Nieuwe artikelen:

 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau
 • Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)

  Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)
 • Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

  Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

KIDS| BANBAO EDUCATIEF SPEELGOED

KIDS| BANBAO EDUCATIEF SPEELGOED

Bouwstenen in allerlei soorten en maten blijft gewoon helemaal leuk voor kids van alle leeftijden, alleen is het vaak wel erg prijzig. BanBao heeft diverse educatieve bouwstenen (sets) voor jongens en meiden vanaf 1,5 jaar tot 14 jaar. De bouwstenen van BanBao zijn een stuk goedkoper, maar beleven kids er net zoveel plezier mee? Dat hebben wij getest!

banbao5
Voor Pinkit hebben wij twee sets ontvangen namelijk het Zomerhuis (Loving World) en het Droomhuis (Trend City). Het Zomerhuis is getest door Djesmee (dochter van Monique, testmama van Pinkit). En Sterre is bezig met het Droomhuis. Tijdens het rond neuzen in de webshop van BanBao zie ik diverse sets, grote en kleine voor hele betaalbare prijzen. Juist omdat het betaalbaar is, zijn zulke sets erg leuk om te geven met verjaardagen of feestdagen.

“BanBao is educatief bouwstenen speelgoed voor alle kinderen, zowel jongens en meisjes. BanBao is Europees gekeurd en dus van hoge kwaliteit en veilig. BanBao heeft twee soorten bouwstenen, voor de allerkleinste zijn er de grote stenen (Young Ones) en voor kinderen vanaf 5 jaar zijn er de kleine stenen.”

banbao1
Djesmee is bezig geweest met het Zomerhuis (Loving World) in elkaar te zetten, deze set bestaat uit maar liefst 425 blokje en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Het in elkaar zetten kan Djesmee zelf, ook al heeft ze soms wel gezellig hulp gehad van haar oma en moeder. Toen eenmaal het Zomerhuis klaar was, is ze er gezellig mee gaan spelen.

“Met het BanBao zomerhuis heb je een van de mooiste huizen in BanBao stad! Je kunt lekker in de tuin werken of de huisdieren verzorgen. Heb je zin in een feestje? Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een gezellig huis feestje. Deze set bestaat uit: 1 zomerhuisje, 3 ToBees en meerdere accessoires.”

banbao4
Het Droomhuis (Trend City) is Sterre momenteel nog in elkaar aan het zetten wij zijn op de helft op de helft, maar kunnen pas aankomend weekend hier weer rustig mee verder. Als het eind resultaat af is dan post ik natuurlijk wel even een foto op Instagram, zodat jullie eventueel ook kunnen zien hoe het is geworden. Ik heb zelf Sterre lekker haar gang laten gaan en de eerste helft die klaar is, had ze zo onder de knie. Zelf merk ik wel een beetje verschil met duurdere merken, maar ondanks dat werkt het gewoon goed en het zelfde. Deze set bestaat uit 405 blokjes en is geschikt vanaf 5 jaar.

“Het Droomhuis is de beste bestemming om samen met al je vrienden en vriendinnnen de vakantie door te brengen. De honden rennen vrijuit in de mooie omgeving en jullie genieten van het lekkere warme weer. Neem een duik in het zwembad of ga zonnebaden en drink een heerlijk koud drankje in de ligstoel naast het zwembad. kom volledig tot rust en beleef een prachtige tijd met je vrienden en vriendinnen.  In en rondom het Droomhuis is genoeg te beleven voor iedereen! Deze speelset bestaat uit een Droomhuis, vier Tobees, tween honden, accessoires en nog veel meer.”

banbao2
Het design van BanBao ziet er mooi en kleurrijk uit, er zijn héél veel verschillende grote en kleine sets voor zowel jongens als meisjes. En wat ik zelf een groot voordeel vind, is dat het goed betaalbaar is. Het BanBao Droomhuis kost €24,99,- en het Zomerhuis kost €21,99,- en te bestellen via BanBao webshop en Bol.com.

Heeft jouw kindje al het educatieve speelgoed van BanBao ontdekt?post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

3 Reacties

 1. Manon
  november 16, 2015 / 1:55 pm

  Oh wat leuk zeg!

 2. november 16, 2015 / 5:02 pm

  Leuk, dat droomhuis hadden wij ook. Heeft mama in elkaar gezet en was ik toch wel even mee bezig. Zal vast niet de laatste keer zijn.

 3. Angela
  november 16, 2015 / 10:48 pm

  Dat speelgoed is echt zo cute! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge