Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | hannah FlairoSun

  Nieuw | hannah FlairoSun
 • Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions

  Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions
 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

WEEKLY DIARY | LEUKE PAKKETJES & GROTE POT NUTELLA

WEEKLY DIARY | LEUKE PAKKETJES & GROTE POT NUTELLA

Het is zondag avond als ik deze Weekly Diary in elkaar zet en er is genoeg alweer een week omgevlogen. Afgelopen week was nog steeds niet een top week, maar er zit alweer verbetering in. Hopelijk voel ik mij vanaf deze week iets productiever. Er zijn vooral leuke pakketjes binnen gekomen en Sterre was verliefd op een grote pot Nutella…

Maandag


De maandag begon al goed want in de ochtend kwam mijn Wehkamp bestelling binnen. Ik had deze zwarte handtas gekocht (in de sale voor €19.95) en nog een shirtje voor Sterre. Ik zocht nog een zwarte handtas en deze kon ik echt niet laten liggen!


Ik was vooral druk met artikelen schrijven en mailtjes beantwoorden, maar tussendoor heb ik ook nog even een ander pakketje uitgepakt die een paar dagen er voor al was afgeleverd. In het pakketje zaten mijn nieuwe Yankee Candle tarts bestelling en jeetje wat ruiken ze allemaal lekker.

Dinsdag


Na het sporten fiets ik even door naar de AH en daar zie ik deze aanbieding….gelukkig heb ik mij kunnen inhouden 😉


Natuurlijk loop ik ook weer even de Kruidvat in en daar shop ik deze items. De Scholl Velvet Smooth was in de aanbieding voor €10 dus die nam ik gelijk mee (stond al bijna twee jaar op mijn wishlist).


En aan het einde van de dag lag mijn favoriete Blond Amsterdam mok op de grond…#baalmomentje

Woensdag


Het was woensdag echt een gekkenhuis zo druk! Ik ben de dag begonnen met sporten, huishouden en er kwamen kindjes spelen. Tussendoor heb ik nog wat gewerkt en nog wat andere privé dingen geregeld. Sterre maakte mijn dag helemaal goed met dit mooie knutselwerkje wat nog op school lag (heeft ze met kerst gemaakt).

Donderdag


Dat het al een paar dagen niet zo lekker gaat allemaal gooi ik op mijn menstruatie, daarom geef ik mijzelf over en maak ik mij een paar dagen minder druk om alles. Ik begin de dag met een HEMA ontbijtje en duik nog een paar winkels in.


Aan het einde van de middag komt Postnl weer met een heel mooi perspakket, binnenkort kunnen jullie hier meer over lezen.


Na het douchen komt Sterre ineens naar boven met de vraag of zij ook een maskertje mocht op doen, natuurlijk schat! Echt deze leeftijd is zo leuk, lekker tutten!

Vrijdag


Op vrijdag komen o.a. deze prachtige nieuwe PUPA lipsticks binnen <3 Ik ga ze van de week op de foto zetten en testen, hier komt natuurlijk nog een aparte review over online. Ook komt er nog een leuk pakketje van NIVEA en een samenwerking binnen.


Er gaat weer een bigshopper vol met allerlei items naar de kringloop. Ik ruim elke week het huis op en producten die wij niet gebruiken (nieuw of amper gebruikt) die gaan meestal naar de kringloop toe.

Zaterdag


Op zaterdag doen we vooral de basis dingen zoals boodschappen doen enzovoort maar we gaan ook even langs bij de Makro. Sterre had een super leuk idee voor een video, maar helaas was dat niet verkrijgbaar bij de bakafdeling (inmiddels weet ik wel waar ik het kan kopen).


Tegenover de bakafdeling staat het zoete broodbeleg en ineens hoorde ik Sterre héél enthousiast zeggen “MAMA KIJK!!”. En daar stond mevrouw met een emmer Nutella in haar handen en dan ook nog de vraag of die mocht naar huis. Mijn antwoord was “als jezelf centjes verdien mag je het zelf kopen” 😉


Op zaterdag doen we qua eten nooit zo heel moeilijk en bestelde ik sushi, Sterre is hier ook super gek op. Ondertussen kijken we nog wat afleveringen van Pretty Little Liars en ’s avonds beginnen Roy en ik aan het nieuwe seizoen van Gotham.

Zondag


Ik duik de keuken in om een pan soep te maken en ondertussen is Sterre een aantal video’s voor haar Youtube kanaal aan het opnemen. Roy en ik zijn verder aan het chillen, want tjsa daar is het toch ook zondag voor?!

Aankomende week ga ik weer lekker sporten (tijdens mijn menstruatie hou ik een kleine pauze) en moet ik voor Pinkit.nl ook nog wat dingen doen. Verder heb ik nog geen idee wat er allemaal gaat gebeuren, maar dat zien jullie vanzelf volgende week maandag weer. Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe!

post signature

Volg:

11 Reacties

 1. februari 5, 2018 / 6:21 am

  Oeps even lastig dat jij je niet lekker voelt.
  Ben zo benieuwd naar de super de luxe vacuumblender….
  Net zoals naar de prachtige kleuren lipsticks van mijn favoriete merk….
  Leuk om te zien hoe je dochter een video opneemt.

  Xoxo

 2. Tonnia
  februari 5, 2018 / 10:23 am

  ik snap sterre wel die pot wil ik ook wel

 3. februari 5, 2018 / 11:25 am

  Ohhh die lipsticks van Pupa! Wat zien die er fijn uit en wat een prachtige kleuren. Wat leuk trouwens dat Sterre haar eigen Youtubekanaal heeft. Malou x

 4. Eva
  februari 5, 2018 / 12:03 pm

  Die nutella pot!!! Omg, ik snap sterre wel hoor! Klinkt toch als een fijne week, ondanks het sneuvelen van je favoriete blond mok.
  Eva onlangs geplaatst…7 weetjes over mij!My Profile

 5. februari 5, 2018 / 2:52 pm

  Wat leuk dat je dochter met Youtube bezig is 🙂 Dan zit het echt in de familie om met sociale media bezig te zijn haha. En die pot Nutella, holy moly wat een ding!

 6. Melissa Van Lommel
  februari 5, 2018 / 9:28 pm

  Leuk overzichtje. Heerlijk zo’n week en thuis zijn voor de postbode, ik moet altijd alles op het postkantoor ophalen omdat ik niet thuis ben haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge