10:15 am

  Oh, maar nu maak je me jaloers! Ik wil ook weer een nintendo in huis hebben, zo leuk!

 3. november 12, 2017 / 10:52 pm

  Ik heb me voorgenomen dat van zodra mijn appartement verkocht is, en ik eindelijk weer wat ademruimte heb, ik een Switch ga kopen! Ik ben denkbeeldig aan het aftellen 🙂

 4. Laura Martens
  november 13, 2017 / 10:20 am

  Ooooh super leuk! Ik had bij mijn ouders thuis een Wii en daar deden mijn zus en ik vaak mario kart op! Lijkt me een leuk ding dit!

 5. november 13, 2017 / 6:32 pm

  Mijn vriend en ik zijn er ook over aan het denken om een Nintendo Switch te kopen. We hebben laatst Mario Party gespeeld bij vrienden op de Nintendo 64 en het leek ons een erg leuk spel. De beeldkwaliteit van de Nintendo Switch ziet er wel mooi uit.
  Lieke van Veen onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge