EVENT | ATTRACTIEPARK SLAGHAREN & SOS KINDERDORPEN

EVENT | ATTRACTIEPARK SLAGHAREN & SOS KINDERDORPEN

Zondag 25 september zijn wij op uitnodiging naar attractiepark Slagharen geweest. Deze dag stond namelijk speciaal in het teken voor SOS Kinderdorpen. Het was een speciale SOS Familiedag, met veel leuke activiteiten en een optreden van Kim-Lian van der Meij & Nohr.

“De reden voor deze familiedag? SOS Kinderdorpen bestaat 50 jaar! Speciaal voor dit jubileum stelt Attractie- & Vakantiepark Slagharen 5.000 toegangskaarten beschikbaar voor de trouwste donateurs. Al jaren zorgt SOS Kinderdorpen ervoor dat kwetsbare kinderen waar ook ter wereld kunnen opgroeien in een liefdevolle en veilige familie.”

Tijdens de SOS Familiedag waren in Slagharen allerlei SOS activiteiten. Zo maakte de aanwezige donateurs de grootste SOS Familiefoto ooit! Ook heeft ambassadrice Kim-Lian van der Meij een optreden geven samen met Nohr de Vos, een van de finalisten van het Junior Songfestival 2015! En kon men met een virtual reality bril een uniek kijkje nemen in een heus SOS kinderdorp, was het reuzenrad helemaal in SOS stijl omgetoverd, kon men een fototentoonstelling bezichtigen en deelnemen aan de speciale SOS Kinderdorpen familiespeurtocht. Er was dus genoeg te doen!

Zoals bijna altijd met dagje weg heb ik weer een impressie VLOG gemaakt, zo kunnen jullie er toch nog een beetje erbij zijn. En in de video is er een ook een stuk te zien van het optreden van Kim-Lian & Nohr…ze hebben een prachtig nummer gezongen!

Over SOS Kinderdorpen:
Elk kind heeft familie nodig. Daarom zorgen wij ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Door kwetsbare families te ondersteunen om te voorkomen dat hun kinderen er alleen voor komen te staan. En door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven in een SOS familie.”

Sterre was nog nooit bij attractiepark Slagharen geweest (en voor ons was het ook altijd wat jaren geleden), maar dit park heeft genoeg leuks te doen! Voor zowel jong als oud, en er is genoeg lekkers te eten en drinken. Het is een netjes attractiepark, het was deze dag natuurlijk wel wat drukker door het SOS Familiedag event en het mooie weer.

Wij hebben een hele gezellig dag gehad, en het is mooi om te zien hoe mensen zich inzetten voor SOS Kinderdorpen. Zo werd er cheque overhandigd met een bedrag van €7500,- en hing er in het hele attractiepark een super gezellige sfeer. Ook hadden we geluk met het weer…het was gewoon een top dag!

post signature
*De entree van attractiepark Slagharen hebben wij gekregen.

Volg:

3 Reacties

  1. september 30, 2016 / 4:43 pm

    Wat fijn dat je hier met jouw gezinnetje bij mocht zijn. Voor Sterre natuurlijk een extra feestje… Optredens er nog eens bij, erg leuk!

  2. manon
    september 30, 2016 / 5:22 pm

    Wat leuk dat je daar bij mocht zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
NIEUW | KNEIPP SILKY SECRET LIJN

Kneipp verrast ons weer met een nieuwe lijn, dit keer gaat het om Silky Secret. Een lijn die eigenlijk perfect...

Sluiten