Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

Deze vakmensen zijn niet te missen tijdens jouw verbouwing

Deze vakmensen zijn niet te missen tijdens jouw verbouwing

Om meerdere redenen is een woningverbouwing aan te raden. Ten eerste kun je hiermee je woning weer helemaal naar wens maken. Mogelijk stoor je je nu aan de badkamer, keuken of woonkamer. Door deze ruimte(s) onder handen te nemen, maak je je woning weer naar wens. Ten tweede is een verbouwing aan je woning goed voor de waarde van je woning. Mocht je mogelijk op termijn willen verhuizen, is dit uiteraard een belangrijk voordeel.

Een verbouwing gaat echter niet zonder slag of stoot. Voordat je van deze voordelen kunt profiteren, moet je de nodige acties ondernemen. Eén van deze acties heeft betrekking op het inschakelen van de juiste vakmensen.

Afhankelijk van het soort verbouwing

Welke vakmensen heb je nou écht nodig? Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van het soort verbouwing. Woon je in Amsterdam en wil je bijvoorbeeld een nieuw dak laten plaatsen? Dan heb je een dakdekker uit Amsterdam nodig. Wil je je woning verduurzamen? Dan heb je een geschikte duurzaamheidsspecialist nodig.

Maar, er zijn wel enkele vakmensen die bij de meeste verbouwingen niet kunnen ontbreken.

Loodgieter

Eén van de voordelen van een loodgieter is de veelzijdigheid. Zo’n vakman kan heel veel klussen in je woning uitvoeren. En daardoor is de kans heel groot dat je voor je komende verbouwing een goede loodgieter nodig hebt. Maak in ieder geval een goede vergelijking tussen de loodgieters bij je in de buurt. Elke loodgieter heeft zo zijn of haar eigen specialisaties. 

Aannemer

Tijdens een (grote) verbouwing kun je veelal niet zonder een aannemer. Ga daarom direct op zoek naar het beste aannemersbedrijf bij je in de buurt. Zo’n bedrijf neemt veel werk voor je uit handen, zorgt voor een soepel verloop van de verbouwing en kent de juiste mensen. Zo’n aannemer is dan ook in staat om de juiste vakmensen voor jouw verbouwing in te schakelen. Dat bespaart jou in ieder geval een hoop tijd en moeite!

Elektricien

Wil je een nieuwe badkamer laten plaatsen? Wil je een nieuwe keuken laten plaatsen? Of heb je andere wensen met betrekking tot je verbouwing? Grote kans dat je voor deze verbouwing een elektricien nodig hebt.

Wil je je woning verduurzamen? Dan kun je bijvoorbeeld voor zonnepanelen, isolatie, een warmtepomp of andere duurzame oplossingen kiezen. Voor veel van deze oplossingen heb je simpelweg een elektricien nodig.

Timmerman

Een timmerman wordt vaak als een manusje van alles gezien. En mede daardoor is een timmerman bij de meeste verbouwingen onmisbaar. Schakel je echter een goede aannemer in? Dan hoef je zelf niet te kijken naar een geschikte timmerman. De meeste aannemersbedrijven werken namelijk vast samen met een bepaalde timmerman.

Lees ook: Hoe maak je aan badkamer gezellig?

Volg: