Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

FISHER-PRICE EVENT & LEZING HOW2TALK2KIDS

FISHER-PRICE EVENT & LEZING HOW2TALK2KIDS

Door Liset – Afgelopen week mocht ik aanwezig zijn bij het Fisher-Price event, waar ik meer te horen kreeg over de nieuwe strategie en producten van het merk. Ook kreeg ik een leerzame lezing van Heleen de Hertog over effectief communiceren met kinderen. Hoe interessant! Ik vertel je hier meer over en laat je natuurlijk van alles zien over de Fisher-Price producten!

fisher-price-event-verslag-13
Donderdag was het zover. Ik reed vanuit het hoge noorden naar de randstad toe en het beloofde weer een hete, tropische dag te worden. Voor wie mij nog niet kent; ik ben Liset, 32 jaar en moeder van een dochter van 5 en een zoontje van 3,5 jaar. Precies de leeftijd waarvoor Fisher-Price haar speelgoed maakt. Zelf blog ik ook, maar dit keer ging ik voor Pinkit.nl naar dit event. Heel tof!

fisher-price-event-verslag-16

Toen ik in Amsterdam arriveerde was ik iets aan de vroege kant, maar gelukkig was ik niet alleen. Er waren al meerdere genodigden die lekker op tijd waren!

fisher-price-event-verslag-2
Ik werd verwend met een heerlijk stuk appeltaart, en dat zag er verrukkelijk uit. We hoefden in ieder geval niet te verhongeren met zo’n lekker taartje! Ondertussen keek ik wat rond tussen het Fisher-Price speelgoed en liep de ruimte steeds verder vol.

fisher-price-event-verslag-6
Het event begon met een lezing van Heleen de Hertog, oprichtster van How2Talk2Kids. Ze heeft het gelijknamige boek voor de Nederlandse markt vertaald en geeft met gecertificeerde trainers workshops door het hele land. Dit boek leert je om op een respectvolle manier met je kind te communiceren, altijd handig wat mij betreft!

Heleen begon de lezing met een paar opmerkingen; “Die stoel is niet voor jou bestemd!” en “Ruim je tas nou eens op, het is hier zo’n troep!”. Hoe voelt zo’n zin nu voor een kind? Voelt het zich beter? Werkt het ook daadwerkelijk? Ze liet je inzien dat de manier van hoe jij met je kind communiceert gevolgen heeft:

♥ Kinderen zijn net nat cement; alles wat je zegt laat een stempel achter.
♥ Een kind ziet zichzelf door de ogen van ons als ouder.
♥ Ze nemen onze woorden letterlijk.

Deze manieren knagen aan het zelfbeeld van een kind.

fisher-price-event-verslag-5
Het leuke was dat we gelijk hier zelf mee aan de slag mochten en gingen ervaren wat het doet als iemand op een bepaalde manier tegen je praat. Als voorbeeld ging het om een koffiekopje wat je collega veel te dicht bij je kostbare papieren neerzet en dat het kopje steeds omvalt over de belangrijke papieren. Hoe reageer je hier op?

Met meerdere kaartjes om uit te kiezen, lazen we ze steeds aan elkaar op. Het laat je echt inzien hoe je vooral NIET met je kind moet communiceren ;).

fisher-price-event-verslag-4
Een dreigende manier van praten…niet fijn!

fisher-price-event-verslag-7
Ondertussen genieten van mijn appeltaartje…

fisher-price-event-verslag-8
Daarna ging Fisher-Price van start. Het leuke is dat dit merk in de essentie gelooft om kinderen echt kinderen te laten zijn. Zo zijn ze vrij om te experimenteren, om te genieten van hun eigen natuurlijke wensen om te leren, verbeelden, ontdekken, zodat ze zich ontwikkelen tot vrolijke, capabele volwassen mensen.

Zo vertelde de spreker van Fisher-Price ook dat de kindertijd steeds sneller afneemt en dit de noodzaak geeft om de kindertijd te behouden. Er zijn namelijk zoveel voordelen van spelen! Het merk wil in 2017 kinderen weer meer kinderen laten zijn door ze bijvoorbeeld in de ochtend (voordat ze weer naar de kinderopvang of school gaan) nog even 5 minuten te laten spelen met hun (natuurlijk Fisher-Price, haha) speelgoed.

Daarbij is het belangrijk dat kinderen spelen op hun eigen manier en daardoor kunnen experimenteren en ontdekken. Fisher-Price streeft ernaar om het speelgoed langer bij het kind te houden zodat ze op verschillende leeftijden ermee kunnen spelen en niet maar voor een paar maandjes.

fisher-price-event-verslag-9
fisher-price-event-verslag-10
Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld Co-de-Rups. Je kunt hier mee spelen vanaf 3 tot 6 jaar. Dat zijn toch maar weer 3 volle jaren! Deze Co-de-Rups is gelijk ook een stokpaardje van de nieuwste producten die Fisher-Price onlangs heeft uitgebracht als je het aan mij vraagt. Ik ben hier zo enthousiast over!

Co bestaat uit negen gemakkelijk aan elkaar te koppelen delen (d.m.v. USB-poorten) die kinderen steeds kunnen ordenen om zo de rups in een bepaalde richting te laten bewegen. Hij kan vooruit, naar links, naar rechts, wiebelen, dansen of een paar seconden wachten voordat hij weer gaat bewegen. Kinderen kunnen de delen zo ordenen dat Co-de-Rups naar voorwerpen loopt die zij in de kamer hebben neergezet. Hoe tof is dat? Je leert je kindje spelenderwijs instellen en coderen.

fisher-price-event-verslag-1
fisher-price-event-verslag-11
Een ander vrij nieuw product die gepresenteerd werd is de Leerplezier Wassen en Poetsen wastafel. Je kunt hier op een speelse manier je kindje kennis laten maken met wassen en tandenpoetsen. Alle onderdelen kun je eruit halen zodat het een echte beleving wordt!

Je kunt draaien aan de knopjes van de wastafel, het zeepflesje doet het echt, maar je kunt ook je haren kammen en genieten van leuke liedjes en zinnen over de dagelijkse bezigheden. Zelfs een spiegel kan niet ontbreken en er zit zelfs een echt stoffen washandje bij. Super voor de kleine peuters onder ons!

fisher-price-event-verslag-3
En voor de echte reislustige peuters onder ons is er de Leerplezier Wereldbol, die je kindje de aarde laat verkennen! Zo kan de interactieve wereldbol draaien, zijn er 7 dierenknopjes op de wereldbol om meer te leren over de werelddelen, dieren, groeten en muziek die je als kleine ontdekkingsreiziger allemaal tegen kunt komen.

Fisher-Price werkt momenteel ook met vaste figuren en bij deze wereldbol heeft ‘Puppy’ de hoofdrol. Als kinderen de bladzijden omslaan, leren ze meer over reizen. Echt een leuk item voor de kleine, nieuwsgierige peuter.

fisher-price-event-verslag-12
Als laatste stond de Vrolijke Beatbouwtoren op tafel, waarmee je kleintje lekker kan dansen. De boogjes kun je op elkaar stapelen (ieder poppetje heeft een andere beat), je kindje kan luisteren naar de vrolijke muziekjes en kijken naar de dansende lichtjes in het onderstuk. Bouwen, muziek op en lekker dansen maar!

fisher-price-event-verslag-14
Daarna was het weer tijd om naar huis te gaan en te relaxen. Het was een superhete dag, dus voor mij niet meer dan de kids van school te halen en ze lekker buiten te laten spelen in het badje en de tuin.

fisher-price-event-verslag-15
Na afloop kreeg ik nog het boek How2Talk2Kids mee, iets waar ik heel benieuwd naar ben. Ik zal eens kijken of het echt gaat werken haha. In ieder geval heb ik weer even wat te lezen de komende tijd.

Bedankt voor het lezen en ik ben benieuwd of jij ook Fisher-Price speelgoed thuis hebt liggen. Wat is het favoriete speelgoed van jouw kind?

Vergeet niet om Liset haar website Beautydagboek te bezoeken en te volgen <3

Liefs Liset

 

Volg:

4 Reacties

 1. Linda
  september 19, 2016 / 1:39 pm

  Leuk om je hier te zien en wat een gaaf event

 2. Jamila
  september 19, 2016 / 3:45 pm

  Ik vind het ook leuk speelgoed
  Alleen is het voor mij niet mogelijk om het ook te kopen voor mijn dochtertje van bijna 2 jaar jammer dat het zo duur is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge