Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

WEEKLY DIARY | NIEUWE YANKEE CANDLE KAARSEN

WEEKLY DIARY | NIEUWE YANKEE CANDLE KAARSEN

Het is alweer maandag dus tijd voor een nieuwe Weekly Diary! Dit keer begin ik op dinsdag, ik heb namelijk geen idee waar de foto’s van maandag zijn gebleven…of dat ik überhaupt wel foto’s heb gemaakt?!

Dinsdag


In de ochtend ga ik naar de kapper (er is een flink stuk vanaf) en daarna ga ik nog even de Kruidvat in. Dit filiaal is wat groter, maar helaas heb ik niet echt leuke nieuwtjes gespot.


Dus ik loop ook nog even de Op=Op binnen, maar daar had ik dit keer ook geen geluk. Ik heb gelukkig nog zat beauty producten liggen, maar ik vind het gewoon leuk om zelf ook te shoppen 😉 #shopverslaafd

Woensdag


Woensdag ben ik vooral bezig met het artikel “Hoe gaat het afvallen?” wat ik ook gelijk online plaats. Ik ben nu enkele weken serieus bezig met gezonder eten en sporten, hopelijk kan ik over een paar weken weer een positieve update online plaatsen. Ook al ben ik nog niet zolang bezig er is toch al 12 kilo af, alleen heb ik het idee dat niemand het opvalt. Dat is natuurlijk niet erg, maar na het zien van bovenstaande foto’s zien mensen toch wel het verschil. Voor mij is het ook een extra motivatie om zo verder te gaan.

Donderdag


Daar sta je dan met je goede gedrag om 09.30 uur voor een dichte deur… Ik ging naar de stad om bij Hans Anders een nieuwe bril te kopen, maar zoals jullie kunnen zien is dit filiaal gesloten. Blijkbaar zit er een filiaal in het gedeelte waar ik dinsdag was (niet gezien, blijkbaar zo langs gelopen)…aankomende week maar weer een nieuwe poging wagen!Aangezien ik toch in de stad ben ga ik ook even langs Huis 22. Ik had namelijk via Google gezien dat hier Yankee Candle producten worden verkocht en daar moest ik dus wel even een kijkje gaan nemen. Huis 22 is een gezellige winkel en na wat rondneuzen heb ik weer een heerlijke voorraad Yankee Candle kaarsen en een paar tarts. Mocht je dus in het centrum van Hengelo zijn, neem dan zeker even een kijkje bij Huis 22.

Vrijdag


Na dat ik Sterre naar school heb gebracht ga ik weer lekker aan het werk! Ik probeer weer om artikelen vooruit te schrijven, maar door dat ik ook flink wat administratie moet doen lukt dat niet helemaal. Aankomende week heb ik het als het goed is wat rustiger, dus dan hoop ik weer flink te kunnen knallen.


Er komt een pakket binnen van Manfield met mijn nieuwe dames sneakers! Ik mocht een paar schoenen uitzoeken en de volgende dag waren ze al binnen. Mijn oude sneakers waren aan vervangen toe, dus de keuze was snel gemaakt. Inmiddels heb ik deze sneakers al een paar dagen gedragen en ze lopen echt als wolkjes! Deze donkerblauwe sneakers met suède kosten €99,95 en dit model is ook verkrijgbaar in andere kleuren.


Roy en ik zijn ’s avonds samen naar onze favoriete Grieks restaurant gegaan. Ook al heb ik mijn bord nog niet eens voor de helft leeg gekregen (zonde i know…) het was een hele gezellige avond ♡

Zaterdag


Hup auto volgeladen en naar het stort! Even wat oudpapier en glas wegbrengen, daarna is het tijd om de boodschappen te doen. In de middag ga ik verder met Grey’s Anatomy (alle afleveringen staan op Videoland). In de avond kijk ik een opruimvideo, dat werkt zo aanstekelijk dat ik gelijk Sterre haar kamer ga opruimen (ze was dit weekend bij haar vader) en daarna nog even mijn werkkamer.

Zondag

De zondag begin ik om 09.00 uur in de sportschool! Daarna spring ik thuis onder de douche en rommel ik nog wat in huis. Sterre komt zo weer thuis en ondertussen ben ik alvast deze Weekly Diary aan het klaarzetten voor morgen. Ik denk niet dat we vandaag verder nog iets gaan doen, maar een dagje chillen is ook wel eens fijn 😉

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

14 Reacties

 1. januari 15, 2018 / 7:48 am

  Jammer dat je voor een dichte deur stond bij de brillenzaak!
  Heerlijk dat het weer lekker goed opgeruimd is.
  Grieks eten is erg lekker.
  Ga zo door met sporten want je bent goed bezig….

  Xoxo

 2. januari 15, 2018 / 8:41 am

  Leuk die Yankee candles, ik vind die geuren altijd zo lekker. Wij zijn allebei nog steeds heel verkouden en hoesterig, dus we kunnen even geen geurkaarsen branden, jammer, want ik heb ook nog allemaal lekkere staan. Ah lekker hè, opruimen. Ik ben ook al druk bezig hier in huis.
  bychristiana onlangs geplaatst…S.O.S. Do’s & dont’s voor de onzuivere huidMy Profile

 3. januari 15, 2018 / 10:46 am

  Goed bezig zeg! En 12 kg eraf is echt al een hele prestatie! Ga zo door

 4. januari 15, 2018 / 11:40 am

  Als deze woensdagfoto een voor en na foto is dan gaat het afvallen de goede kant op. Wat een duidelijk verschil.

 5. januari 15, 2018 / 3:42 pm

  Wat ontzettend knap dat je al 12 kilo kwijt bent. Goed hoor! En die kaarsen, ruiken die nou echt zo lekker? Ik heb er al zoveel over gehoord maar heb ze zelf nog nooit gehad.
  Charlotte onlangs geplaatst…7 tips voor kersverse ouders My Profile

 6. Britt
  januari 15, 2018 / 4:32 pm

  Ik ben een grote fan van de kaarsen, heerlijk! Leuke schoenen zijn dat, ze zien er ook fijn uit!

 7. januari 15, 2018 / 9:28 pm

  Leuke foto’s en goed bezig met afvallen! 😀

 8. januari 16, 2018 / 8:50 am

  Wat leuke foto`s. Zo benieuwd naar die Yankee kaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge