Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

WEEKLY DIARY | ZENNER HAARACCESSOIRES & NIEUWE BRIL

WEEKLY DIARY | ZENNER HAARACCESSOIRES & NIEUWE BRIL

Goede morgen het is weer tijd voor een nieuwe Weekly Diary! De afgelopen week ben ik vooral met werk bezig geweest en heb ik o.a. een nieuwe bril gekocht. Het was verder een rustige week, maar dat is af en toe natuurlijk ook wel eens lekker.

Maandag


Na dat ik Sterre naar school heb gebracht, fiets ik door naar de sportschool. Gelijk een goed begin van de week en het was nog redelijk rustig, ik heb alle oefeningen goed kunnen doen.

Dinsdag


Dinsdagochtend ben ik ook wezen sporten en daarna aan de slag gegaan met diverse productfoto’s. Ik heb weer een flinke voorraad aan foto’s dus jullie kunnen de komende dagen weer diverse reviews verwachten.

Woensdag


Op de foto ziet sneeuw er wel “leuk” uit, maar toen ik dit zag liggen baalde ik wel even. Ik heb een hekel aan kou en vaak ben ik ook bang dat het nog al glad is. Gelukkig viel de gladheid mee en was het sneeuw einde van de dag ook weer helemaal weg.

lifestyle


Ik had nog een uurtje voordat ik Sterre van school moest halen, dus ik wilde nog een aflevering van Grey’s Anatomy kijken. Helaas dacht de Videoland app daar anders over…

Donderdag


Tijd voor een lekkere kop Dolce Gusto cappuccino…hier kan ik echt van genieten!


Ondertussen ben ik mijn Pinterest account even aan het bijwerken, dit was al enkele maanden geleden. Nu dat Facebook en Instagram best wel verziekt zijn door het algoritme, wil ik mij hier wat meer in gaan verdiepen.


Gelukkig hoefde ik vandaag niet echt de deur uit aangezien er een storm bezig was. Toen ik Sterre rond 15.00 uur ging halen was alles gelukkig weer rustig, maar er lag door de hele straat diverse takken of eigenlijk grote stukken boom.

Vrijdag


Voordat ik langs de opticien ga, maak ik eerst nog even een artikel af die aankomende week online komt. Ik probeer weer wat dagen vooruit te werken, alleen lukt dat niet altijd even goed. Wat best gek is want 2/3 jaar geleden schreef ik zo meerdere artikelen per dag.


Per maand spaar ik via Hans Anders een klein bedrag zodat ik elke 2 jaar een nieuwe bril kan kopen. En het was weer tijd om een nieuwe bril uit te zoeken van mijn gespaarde geld. Aangezien mijn huidige montuur te groot is geworden, komt het qua timing ook perfect uit.


Tadaa gevonden! Het is bijna hetzelfde montuur alleen wat kleiner 😉


Even de Kruidvat in om wat basic producten te halen en een pakje haarverf…niet heel spannend maar wel nodig!


Eenmaal thuis komt er een pakketje voor Sterre binnen met diverse Zenner haaraccessoires uit de nieuwe Serentiy lijn. Sterre gebruikt dagelijks clipjes/haarbandjes enzovoort van Zenner en ook deze collectie valt weer goed in de smaak (vooral de haarbandjes).

“Poederroze wordt afgewisseld met ijzige wit- en grijstinten. Parels, tule en bloemmotieven enerzijds en metalen afwerkingen met diamanten anderzijds. De collectie omvat echte musthaves voor de girly girls die graag extra schattig het nieuwe jaar vieren maar ook aan de stoere chicks is gedacht. Omarm 2018 en vier elke dag.”

Zaterdag


Onze weekenden zijn vaak druk en chaotisch, maar dit was alweer een chill-weekend. Na de boodschappen doen en wat rommelen in huis, was het tijd voor deze Vegetale steenoven pizza (te koop bij de Jumbo). Ik heb hier heerlijk van zitten smullen, zeker voor herhaling vatbaar.


Roy en Sterre zijn samen aan het gamen en ik ben nog wat afleveringen van Grey’s Anatomy aan het kijken.

Zondag


Ik heb lekker kunnen uitslapen en daarna was het tijd om oven aan te knallen en de ontbijttafel (eigenlijk lunch onderhand haha) te dekken.


Sterre wilde nog heel graag even een potje Mario Kart 8 doen op de Nintendo Switch en dat vind ik natuurlijk helemaal niet erg om te doen 😉 Later in de middag hebben we nog visite gekregen en daarna was het tijd voor het avond ritueel (eten/douchen enzovoort).

Aankomende week gaat wat drukker worden, maar dat zien jullie volgende week vanzelf. Ik wens jullie allemaal een goede week toe!

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

12 Reacties

 1. januari 22, 2018 / 7:56 am

  Fijn dat je op deze manier spaart voor een nieuwe bril!
  Prachtige haaraccesoires 😉
  Jammer dat jij die film niet kon kijken omdat de app niet goed werkte…..

  Fijne dag Xoxo

 2. januari 22, 2018 / 10:20 am

  Wat een heerlijke week. Fijn dat je met storm niet naar buiten hoefde. Gelukkig kon ik ook thuis blijven waar ik erg blij ook om was. Wat heb je leuke montuur uit gekozsn weer.
  Melissa krijns onlangs geplaatst…Persoonlijk| C9 cleansingMy Profile

 3. Tonnia
  januari 22, 2018 / 10:23 am

  leuk die zenner collectie

 4. januari 22, 2018 / 10:30 am

  Wat een ontzettend schattige collectie van Zenner, mijn nichtje is er ook dol op. Vreselijk hè, dat algoritme van Instagram, ik mag de laatste tijd blij zijn als ik 30 hartjes onder een foto heb:-( Ik focus me nu vooral op de blog en als ik zin heb zet ik iets op instagram. Het moet wel leuk voor jezelf blijven, toch? Wat een leuk systeem, dat sparen bij Hans Anders!
  bychristiana onlangs geplaatst…Guerlain geurkaars Contes TahitiensMy Profile

 5. januari 22, 2018 / 11:42 am

  Wat een leuke collectie van Zenner, als ik dat zie baal ik toch dat ik geen mediene heb haha. En wat een leuke bril heb je uitgekozen

 6. Hanneke
  januari 22, 2018 / 1:35 pm

  Wat een lekker weekje zo! Nu heb ik zin in koffie en die broodjes!

 7. januari 24, 2018 / 12:46 pm

  Dat klinkt als een leuke week! Zenner heeft vele leuke dingen, ik gebruik vooral hun haarborstels.
  En het algoritme van IG is k*t!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge