Nieuwe artikelen:

 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024

KIDS| ORAL B STAGES POWER FROZEN + GRATIS APP

KIDS| ORAL B STAGES POWER FROZEN + GRATIS APP

Tanden poetsen word voor kids vanaf nu nog leuker, met de Oral B Stages Power in Frozen of Avengers editie (vanaf 3 jaar). Sterre heeft de Frozen variant ontvangen, een elektrische tandenborstel met Frozen en Olaf daar word elk meisje blij van toch?! Ook is er nu een speciale gratis app met een timer functie, zo kan je kindje zelf bijhouden hoelang hij/zij aan het poetsen is.

oralb2
“Een goede mondverzorging is van vitaal belang. En daar is ook voor jouw kleine superheld of prinsesje geen ontkomen aan. Kinderen die van jongs af aan leren dat een goede mondhygiëne belangrijk is, hebben meer kans om ook als volwassene deze gezonde routine voort te zetten. Maar kindertanden zijn geen volgroeide tanden. Daarom is het des te belangrijker dat ze een passende verzorging krijgen, zodat ze later net zo’n sterk en wit gebit krijgen als Iron Man of Prinses Elsa!”
oralb3
oralb4
Qua vormgeving ziet deze Oral B Stages Powers Frozen editie, natuurlijk een stuk leuker eruit! Sterre poetst elke ochtend en avond haar tanden , en met een elektrische tandenborstel krijg je een veel beter resultaat. De tanden worden namelijk een stuk schoner. Ik ben zelf een paar weken geleden geswitcht en binnen een paar dagen merkte ik zelf al het resultaat. Voor ons dus alleen nog maar elektrisch tandenpoetsen.

oralb6Actie foto voor het slapen gaan <3

oralb5
Ook is er een speciale gratis app die de papa’s en mama’s gratis kunnen installeren, namelijk de Disney Magic Timer App. Je scant daarmee het figuurtje op de elektrische tandenborstel (in dit geval Frozen Olaf), en daarmee kan de app precies alles bijhouden. De timer die erop zit kan je kindje gebruiken, om in de gaten te houden of hij/zij al 2 minuten aan het poetsen is (de aanbevolen tijd). Je kindje moet dan dus wel toegang hebben tot een mobiel/tablet, dus daar moeten de ouders dan wel bij helpen (ik ga er even vanuit dat je kindje zelf nog geen mobiel of tablet heeft anders kan hij/zij die gewoon gebruiken).

Over de Disney Magic Timer App:
“Disney Magic Timer App. Deze gratis applicatie voor smartphones en tablets helpt ouders bij het motiveren van hun kinderen om 2 minuten te tandenpoetsen – de poetstijd die wordt aangeraden door tandartsen. Via de app kunnen kinderen tijdens het tandenpoetsen verschillende Disney-superhelden ontdekken. Ze worden pas helemaal zichtbaar na twee minuten poetsen. Dit stimuleert kinderen op een super effectieve en leuke manier bij het tandenpoetsen. Onderzoek heeft uitgewezen dat de meeste kinderen langer en beter poetsen met behulp van de Disney Magic Timer App.”

 

Oral-B Stages Power Avengers/Frozen elektrische tandenborstel is vanaf nu beschikbaar voor € 35,50,- (adviesprijs) en de Oral-B Stages Power Avengers/Frozen vier borstelkoppen kosten €12,99,- o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

 

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf, en een affiliate link .

Volg:

3 Reacties

 1. Manon
  april 19, 2016 / 4:02 pm

  Wat leuk dat ze er een app bij hebben

 2. Sanne
  april 20, 2016 / 6:34 am

  handig zeg ik ga voor me zoontje kijken 🙂

 3. Nikita
  april 20, 2016 / 5:57 pm

  De avengers zou ik zo voor mezelf kopen lol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge