Nieuwe artikelen:

 • KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION

  KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION
 • MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN

  MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN
 • HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND

  HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND
 • NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE

  NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE
 • CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST

  CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST
 • PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE

  PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE
 • VIER NIEUWE REINIGERS VAN COLLISTAR

  VIER NIEUWE REINIGERS VAN COLLISTAR
 • MIJN MAKE-UP AANRADERS ZOMER-EDITIE

  MIJN MAKE-UP AANRADERS ZOMER-EDITIE
 • ZENZ OIL TREATMENT DEEP WOOD NO.99 VOOR HAAR & HUID

  ZENZ OIL TREATMENT DEEP WOOD NO.99 VOOR HAAR & HUID
 • QUEEN TARZI PREMIUM EYE PENCIL + WIN

  QUEEN TARZI PREMIUM EYE PENCIL + WIN

WEEKLY DIARY | NIEUWE WASMACHINE, STERRE JARIG & MOEDERDAG

WEEKLY DIARY | NIEUWE WASMACHINE, STERRE JARIG & MOEDERDAG

Eindelijk is het weer tijd voor een nieuwe Weekly Diary. Tijdens de schoolvakantie had ik een korte pauze gehouden en afgelopen week heb ik de draad weer opgepakt. Het was een drukke week, maar wel super gezellig!

Maandag

Volgens mij begin ik elke Weekly Diary met een foto in de supermarkt, dus die traditie moet ik dan wel in stand houden 😉 Nee ik ga was gewoon weer wat vergeten, dus dat ging ik in de ochtend eerst even doen. Verder zat ik vooral vast geplakt achter mijn laptop, momenteel zit ik in een hele goede blogflow en daar moet ik dan natuurlijk wel optimaal van profiteren.

In de avond heb ik een online shopping aanval, soms heb ik van dat soort momentel. Ik plaats een bestelling bij de Bijenkorf voor twee Charlotte Tilbury producten, koop online nieuwe LED lampen en eindelijk kopen we ook een nieuwe wasmachine.

Dinsdag

Voor de verjaardagen ben ik alvast wat extra versiering en cadeautjes in huis aan het halen. Ik had online al wat gekocht, maar deze slingers kon ik ook niet laten liggen.

Later in de middag komt mijn Douglas bestelling binnen. Ik wilde zo graag de gehypte Cookie Benefit highlighter proberen en die zit o.a. in het Cheekleaders Mini Bronze Squad palette. Mochten jullie over dit palette een aparte review willen terug zien, laat dat dan even onder in een reactie weten.

Woensdag

Mijn dag bestaat vooral uit het maken van productfoto’s, hier gaat stiekem best wel wat tijd in zitten. En ondertussen komt mijn Chanel bestelling binnen, serieus alleen de verpakking ziet er al tof uit! In de middag doen Sterre en ik lekker zo min mogelijk, samen een potje Mario Kart en Netflixen.

Donderdag

Ik had het vorige week al in een artikel genoemd, maar het onkruid moest even goed aangepakt worden. Dus zo was ik ’s morgens om 08.15 al bezig in de voortuin. Na het onkruid ben ik verder gegaan met opruimen en schoonmaken, wil het voor de verjaardag natuurlijk wel allemaal zo netjes mogelijk hebben.

Dit keer wilde ik geen verjaardag-boodschappen-stress, dus had ik bij de AH een bestelling geplaatst. Begin van de avond kwam alles binnen en in nog geen 10 minuten tijd was alles opgeruimd…klaar!

Vrijdag

Sterre was al een beetje in een feeststemming, omdat ze ging trakteren op school. In de ochtend ben ik alvast begonnen met het bakken van pannenkoeken. Na school kwam er namelijk een vriendinnetje mee om te logeren, super gezellig!

In de middag werd onze nieuwe wasmachine gebracht, de oude wasmachine maakte zoveel lawaai dat het tijd was om afscheid te nemen. We zijn voor een Zanussi – model ZWF81463W gegaan en deze is muisstil. Ook past er maar liefst 8 kilo in en de was is veel sneller klaar. Ik wist niet dat ik zo blij van een wasmachine kon worden haha!

Zaterdag

Hiep hiep hoeraaa Sterre 11 jaar, onze kleine groot is jarig! We beginnen de dag met een lekker ontbijtje (croissantjes) en cadeautjes uitpakken. Verder is het vooral gezellig chillen met haar vriendinnetje en in de middag/avond kwam er visite. Het was een hele gezellige dag, iedereen bedankt voor de berichtjes, kaartjes enzovoort <3

Zondag

En toen was het Moederdag! Roy, Sterre en ik waren redelijk brak/moe, in de ochtend hebben we vooral heel weinig gedaan en lekker uitgeslapen. Wat later in de middag zijn we nog even op visite geweest bij mijn moeder.

En daarna rijden we door naar Roy zijn ouders, daar staat deze lekkere taart te wachten #nomnomnom.

Momenteel kan ik geen taart meer zien en heb ik wallen tot mijn knieën, maar het was een super gezellig weekend. Door alle drukte was ik ook minder online, maar vanaf vandaag zit ik weer vast geplakt achter de laptop 😉

Hopelijk hebben jullie ook een leuke/gezellige week gehad?

Volg:

5 Reacties

 1. Tonnia
  mei 13, 2019 / 12:27 pm

  nog van harte gefeliciteerd

 2. Marieke
  mei 13, 2019 / 12:43 pm

  Ziet er uit als een behoorlijke drukke week maar daarna alleen maar gezelligheid in het weekend. Hier nog een moeder met wallen hahaha. Vandaag bijkomen als iedereen weer naar school of werk gaat. Fijne week🍀

 3. mei 13, 2019 / 11:02 pm

  Leuke foto’s! En wat een leuk weekend heb je gehad 😀 Nog gefeliciteerd met Sterre!

 4. Anita te Gussinklo
  mei 14, 2019 / 12:01 am

  Gefeliciteerd met Sterre

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
BEAUTY | DE LIEFDE VOOR MAKE-UP MET TESSA

De liefde voor make-up is een korte rubriek, die een aantal maanden geleden wekelijks op Pinkit.nl is verschenen. En vanaf vandaag...

Close