Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

Weekly Diary | Flink aan de bak!

Weekly Diary | Flink aan de bak!

Goede morgen, het is weer tijd voor een nieuwe Weekly Diary. Afgelopen week ben ik flink aan de bak gegaan wat betreft werk en in huis moet er ook nog heel wat opgeruimd worden…

Maandag

Het lijkt een gewoonte te worden om op maandagochtend nog wat boodschappen te gaan halen. Het weekend er voor hadden we grote boodschappen gedaan, alleen blijft vandaag Sterre haar vriendje mee eten en daarvoor heb ik nog wat extra dingen in huis gehaald, aangezien hij graag wraps wilde eten (Sterre gaf nog een lijst mee met zijn favoriete drinken enzovoort…ik vind het helemaal schattig!).

Ondertussen ben ik het huishouden een beetje aan het doen en deze kleurrijke vaatwasser stond ook te wachten om uitgepakt te worden. Onze buffetkast krijgt steeds meer een kleurrijke inhoud door Blond Amsterdam en Rice.

Zoals sommige inmiddels weten heb ik afgelopen weken zeer weinig kunnen doen door o.a. een longontsteking. Daarom probeer ik de komende weken extra te knallen, aangezien er nog heel wat werk ligt. Helaas is het een grauwe dag, maar er moeten toch wat foto’s gemaakt worden.

Dinsdag

Al vroeg in de ochtend vallen deze twee pakketje van WeColour op de mat, binnenkort kunnen jullie hier een review over teruglezen.

Ook de nieuwe folders vallen op de mat en eigenlijk lees ik deze nooit door. We hebben al zo’n nee-nee sticker en toch krijg ik meerdere keren per week zo’n pak met oudpapier (daar verdwijnen ze namelijk altijd). Dit keer heb ik wel even de Lidl folder doorgelezen en ik zag weer een aantal leuke aanbiedingen.

Woensdag

Tijd voor een lekkere lunch, Italiaanse salade van de Jumbo #nomnomnom.

In de avond gaan we op visite bij Roy zijn ouders, zijn vader is/was namelijk jarig.

Donderdag

De dag begint al lekker, ik ben de nieuwe WordPress Gutenberg editor aan het uitproberen. Met deze editor schrijf ik mijn artikelen, alleen werkt deze variant heel anders dan de oude versie…ik ben daardoor ook bijna twee uur bezig met een artikel. Gelukkig heb ik deze editor inmiddels een beetje beter onder de knie, maar wat een drama was het de eerste dag.

Van Physalis heb ik een pakketje ontvangen met daarin Curcum’Actif, deze supplementen ga ik zeker gebruiken. Omdat ik het lastig vind om over dit soort producten een review te schrijven (hoe weet je zeker of en hoe dit werkt?), wil ik wat informatie in dit artikel verwerken. Mocht ik over een tijdje verschil merken, dan laat ik jullie dat zeker weten via bijvoorbeeld social media.

Physalis Curcum’Actif bevat 400mg Longvida®, een gepatenteerd en intensief bestudeerd curcuminoïdencomplex (curcumine).

– Draagt bij tot soepele en gezonde gewrichten
– Draagt bij tot het behoud van een gezond zenuwstelsel
– Ondersteunt de vetvertering
– Bevordert de natuurlijke weerstand

Physalis Curcum’Actif kost €18,39 (momenteel in de aanbieding voor €15,63) en is o.a. verkrijgbaar bij Holland&Barrett.

Sterre is inmiddels thuis van school, net op het moment dat ze naar hij gaat begint het alleen heel hard te regenen. Even opwarmen met wat thee en een plaid op de bank,ondertussen is ze druk in gesprek met haar vriendengroep over Fortnite…tsja 😉

Vrijdag

Eigenlijk ben ik deze dag voornamelijk bezig geweest met héél veel product foto’s maken en ook het bewerken er van. Ik was in de ochtend begonnen en ineens was het alweer bijna tijd dat Sterre uit school kwam, wat kan een dag voorbij vliegen.

Zaterdag

We staan net op het punt om weg te gaan en toen kwam er een pakketje binnen van Dermascence, super leuk verpakt! Ik had deze producten al voorbij zien komen in een persbericht, wie weet ga ik ze ook testen voor een review. Qua huidverzorging heb ik alleen nog redelijk wat staan en omdat ik alles goed wil testen (minimaal 4 weken), kan het even duren voordat er een artikel online komt.

Even een kijkje nemen bij de Intersport Megastore, Sterre heeft namelijk een nieuwe bikini nodig. Helaas was de keuze niet heel groot. Al zag Sterre wel een mooie Adidas bikini, maar ik vind €40 best wat geld en dus gingen we met lege handen weer uit de winkel.

Sterre had nog een cadeaukaart van de McDonalds en die moest natuurlijk wel opgemaakt worden 😉 Totaal niet gezond, maar dan moet ik aankomende week maar iets vaker sporten en gaan wandelen.

Zondag

Roy en ik hebben eerst lekker uitgeslapen en daarna zijn we aan een pittige klus begonnen, namelijk het uitzoeken van onze kledingkasten. Inmiddels staat de teller op 9 vuilniszakken vol kleding, tassen & schoenen die we al hebben weggebracht. Mijn oude kledingkast (groot lomp ding) gaat weg en als onze slaapkamer klaar is, ga ik de inbouwkasten gebruiken en Roy krijgt een ladekast. Na maanden wachten vind ik het super dat de slaapkamer verbouwing eindelijk dichterbij komt, ik zal ook wat voor/na foto’s maken (of misschien filmen) dan begrijpen jullie ook beter waarom ik zo naar deze verbouwing uitkijk.

Op mijn kledingkast ligt ook nog allemaal dozen en daar vind ik een mapje met héél veel foto’s. Dit zijn er maar een aantal, wat super leuk! Ik moet toch eigenlijk wat vaker foto’s gaan afdrukken en bewaren in een fotoboek.

Na bijna 4,5 uur opruimen, uitzoeken en schoonmaken is het tijd om te gaan eten, douchen en deze Weekly Diary in elkaar te zetten. Vanavond gaan Roy en ik nog een film kijken op Netflix en daarna lekker op tijd naar bed #omaenopa.


Ik wens jullie allemaal een fijne week toe!

Volg:

6 Reacties

 1. Tonnia
  januari 21, 2019 / 9:34 am

  leuk overzicht succes met het klussen en opruimen

 2. januari 21, 2019 / 9:48 am

  Wat een leuk overzicht, drukke week had je !
  Een long ontsteking is niet niks, hopelijk ben je weer opgeknapt.

  • Bianca
   Auteur
   januari 21, 2019 / 11:06 am

   Weer helemaal beter 🙂 x

 3. januari 21, 2019 / 11:13 am

  Ik werk nu ook in een nieuwe editor, en ik ben blij te lezen dat het niet aan mij ligt…ik moest er dus ook zo ontzettend aan wennen:-( Ik ben super benieuwd naar de slaapkamer verbouwing; enne; voor- en na foto’s zijn altijd leuk!
  bychristiana onlangs geplaatst…Review Sensai Silk peeling powderMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge