Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

PLOG | TERUG IN HET RITME KOMEN

PLOG | TERUG IN HET RITME KOMEN

Na een paar gezellige vrije dagen, vind ik het altijd weer lastig om terug in het ritme te komen. Gelukkig heb ik daar meestal maar één dag last van haha! Door het succes van mijn vorige plog, wil ik dit toch weer wat vaker gaan doen. Ik ben dan wel niet altijd een leuke dag weg, maar dat maakt hopelijk niks uit?


Het is dinsdag ochtend (6 juni) en om half 8 zit Sterre er al helemaal klaar voor om naar school te gaan. In plaats van tv kijken is ze nu helemaal in de ban van der Fidget Spinner. Ik snap nog steeds die hype niet helemaal…


Ik loop met Sterre mee richting school en op de terug weg duik ik nog even de Emté in. Zaterdag tijdens het boodschappen doen ben ik weer de helft vergeten, maar gelukkig zit deze nood supermarkt lekker dichtbij. Ik noem dit een nood supermarkt omdat ze vaak items niet hebben en ik het zelf geen prettige winkel vind, maar voor een dag als vandaag ben ik toch blij dat ie er zit.


Kijk dat bedoel ik dus…op op alles is op…..


Een mini boodschappen shoplog 😉 Ik ging trouwens alleen voor de koffiemelk en eieren, maar het wordt toch altijd net iets meer dan dat ik echt nodig heb. Daarom ga ik liever 1x in de week grote boodschappen doen, dan elke dag een beetje…ik koop dan te veel “onzin” wat totaal niet nodig is.


Ik begin de dag met een Innocent Super Smoothie en deze variant is echt mega lekker (#nospongewoonoprechtenthousiast). Meestal maak ik zelf onze smoothies, maar heel soms verwen ik mijzelf hiermee. Sterre is gek op de rode variant, maar dit blijft in mijn ogen toch de lekkerste.


Omdat het vorige week zo warm was, heb ik niet heel veel aan het huishouden gedaan. Dit was de eerste dag dat het weer wat kouder was (en heel veel regen…het lijkt wel herfst vandaag!), dus ben ik gelijk aan de slag gegaan met de benedenverdieping. Ook de bovenverdieping moet gedaan worden, maar dat doe ik donderdag.


Een paar uur later is het tijd om te gaan lunchen, en ik had ook echt wel trek gekregen dus ben ik twee eieren met wat groente gaan bakken. Het is een hele simpele lunch, maar wel erg lekker!


Yeah voor Sterre valt de nieuwe Meiden Magazine op de mat, ze heeft voor haar verjaardag een 5 maanden abonnement gekregen van tante Judith (vriendin van mij) en daar was/is ze mega blij mee. Dit keer zaten er super leuke sterren oorbelletjes bij <3

En voor mij valt er ook iets op de deurmat, namelijk Fifty Shades Darker! Ik wilde deze film al super graag zien, maar niemand wilde mee naar de bios. Ik heb deze dvd ontvangen voor een recensie, na een jaar wachten op het volgende deel ben ik wel mega nieuwsgierig geworden (hopelijk komt deel 3 niet weer een jaar later pas uit).


Even later komt er nog iets binnen, namelijk hele leuke kids haaraccessoires van Zenner! Er is weer een nieuwe collectie te koop namelijk Tropics…en wat zien deze items er leuk uit! Je kan deze collectie als het goed is al vinden bij de Etos & Kruidvat.


Na het lunchen is het weer tijd om aan het werk te gaan. Ik neem mijn eerste video sinds maanden op, edit de video en gooi hem online. Ik was een beetje bang voor de reacties, maar die waren gelukkig super enthousiast (dat heeft denk ik ook wel met de win actie te maken…). Al maanden twijfel ik over mijn Youtube kanaal, dus heb ik de beslissing genomen om helemaal opnieuw te beginnen en de oude video’s te verwijderen (privé te zetten).


Sterre is weer thuis en ze duikt gelijk achter haar eigen laptop, even kijken of er nieuwe reacties zijn onder haar video’s en ze gaat nog wat leuke filmpjes kijken van anderen. Daarna is het tijd voor wat reken oefeningen, aangezien ze daar toch nog wel een kleine beetje moeite mee heeft.

Mocht je als ouder zijnde nog een leuk Youtube kanaal voor je kids zoeken dan heb ik een leuke tip…KidzMixFlix! Op dit Youtube kanaal staan allemaal vrolijke dino liedjes (er komt ook een vrolijke Animal Mix aan) en ze zijn leuk voor jonge en oudere kids. De maker van deze liedjes heeft o.a. ook diverse smurfenliefjes geschreven en geproduceerd, en is zelfs ook genomineerd voor een Grammy.


Na het avond eten en onze douche ritueel, is het ongeveer half zeven…tijd om Videoland aan te gooien! Roy en ik zijn namelijk maandag begonnen met De 12 van Oldenheim…en wat is deze serie gaaf! Dus wij zijn een paar afleveringen achter elkaar aan het bingewachten…seizoen 1 is bijna afgelopen 🙂 Na aflevering 9 is het kwart over 11, tijd om ons bed in te duiken!

Zijn jullie al bekend met De 12 van Oldenheim? 

post signature
*Het KidzMixFlix gedeelte is gesponsord.

Volg:

15 Reacties

 1. Tonnia
  juni 7, 2017 / 7:52 am

  leuk om zo mee te kijken

 2. juni 7, 2017 / 8:06 am

  Zo een leuk artikel 😉
  Goed van je dat jij een video had opgenomen.
  Wat ziet de woonkamer er prachtig uit.

  Xoxo

 3. Gerrie
  juni 7, 2017 / 8:17 am

  Wat leuk zo’n dagverslag ?

 4. Cassandra
  juni 7, 2017 / 8:20 am

  Prima weekje zo. Die Smoothie is trouwens ook mijn favoriet, ik neem hem sws altijd mee voor ik na Mn werk ga. Die groene is idd het lekkerst haha!

 5. Sophie
  juni 7, 2017 / 8:23 am

  Tof verslag van jullie ritueel

 6. juni 7, 2017 / 8:47 am

  Mmmm Skyr is echt mijn favoriet. Keira heeft hetzelfde ritueel als Sterre, filmpjes kijken en dan lesjes maken. Ze kijkt ook naar Sterre vaak want die doet het echt zo leuk!

 7. juni 7, 2017 / 10:41 am

  Ik herken dat het lastig is soms om weer in het ritme te komen. Ik heb er deze week ook echt last van.
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…HondenpoepMy Profile

 8. juni 7, 2017 / 2:59 pm

  Leuk om te zien. En oef ik ben gelukkig niet de enige dat niets snapt van die spinners hype… En die serie dat jullie kijken wil ik ook graag eens gaan volgen. Misschien moet ik dit binnenkort eens gaan doen! 🙂
  Elke onlangs geplaatst…Beauty treatment //abidis abi complex plusMy Profile

 9. juni 7, 2017 / 5:10 pm

  Wat leuk zo een kijkje in je leven! Ik vind die hype van de spinners ook nog steeds apart. Leuk trouwens die film van Fifty Shades. Ben alweer benieuwd naar de volgende haha.
  Dyonne Bakker onlangs geplaatst…Outfit Amsterdam Open AirMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge