Nieuwe artikelen:

 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

WEEKLY DIARY | IN HUIS ROMMELEN EN MINI DM SHOPLOG

WEEKLY DIARY | IN HUIS ROMMELEN EN MINI DM SHOPLOG

Goede morgen! Het weekend zit er helaas alweer op, maar het is weer een frisse nieuwe start van de week. De afgelopen week heb ik vooral in huis gerommeld en zaterdag zijn Roy en ik even langs de DM gegaan. Aankomende week gaat het een stuk drukker worden, maar dat zien jullie volgende week 😉

Maandag


De sporttas staat weer klaar en ik ga weer hard aan het werk! Ik merk dat het afvallen de laatste tijd echt op een slakkentempo gaat. Mijn gewicht is ook steeds aan het schommelen (dan weer een kilo erbij, dan weer er af enzovoort). Mochten jullie nog tips hebben laat die dan zeker even achter in een reactie.


In de middag had ik het koud en zoveel zin in een restje zelfgemaakte groentesoep…


Roy is de laatste tijd helemaal verzot op boterkoek (serieus weet je hoeveel Weight Watchers punten in een heel klein stukje zit #ikblijfervanaf). Hij vind het helemaal lekker als die zelfgemaakt is (uit een Koopmans pakje haha) en Sterre vind het natuurlijk ook leuk om te helpen.

Dinsdag


Na het sporten geniet ik van twee crackers met een gekookt eitje, hier kan ik de laatste tijd heel erg van genieten (voorheen waren het vooral luxe broodjes en zoet beleg).


Even wat oudpapier wegbrengen….


En dan ga ik in huis aan de slag met een grote schoonmaak, dat kon de woonkamer en hal zeker wel even gebruiken. Ik probeer dagelijks het huishouden bij te houden, maar soms versloft het een beetje. Vandaag was het dus vooral een dag om alles goed onder handen te nemen.


Owjee daar moet ik echt afscheid van gaan nemen 😉

Woensdag


Woensdag staat vooral in het teken van heel veel knutselen, spelletjes spelen en samen een film kijken.

Donderdag


Omdat ik deze week een paar keer naar Amsterdam ga heb ik donderdag al het één en ander geregeld, zoals bijvoorbeeld de treinkaartjes. Ik probeer dit allemaal zo op tijd mogelijk te regelen dan hoef ik mij daar niet meer druk om te maken.

Vrijdag


Sterre heeft carnaval op school en na drie kwartier twijfelen wat ze aan ging doen is het haar panda onesie geworden. Eigenlijk wilde Sterre wat anders aan, maar omdat ze de laatste weken flink de lengte is ingegaan was dat geen optie meer.


Tussen de middag was ik mij een beetje aan het vervelen, dus ik duik nog even een uurtje de sportschool in! Het is er voor de vrijdagmiddag best wel druk en iedereen ziet er altijd zo fancy uit. En dat terwijl ik in mijn absolute niet-trendy kleding rond loop (schaam mij wel een beetje als ik deze foto zie). Eenmaal thuis heb ik eerst een nieuwe sportbroek gekocht die gewoon zwart is én een maat kleiner!

Zaterdag


Roy en ik hebben ongeveer 14 uur geslapen (Sterre was bij haar vader), blijkbaar hadden we dat beide even nodig. In de middag gaan we even een kijkje nemen bij de DM en dit is de buit! Ik schrok bij de kassa van het bedrag, normaal heb ik daar namelijk véél meer voor. Omdat ik nu wat make-up producten heb van NYX & L.O.V. tikt het natuurlijk allemaal wat sneller aan. Ik ben wel onwijs blij met mijn aankopen en de reviews zien jullie vanzelf online.

Zondag


Work work work! Omdat ik aankomende week veel weg ben, probeer ik zoveel mogelijk op zondag te doen. Ik kan alvast verklappen dat er op Valentijnsdag iets héél leuks online komt. Sterre komt rond half vier thuis en daarna eten we frietjes uit de Airfryer.

In de avond spring ik nog even onder een warme douche (blijf het zo koud hebben) en zet ik deze Weekly Diary klaar. Ik ga nog even wat thee drinken en tv kijken….en dan heerlijk naar bed! Ik wens jullie allemaal weer een hele fijne week toe.

post signature

Volg:

4 Reacties

 1. februari 12, 2018 / 7:26 am

  Je dochter zag er mooi verkleed uit!
  Fijne aankopen had je gedaan in het buurland.

  Een fijne week Xoxo

 2. Beautycutiestyle
  februari 12, 2018 / 7:37 am

  ¯\_(ツ)_/¯ …Zo kom ik ook wel eens een plant tegen, hahaha! Liefs H ღ

 3. Tonnia
  februari 12, 2018 / 9:15 am

  wat een leuke week weer ik kan ook niet met bloemen of planten overweg

 4. Thea
  februari 17, 2018 / 8:18 am

  Avocado sokken! En gember thee is lekker he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge