Nieuwe artikelen:

 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024

FOOD| NIEUWE BIOLOGISCHE DROP VAN OLDTIMERS AUTODROP

FOOD| NIEUWE BIOLOGISCHE DROP VAN OLDTIMERS AUTODROP

Persbericht – Zoet, zout en honing: het zijn de drie favoriete dropsmaken van het Nederlandse publiek. Maar een biologische variant in die smaken is moeilijk te vinden. Daarom komt Oldtimers van Autodrop nu met dropjes gemaakt van de beste biologische ingrediënten in de drie populaire smaken: Zuiver Zoete Tractor Drop, Ziltig Frisse Robben Drop en Honing Zoete Bijtjes Drop. Zonder kleurstoffen en andere gekke toevoegingen, alleen met puur natuurlijke smaakstoffen. Je proeft alleen wat er in hoort te zitten!

drop1Voor de volgende generatie
Kwaliteit was voor Oldtimers van Autodrop altijd de norm en dus zitten in de nieuwe dropsmaken de allerbeste ingrediënten van biologische teelt, met een officieel SKAL keurmerk. Wat inhoudt dat alle grondstoffen op een verantwoorde manier zijn geproduceerd, met respect voor dier en natuur en zonder chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. De reden voor een biologische lijn: Oldtimers is onderdeel van familiebedrijf Concorp, dat graag iets wil nalaten aan de generaties die nog gaan komen en daarom steeds duurzamer produceert. Oldtimers is het eerste A-merk dat biologische drop op de markt brengt.

Boze bijen zorgen voor honingzoete drop
Zoals altijd zijn de dropsmaken van Oldtimers geïnspireerd door verhalen uit de oude doos van dropexpert Jochum Douwenga. Zo staat een wadloop aan de wieg van de Ziltig Frisse Robben Drop, inspireerde een spontane tractorrit naar school de Zuiver Zoete Tractor Drop en is de Honing Zoete Bijtjes Drop het zoete gevolg van een incidentje met een bijennest. Jochum: “Op een dag vonden we een bijennest in een oude wilg. Mijn buurjongen Baeke wilde een stuk honingraat bemachtigen, maar kreeg een zwerm bijen achter zich aan. Een duik in de Tersoalster Sylroede was zijn enige redding. Ondertussen kon ik lachend de honing proeven. Denkend aan die smaak, maakte ik de Biologische Honing Zoete Bijtjes Drop, zonder gekke nieuwerwetse bewerkingen en toevoegingen. Ik hoorde dat dit tegenwoordig heel populair is, maar voor mij is het heel logisch dat je alleen maar proeft wat er in hoort te zitten.” De verhalen van iedere dropsmaak zijn te lezen op de verpakking en op de website van Oldtimers.

Natuurlijk lekker
De drie nieuwe smaken van Oldtimers zijn gemaakt van pure ingrediënten zoals het kostbare Arabische gom, echte bijenhoning, zeezout, zoethoutextract en rietsuiker. Omdat er geen gebruik is gemaakt van gemodificeerd zetmeel, maar alleen van natuurlijke zetmelen, is de drop iets plakkeriger van structuur. Daarbij is de drop eerder bruin dan zwart, omdat er geen karamel inzit. Puur natuur dus.

oldtimerdrop
Sterre heeft een doosje Oldtimers Honing Zoete Bijtjes drop ontvangen, en daar hebben wij alle drie in huis lekker van mee gesnoept! Aangezien wij alledrie last hadden van onze keel (lang leven de griep), kwam dit doosje drop precies goed van pas. En zoals aan de foto’s wel te zien is, zijn de Honing Zoete Bijtjes drop alvast goedgekeurd.

De nieuwe Oldtimers Biologische drop soort kosten €2,49,- per stuk en zijn exclusief verkrijgbaar bij de Albert Heijn.

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

4 Reacties

 1. februari 27, 2016 / 4:41 pm

  Goed dat ze nu ook biologische drop hebben, helaas vind ik drop echt niet lekker ♥ xx Liefs

 2. februari 27, 2016 / 6:50 pm

  Goed dat ze daar ook tijd en moeite insteken om te ontwikkelen!
  Ik ben zelf niet zo’n drop eter.

 3. Sanne
  maart 1, 2016 / 10:21 am

  dit gaat me zoontje denk ook wel lekker vinden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge