Nieuwe artikelen:

 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau
 • Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)

  Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)
 • Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

  Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

PERSBERICHT: JBC ONTWERPT NIEUWE REGENBOOGJURKJE K3

PERSBERICHT: JBC ONTWERPT NIEUWE REGENBOOGJURKJE K3

De Belgische modeketen JBC heeft een nieuwe versie van het iconische K3-regenboogjurkje ontworpen. De drie K3-winnaressen dragen het zilveren ontwerp voor het eerst tijdens de finale van ‘K3 zoekt K3’ op vrijdag 6 november op SBS6. Vanaf dan is het jurkje ook exclusief te koop op de Nederlandse webshop van JBC, www.jbc.com, zodat alle kinderen kunnen schitteren als een echt K3’tje! Ook voor de andere Studio 100-collecties en verschillende leuke kindercollecties kan je voortaan in de webshop van JBC terecht.


k32Karen, Kristel en Josje hebben door de jaren heen gezongen en gedanst in diverse outfits. Maar het regenboogjurkje heeft echter wel een heel speciale plaats in de K3-garderobe. In dit iconische witte jurkje scoorde K3 zes jaar geleden namelijk hun eerste hit met Josje (‘MaMaSé’). Maar een nieuwe K3 verdient natuurlijk een nieuwe outfit! “We hebben samen met Studio 100 bewust weer voor de regenboog gekozen. Na al die tijd is het een symbool geworden voor K3”, zegt Bart Claes, CEO van JBC.

Deze keer heeft het regenboogjurkje geen witte, maar een zilveren glans. Het A-lijnmodel is gemaakt uit kwalitatief katoen, met speelse plooien aan de achterkant en een regenboog in glanzende stof aan de voorkant. Het is geen verkleedjurkje, wel een kwalitatief collectors item dat kinderen kunnen dragen om naar school of een familiefeest te gaan. Leuk extraatje: JBC heeft een bijpassende rode cardigan ontworpen om bij het jurkje te dragen tijdens de koude herfst- en winterdagen. De huidige K3-meisjes hadden inspraak in het ontwerp, vertelt Ann Claes, Chief Buying Officer van JBC. “Karen, Kristel en Josje hebben geholpen om de pasvorm van het jurkje te bepalen. Ze gaven aan wat ze mooi vonden en waar ze zich goed in voelden.”

SUCCESVERHAAL
K3 en JBC, het is een waar succesverhaal. Al sinds 2002 brengt JBC in exclusiviteit de K3-kledinglijn uit in België. De collecties zijn altijd trendgevoelig, een tikkeltje stoer en nooit tuttig! De kinderafdeling van JBC bevat verder de kledingcollecties van álle populaire Studio 100-figuren. Naast K3 gaat het om Samson, Bumba, Wickie, Plop en Maya, … . Ook in Nederland is JBC voortaan de exclusieve aanbieder van Studio 100-kleding. Alle kindercollecties van JBC, inclusief die van Studio 100, zijn nu verkrijgbaar via de Nederlandse webshop www.jbc.com.

JBC heeft door de jaren heen een sterke knowhow opgebouwd in kindermode. In België is het familiebedrijf onbetwiste markleider, dankzij de unieke en kwalitatieve kindercollecties voor een betaalbare prijs. Bovendien werkt JBC geregeld samen met bekende namen zoals de Antwerpse ontwerper Walter Van Beirendonck, Studio 100 en verkopen ze ook exclusief de Belgische merken I AM en Hampton Bays Kids. De kindercollecties van JBC dragen een Belgische stempel: trendy, creatief, kwalitatief en preppy met een twist. JBC trekt ook steevast de kaart van de totale look, waarbij alle kledingstukken uit een kindercollectie mooi bij elkaar passen. Kwaliteit uit een boetiek, aan de betaalbare prijzen van een modeketen. “We willen een collectie aanbieden die betaalbaar is, maar die tegelijk gemaakt is met aandacht en respect voor mens, milieu en maatschappij”, zegt Bart Claes, CEO van JBC.

Het regenboogjurkje kost 29,90 euro en is verkrijgbaar vanaf 6 november om 20u30 op de webshop van jbc, via www.jbc.com/nl/k3jurkje. Het is beschikbaar in maat 92 tot 152 (2 tot 12 jaar).


Psssst de finale van K3 zoekt K3 wordt vrijdag 6 november vanaf 20.30u uitgezonden op SBS6. 
post signature

Volg:

2 Reacties

 1. november 5, 2015 / 7:33 pm

  Ohhh, als mijn buurmeiske dit jurkje ziet maakt ze direct een K3 dansje…schattig!

 2. M
  november 6, 2015 / 7:06 am

  Vanavond gaan wij de finale kijken en weet zeker dat mijn dochtertje deze jurk heel graag wilt hebben bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge