Nieuwe artikelen:

 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen

Even bijkletsen | middelbare school & vakantie

Even bijkletsen | middelbare school & vakantie

Het is alweer even geleden dat ik een even bijkletsen artikel heb geschreven, sowieso dat ik iets persoonlijks heb geschreven. Dit heeft niet echt een reden, alleen dat ik niet alles wil delen en ik gewoon liever over beauty/lifestyle artikelen schrijf. Toch krijg ik regelmatig de vraag hoe het met ons gaat, vragen over Sterre, onze vakantie enzovoort…tijd dus om even bij te kletsen!

Het is alweer even geleden dat ik een even bijkletsen artikel heb geschreven, sowieso dat ik iets persoonlijks heb geschreven. Dit heeft niet echt een reden, alleen dat ik niet alles wil delen en ik gewoon liever over beauty/lifestyle artikelen schrijf. Toch krijg ik regelmatig de vraag hoe het met ons gaat, vragen over Sterre, onze vakantie enzovoort...tijd dus om even bij te kletsen!

Tijd voor de middelbare school

Nog één week en dan is de zomervakantie voor Sterre weer voorbij, deze 6 weken zijn nog al snel omgevlogen. Groep 8 is afgesloten en het is tijd voor de middelbare school (stiekem vind ik dit best wel een spannende nieuwe fase), hier heeft ze onwijs veel zin in en ook erg aan toe. Aan het begin van de vakantie hebben wij alles al gekocht zoals schoolartikelen, nieuwe kleding, leuke accessoires zoals een ketting en nieuwe oorbellen en natuurlijk een nieuwe rugzak. Zodra Sterre terug is van de vakantie bij haar vader, hoeft ze alleen nog maar haar schoolboeken te kaften en haar eerst-schooldag outfit te kiezen 🙂

Het is alweer even geleden dat ik een even bijkletsen artikel heb geschreven, sowieso dat ik iets persoonlijks heb geschreven. Dit heeft niet echt een reden, alleen dat ik niet alles wil delen en ik gewoon liever over beauty/lifestyle artikelen schrijf. Toch krijg ik regelmatig de vraag hoe het met ons gaat, vragen over Sterre, onze vakantie enzovoort...tijd dus om even bij te kletsen!

Onze vakantie naar Italië

Het was dit jaar nog al onzer of onze vakantie door zou gaan. Wij hadden geboekt voor Spanje, maar een week van te voren omgeboekt naar Italië. Na de uitslag van drie negatieve testen, zijn we aan onze reis beginnen en hebben we twee weken vooral van de zon en lekker eten genoten. Inmiddels zijn we alweer even thuis en ben ik ook weer gewoon begonnen met werken, ik kijk alweer uit naar een volgende vakantie haha!

De plannen voor Pinkit.nl

Door onze vakantie heb ik nieuwe energie om weer lekker aan de slag te gaan met Pinkit.nl, deze motivatie was ik tot een paar weken terug een beetje kwijt. Ik merk dat de focus steeds meer op Instagram begin te liggen, niet alleen bij merken/bedrijven…maar ook bij volgers/lezeressen. Omdat ik het bloggen té leuk vind en elke maand nog groei qua unieke bezoekers en omdat ik Instagram ook leuk vind, probeer ik beide met elkaar te combineren. Dit lukt niet altijd even goed, daarom sla ik dan soms een dag over met een foto op Instagram of een artikel op Pinkit.nl.

Ik heb laatst wel de vraag gekregen of ik ook ga stoppen met bloggen? Want schijnbaar doen veel beautybloggers dit (ik merk dit zelf de laatste jaren ook om mij heen). Het antwoord is dus…nee ik ga absoluut niet stoppen. Alleen probeer ik alle content op social media en Pinkit.nl zo goed mogelijk te verdelen.


Mochten jullie nog leuke verzoekjes hebben voor product reviews, artikelen of wat dan ook…laat dat dan vooral even achter in een reactie. Dan probeer ik daar de komende tijd natuurlijk ook mee aan de slag te gaan.

Lees ook: 3 nieuwe geuren van Alyssa Ashley

Volg:

2 Reacties

 1. augustus 13, 2021 / 6:59 pm

  Als ik een review over een product zoek, dan ga ik eerst op beauty blogs kijken. Op Instagram vind je maar weinig goede en inhoudelijke reviews
  Tessa onlangs geplaatst…Mijn favoriet: Iconic LondonMy Profile

 2. augustus 13, 2021 / 10:58 pm

  Wat spannend dat ze naar de middelbare school gaat en wat gaat zo’n vakantie snel! En ik vind het fijner om te lezen op blogs dan lappen tekst op Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge