Nieuwe artikelen:

 • Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn

  Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn
 • Romance Book Haul + WIN

  Romance Book Haul + WIN
 • Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer

  Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer
 • By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette

  By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette
 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

Kids | Fisher-Price Leerplezier Hallo Wereld Wereldbol

Kids | Fisher-Price Leerplezier Hallo Wereld Wereldbol

Door Liset – Een paar weken geleden was ik aanwezig bij het persevent van Fisher-Price en kon ik met het speelgoed kennis maken. Super leuk was dat! Zo was ook de Fisher-Price Leerplezier Wereldbol te zien en kon ik hem al even bewonderen. Maar nu kan ik je ook blij maken met een review over deze leerzame globe. Ik heb hem uitgebreid getest – of nou ja, mijn zoontje – en laat ik weten wat we er van vinden!

fisher-price-leerplezier-hallo-wereld-wereldbol-review-1
Het fijne aan de Fisher-Price Leerplezier wereldbol is dat als je hem in de winkel ziet staan, je ook alle informatie krijgt die je wilt weten. Op de doos staat alles aangegeven wat je er mee kan en wat je kindje leert.

fisher-price-leerplezier-hallo-wereld-wereldbol-review-5

De Leerplezier wereldbol is stevig, kleurrijk en gemaakt voor kindjes van 18 tot 36 maanden. De wereldbol kan draaien en er zitten zeven dierenknopjes op die je kunt indrukken. Niet ieder kind is hetzelfde en leert op zijn eigen manier. Doordat er drie niveau’s instelbaar zijn, kan de wereldbol meegroeien met het leerniveau van je kindje. Dit is erg handig en voor de afwisseling is het fijn dat er ook verdieping in zit! In de oplopende niveaus leert je kindje steeds andere zinnetjes, liedjes en geluidjes.

fisher-price-leerplezier-hallo-wereld-wereldbol-review-3

In niveau 1 leert je kind meer over groeten van over de hele wereld , dieren en dierengeluidjes. Bij niveau 2 gaat het meer om ontdekken. Simpele vragen helpen je om de wereld te ontdekken en de verschillende dieren te vinden . En als laatste gaat het bij niveau 3 om fantasie. Leuke liedjes over het reizen stimuleren het eerste rollenspel.

fisher-price-leerplezier-hallo-wereld-wereldbol-review-4
Onderaan de Leerplezier wereldbol zitten twee stevige, plastic bladzijdes. Als je deze omslaat, leer je hoe Puppy & Zusje de wereld over reizen. Ze zingen leuke liedjes en geven tips over wat je mee moet nemen als je op reis gaat. Super schattig!

fisher-price-leerplezier-hallo-wereld-wereldbol-review-6
Op bovenstaande foto zie je de drie niveaus. Deze zijn aangegeven door een wereldbolletjes, een vergrootglas en een muzieknoot. Ook kun je het geluid harder en zachter zetten met het paarse knopje, wat heel fijn is voor gevoelige kinderoortjes. En misschien ook wel voor mama, haha.

fisher-price-leerplezier-hallo-wereld-wereldbol-review-7
Winne heeft vooral heel veel plezier met de bladzijdes die je kunt omslaan. Er komt dan telkens een nieuw liedje en samen zingt hij met zijn zus alles mee. Er worden zelfs dansjes gedaan! Ik merk dat Winne er zo gedurende de dag een paar keer kort mee speelt. Dit komt dan vooral neer op het zoeken van de dieren (er wordt dan gevraagd waar een dier zicht bevindt) en het meezingen van de liedjes. Het zorgt voor veel pret in huis!

De Fisher-Price Leerplezier wereldbol is te koop voor €39,99 bij de speelgoedwinkel. Tip: hij is nu te koop met 20% korting bij Bart Smit & Bol.com.

Wat vind jij van deze Leerplezier wereldbol? Is het iets voor jouw kindje? 

Liefs, Liset
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

2 Reacties

 1. Linda
  november 1, 2016 / 7:06 am

  De wereldbol komt bij ons December in huis hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge