Nieuwe artikelen:

 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen

NINTENDO 2DS MET POKÉMON SUN

NINTENDO 2DS MET POKÉMON SUN

De combinatie Nintendo en Pokémon klinkt natuurlijk helemaal super! Sinds kort is de Nintendo 2DS uitgebracht, en die is o.a. verkrijgbaar met het spel Pokémon Sun. Zowel Sterre als ik zelf zijn aan het spelen geslagen (testen testen haha), en ik geef alvast een waarschuwing…dit spel is op een leuke manier verslavend! AdvertisementAls je deze set koop dan ontvang je een mooie blauwe Nintendo 2DS met een oplader en handleiding. Er zit ook zo’n geel kaartje bij (zie foto hier boven), ik ben er nog steeds niet helemaal uit wat dit precies is. Het spel Pokémon Sun zit al geïnstalleerd op de Nintendo 2DS…super handig! Omdat mijn dochtertje Sterre een oudere versie had, hebben wij ook andere spelletjes geprobeerd en die kan je hier gelukkig ook op spelen.


De Nintendo 2DS werkt super makkelijk, eigenlijk spreekt alles wel voor zich. Er zit ook een handige sleep-modus op, voor als je kindje (of jijzelf) even een pauze neemt. En wat ik helemaal een pluspunt vind, is dat het menu gewoon in het Nederlands is. Er zit geen 3D effect op dat is alleen mogelijk bij de 3DS (vandaar ook de naam), maar eigenlijk speel ik veel liever zonder dat effect de Nintendo 2DS.


En wat ik zelf een heel leuk detail vind is natuurlijk de zilveren Pikachu! Sterre stelde wel de vraag waarom dat die niet geel is, maar zilver is natuurlijk ook super mooi.


Het spel Pokémon Sun kan in een aantal talen gespeeld worden, wij hebben het op Engels gezet (helaas is er geen Nederlands mogelijk). Omdat er vanuit Nintendo vast en zeker copyright op dit spel zit, heb ik geen andere foto’s van het spel gemaakt. Daarom heb ik hier wat meer informatie over dit zeer leuke, en vooral verslavende spel.

“Pokémon Sun speelt zich af in de tropische regio Alola, midden tussen prachtige eilanden. Op deze eilenden zijn veel Pokémon die nog niet eerder gezien zijn. Het spannende avontuur begin je door te kiezen of je een mannelijke of vrouwelijke held wilt spelen en hoe je trainer er uit zal zien. Daarna zul je jouw eerste Pokémon moeten kiezen…”


Pokémon Sun is eigenlijk best wel anders, dan andere spellen die ik van Pokémon gewend ben en is erg leuk om te spelen. Niet alleen kids kunnen met de Nintendo 2DS & Pokémon Sun veel plezier beleven, maar ook volwassenen. Ik heb er inmiddels al een aantal uur speelplezier opzitten…oops! Omdat deze combinatie zo’n succes was, is deze set helaas niet meer te koop bij CoolBlue. Gelukkig is het spel nog wel los verkrijgbaar, of een andere duo verpakking.

Een aantal producten op een rijtje:
– Pokémon Sun 3DS €42,99
– Nintendo 2DS New Super Mario Bros 2 Pack €109 (aanbieding €99)
– Nintendo 2DS Tomodachi Life €109 (aanbieding €99)
– Nintendo 2DS Mario Kart 7 €109 (aanbieding €99)

Mocht je opzoek zijn naar een Nintendo 2DS (of een 3DS), of het nieuwste Pokémon Sun spel neem dan zeker eens een kijkje bij Consoleshop.nl

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

4 Reacties

 1. Tonnia
  december 15, 2016 / 3:03 pm

  erg leuk hoor

 2. december 16, 2016 / 6:39 am

  Leuk!
  Er staat ook een artikel over dit spel in een krant.
  Maar dan voor op de smarthphone.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge