Bianca’s Faves

Nieuwe artikelen:

 • Tips om een kleine ruimte praktisch in te richten

  Tips om een kleine ruimte praktisch in te richten
 • Perris Monte Carlo Vetiver Java

  Perris Monte Carlo Vetiver Java
 • De Checklist – Sophia Money-Coutts

  De Checklist – Sophia Money-Coutts
 • Lancôme Prep & Hydrate Primer

  Lancôme Prep & Hydrate Primer
 • Unboxing Lush Sale & Valentijnsdag Shoplog

  Unboxing Lush Sale & Valentijnsdag Shoplog
 • Mijn parfum aanraders van dit moment

  Mijn parfum aanraders van dit moment
 • Tip | Squalan Rose Quartz Facial Roller

  Tip | Squalan Rose Quartz Facial Roller
 • Unboxing Goodiebox Januari 2022 + Win

  Unboxing Goodiebox Januari 2022 + Win
 • Clarins Skin Illusion Velvet, Ever Matte Compact Powder & Ever Matte Loose Powder

  Clarins Skin Illusion Velvet, Ever Matte Compact Powder & Ever Matte Loose Powder
 • trend IT UP Super Glow Baked Blush

  trend IT UP Super Glow Baked Blush

Even bijkletsen | middelbare school & vakantie

Even bijkletsen | middelbare school & vakantie

Het is alweer even geleden dat ik een even bijkletsen artikel heb geschreven, sowieso dat ik iets persoonlijks heb geschreven. Dit heeft niet echt een reden, alleen dat ik niet alles wil delen en ik gewoon liever over beauty/lifestyle artikelen schrijf. Toch krijg ik regelmatig de vraag hoe het met ons gaat, vragen over Sterre, onze vakantie enzovoort…tijd dus om even bij te kletsen!

Het is alweer even geleden dat ik een even bijkletsen artikel heb geschreven, sowieso dat ik iets persoonlijks heb geschreven. Dit heeft niet echt een reden, alleen dat ik niet alles wil delen en ik gewoon liever over beauty/lifestyle artikelen schrijf. Toch krijg ik regelmatig de vraag hoe het met ons gaat, vragen over Sterre, onze vakantie enzovoort...tijd dus om even bij te kletsen!

Tijd voor de middelbare school

Nog één week en dan is de zomervakantie voor Sterre weer voorbij, deze 6 weken zijn nog al snel omgevlogen. Groep 8 is afgesloten en het is tijd voor de middelbare school (stiekem vind ik dit best wel een spannende nieuwe fase), hier heeft ze onwijs veel zin in en ook erg aan toe. Aan het begin van de vakantie hebben wij alles al gekocht zoals schoolartikelen, nieuwe kleding, leuke accessoires zoals een ketting en nieuwe oorbellen en natuurlijk een nieuwe rugzak. Zodra Sterre terug is van de vakantie bij haar vader, hoeft ze alleen nog maar haar schoolboeken te kaften en haar eerst-schooldag outfit te kiezen 🙂

Het is alweer even geleden dat ik een even bijkletsen artikel heb geschreven, sowieso dat ik iets persoonlijks heb geschreven. Dit heeft niet echt een reden, alleen dat ik niet alles wil delen en ik gewoon liever over beauty/lifestyle artikelen schrijf. Toch krijg ik regelmatig de vraag hoe het met ons gaat, vragen over Sterre, onze vakantie enzovoort...tijd dus om even bij te kletsen!

Onze vakantie naar Italië

Het was dit jaar nog al onzer of onze vakantie door zou gaan. Wij hadden geboekt voor Spanje, maar een week van te voren omgeboekt naar Italië. Na de uitslag van drie negatieve testen, zijn we aan onze reis beginnen en hebben we twee weken vooral van de zon en lekker eten genoten. Inmiddels zijn we alweer even thuis en ben ik ook weer gewoon begonnen met werken, ik kijk alweer uit naar een volgende vakantie haha!

De plannen voor Pinkit.nl

Door onze vakantie heb ik nieuwe energie om weer lekker aan de slag te gaan met Pinkit.nl, deze motivatie was ik tot een paar weken terug een beetje kwijt. Ik merk dat de focus steeds meer op Instagram begin te liggen, niet alleen bij merken/bedrijven…maar ook bij volgers/lezeressen. Omdat ik het bloggen té leuk vind en elke maand nog groei qua unieke bezoekers en omdat ik Instagram ook leuk vind, probeer ik beide met elkaar te combineren. Dit lukt niet altijd even goed, daarom sla ik dan soms een dag over met een foto op Instagram of een artikel op Pinkit.nl.

Ik heb laatst wel de vraag gekregen of ik ook ga stoppen met bloggen? Want schijnbaar doen veel beautybloggers dit (ik merk dit zelf de laatste jaren ook om mij heen). Het antwoord is dus…nee ik ga absoluut niet stoppen. Alleen probeer ik alle content op social media en Pinkit.nl zo goed mogelijk te verdelen.


Mochten jullie nog leuke verzoekjes hebben voor product reviews, artikelen of wat dan ook…laat dat dan vooral even achter in een reactie. Dan probeer ik daar de komende tijd natuurlijk ook mee aan de slag te gaan.

Lees ook: 3 nieuwe geuren van Alyssa Ashley

Volg:

2 Reacties

 1. augustus 13, 2021 / 6:59 pm

  Als ik een review over een product zoek, dan ga ik eerst op beauty blogs kijken. Op Instagram vind je maar weinig goede en inhoudelijke reviews
  Tessa onlangs geplaatst…Mijn favoriet: Iconic LondonMy Profile

 2. augustus 13, 2021 / 10:58 pm

  Wat spannend dat ze naar de middelbare school gaat en wat gaat zo’n vakantie snel! En ik vind het fijner om te lezen op blogs dan lappen tekst op Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge