LEUKE UITJES | DE JULIANATOREN, NIEUWE SHOW FIEN & TEUN

LEUKE UITJES | DE JULIANATOREN, NIEUWE SHOW FIEN & TEUN

Afgelopen zondag zijn wij gezellig weer naar de Julianatoren geweest. Ook al moest ik vanwege mijn gezondheid wat rustiger aan doen, ik had het Sterre nou eenmaal beloofd 😉 Gelukkig heeft Sterre een leeftijd (8 jaar) dat zij eigenlijk overal alleen in kan gaan, of samen met Roy. Vorig jaar zijn wij ook geweest, maar dit keer zijn wij o.a. gegaan voor de nieuwe Fien & Teun show.

julianatoren2
Bij aankomst regende het een beetje, en zijn we eerst even een kop koffie gaan drinken (en Sterre een Julia drankje) met wat lekkers erbij. Het was redelijk druk, maar bij de kassa’s waren we zo aan de beurt. Gelukkig ging de regen snel weer weg, en was het ook niet té warm…gewoon een prima temperatuur voor een dagje weg. Sterre had er al helemaal zin in, omdat ze weet dat zij bij de Julianatoren best veel vrijheid heeft, ze kan bijna overal zelf heen gaan (natuurlijk letten wij op haar) en overal in.

julianatoren3
Wij waren uitgenodigd o.a. vanwege de nieuwe Fien & Teun show “Oma’s Verjaardag’”. In de VLOG laat ik er wat beelden van zien, maar ik heb ook wat algemene informatie:

“Fien & Teun ontvangen in hun brievenbus een kaartje met een uitnodiging voor oma’s verjaardag. Fien & Teun komen erachter dat ze nog een hoop voor moeten bereiden voor het feest. Samen met de kinderen in de zaal verzinnen zij een mooi cadeau voor oma, leert Teun zijn naam schrijven op een echte verjaardagskaart en gaan ze op zoek naar een vrolijk lied dat zij kunnen zingen op het verjaardagsfeest. Tijdens deze vrolijke, 20 minuten durende voorstelling zingen Fien & Teun leuke liedjes over het leven op de boerderij. Natuurlijk leren ze de kinderen ook veel over dieren en gezond eten. Na de voorstelling gaan Fien & Teun graag met de kinderen op de foto!Deze show is dan te zien in het Jul & Julia Theater om: 12.00 uur & 15.00 uur”

De Fien & Teun show is vooral leuk voor de wat jongere kindjes, al zat Sterre op een gegeven moment wel heel spannend mee te kijken doen er in eens een appel kwijt was…;-)

Ik ben ook aan het VLOGGEN gegaan, via een video kan je gewoon een betere impressie krijgen:

julianatoren4
Wij hebben een hele gezellig middag gehad, en daarnaast heb ik ook nog eens blogcollega Josan in het echt ontmoet (yeahh!). Mocht jezelf ook naar de Julianatoren willen gaan met jouw gezin, dan is er nu een leuke aanbieding van het gezinsabonnement 2017. Meer informatie hier over vind je op de website van de Julianatoren.

Ben jij wel eens naar de Julianatoren geweest?

post signature
*De toegang tot dit park hebben wij gekregen.

Volg:

3 Reacties

 1. Tonnia
  september 13, 2016 / 4:02 pm

  we gaan hier ook graag heen

 2. Linda
  september 14, 2016 / 7:22 am

  Volgens mij hebben jullie een hele leuke dag gehad xx

 3. september 14, 2016 / 9:16 am

  Zo leuk!
  Fijn dat jullie een gezellige dag uit waren gewwest!

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
BEAUTY | OFRA MANNY MUA X LIQUID LIPSTICK CHARMED

Ofra is een merk dat ik vaak in buitenlandse Youtube video's voorbij zie komen, maar de producten zijn tegenwoordig ook...

Sluiten